Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1074
11.10.18 08:37

@kattkaaa
navštěvujeme car ve zlíně. K Machačovi jsem byla také objednaná přes mého skvělého gyn doktora který se s ním zná, jenže mezitím mě stimulovali ve zlíně a byly 3 vajíčka a transfer a jedno embryjko ale nechytlo se. Tak jsem jim tam začala věřit a Machače jsem musela zrušit protože jsem měla ten transfer..taky zvažuji zda se znovu k němu objednat. Zkusíme teď tento další cyklus co bude a objednáme se taky do Olomouce, my jsme ze Vsetína takže je to pro nás celkem dál tam tak často jezdit, ale pokud by to bylo k něčemu samozřejmě jezdit budeme. Já mšla minulý cyklus fsh skoro 30 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
11.10.18 12:41

My bydlime u Mlade Boleslavi, ted chodim do Iscare, mela jsem dvakrat tamoxifen 3×0,5 tablety a poprve byl jeden folikul a prazdny a podruhe dva folikuly a jeden prazdny. Ale nejsme tam moc spokojeni, nic nam k tomu poradne nerekli. Tady jsem se dozvedela, ze Machac je super, tak jsme se tam cca 1,5 mesice zpatky objednala a pristi tyden mam konzultaci. Ja to asi budu delat tak, ze budu jezdit autem do Kolina a potom vlakem, prvni navstevu spojime rovnou s vyletem. Ja se ptala moji gyndr, zda by mu delala pripadne ultrazvuky a nemela s tim problem, tak pokud by to slo, tak by mi zmerila foliky ona a do Olmiku bych jezdila na OPU (teda pokud by to takto mohlo fungovat). Cetla jsem tu, ze nekdo mival vice folikulu, kdyz bral tabletky nekolik mesicunza sebou, tak treba to u mne bude take. Tak ted se rozmyslim, zda pristi cyklus stimulivat ci ne, to bych probrala s Machacem. To jsi teda reagovala hezky 3 vajicka. Ja se v tom jeste moc nevyznam, jaky vliv ma fsh. Me na to FSH zase nic moc nerekli, jen ze norma je 10. Kdy budes zase pokracovat s dalsim IVF? Ja bych pristi tyden mela dostat menstruaci, tak mam jeste par dni na rozmyslenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
11.10.18 13:09

@kattkaaa
jé tak to máme stejně, taky příští týden mam ms. Můžu ti napsat soukromou zprávu? NAPÍŠU TI TAM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.10.18 14:30

Ahojky holky, tak se též přidám. Zjistili mi AMH 0,03 a FSH 12,1. A to je mi teprv 34. Zatím čekám na MS, mám napsané menopur 250 ui a decapeptyl 0,1.Jinak to bude teprv první IVF. Dost se bojím jak to celé dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
11.10.18 15:26

@Jahudecka
ahooj :mavam:
Já nepochopím jediné, proč, když máme nízké amh a vysoké fsh máme každá uplně jinou léčbu? čím začínáš léčbu? toto je minimální stimulace? Víš co, já měla hrůzu a teď se už těším, protože se aspon člověk může posunout,i když bývá i zklamání jako u mě, já se zatím neposunula ale doma nám to samotným asi bohužel nepůjde :( taky nemáš ještě děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.10.18 18:27

@irennnka minimální asi spíš ne, podle doktorky jsou to vyšší dávky léků. Už jedno dítě mám, teda spíš puberťák to je, už mi bude 14 letos. Ale přítel ještě žádné nemá, oba si ho přejeme, jen už nemám vejcovody, tak jinak než přes IVF to nepůjde. No, právě se bojím, aby to dopadlo, ale musím tomu prostě věřit, jinak se zblaznim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
11.10.18 21:50

@irennnka jasne napis :-)
@Jahudecka vitam Te mezi nami.
Holky ja se snazim diskuzi cist od zacatku a pisou tam, ze na stimulace neragujeme, ze vysoke davky hormonu na nas nepusobi, pry vyplodime stejne mnozstvi vajicek s minimalni stimulaci a jeste vysoke davky hormonu muzou mit spatny vliv na kvalitu vajicek.
Holky mzsume verit, a uvidite vyjde nam ti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.10.18 05:36

byla jsem na tom stejně

ahoj holky byla jsem na to hodně hodně podobně AMH totálně naprd doktorka mě tlačila do darovaných vajíček já jsem jí řekla že pokud je alspoň nějaká šance i když minimální chci zkusit svoje. Začala jsem stimulovat nejvyššimi dávkami gonalu byly pouze 2 folikuly v nich 2 vajíčka ty se oplodnily zavedly a teď mi tu chrupou 5ti letá dvojčata byl to neuvěřitelný stres jestli se to povede jestli budou zdraví naštěstí to dopadlo dobře. Hlavu vzhůru dopadne to dobře a dočkáte se miminka taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.10.18 05:40

@jjjana ahojky, a kolik jsi měla amh? Mě zatím do darovanych nikdo netlačí, za což jsem ráda. A je super, že tobě to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
12.10.18 07:42

@jjjana
to je krásná zpráva :srdce: já mám taky vše maximální dávky,to ani prý jinak nejde u mého amh a fsh aby se vůbec něco dělo v mém těle, jen na gonal jsem nereagovala, proto mám jinou stimulaci. já brečela že tři vajíčka je málo (doktor samozřejmě nadšený že u mě je to úspěch), a ty jsi měla dvě a dvojčátka :D to je nádhera. At se vám daří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.10.18 10:40

@Jahudecka jestli si to dobře pamatuju tak 0.16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
12.10.18 16:08

@jjjana dekujeme za povzbuzeni :) , aspon vidime, za nemas o tolik vyssi nez my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
12.10.18 16:17

@Jahudecka tak nam dej vedet, az to dostanes, abychom se mohli podporovat. Ja a Irenka to mame dostat pristi tyden. Holky uzijte si hezky vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.10.18 13:48

Holky, tak mrcha je dneska v plné parádě, takže zítra začínám se stimulaci. Jen jak jsem dostala ten menopur, tak bude sranda si do té injekci natáhnout přesné množství. Je tam totiž jen číslo 225 a pak až 300, tak prý si to budu muset nějak vychytat. No už teď jsem z toho na nervy ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
15.10.18 05:53

@Jahudecka super, tak z nas zacinas prvni :) ,drzim palce at je pichani v pohode a roste hodne folikul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí