Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vbg
492
8.3.24 16:02

@Wuhu85
Já mám taky AMH 0,8 a každé IVF je horší a horší. Začínala jsem na 8 vejcích a naposled jsem měla 2. Jeden vaječník mi úplně odešel. Mám za sebou 4 cykly. prostě to tak bohužel je no. I věk zde hraje velkou roli. :roll: ale věřím že se podaří. V heliosu mají dobrou laboratoř. Kolikate to je tvoje IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
8.3.24 16:40

@vbg Prvé, ale nechala som si zamraziť nejaké vajíčka keď som bola mladšia. Tam som mala dve kolá a raz som mala 8 a druhý krát 7. Teraz som dúfala že aspoň 6 bude. Fakt ti odchádza vaječník? A skúšala si aj pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.3.24 16:49

@Wuhu85 hele, 20 vajicek neni vyhra. Lepsi 10-15 kvalitnich. Snad budes mit aspon ty 4 zrala, kdy mas dalsi kontrolu?

Ohledne doplnku: inositol je dobry pri pcos, jinak asi nic moc nedela, vit D a listovka jsou prokazane, ze pomahaji.
To ostatni jsou ruzne odborne studie, ktere si protireci. napr.DHEA spis vychazi, ze nepomaha. Ona ta knizka it starts with the egg vychazi podle mne z toho, ze sutorka xoufale hledala, co vsechno muze pomoct a vybrala si jen pozitivni zavery ze studii. Takze bych to brala s rezervou. Ale to, ze neco nepomohlo prave vam nezbamena, ze to statisticky nezvysili sanci. Na to se prave musi delat ty studie.
Trochu se priklanim, ze muze fungovat Q10, matne si pamatuju, ze muze mit vliv na funkci deliciho vretenka. Je detekovatelne i ve folikularni tekutine a aspon naka studie, co jsem kdysi cetla, mu davala uspech. Ale ruku do ohne nedavam a zpetne uz to nehledam ;)
Urcite je dobre mit vhodnou stimulaci a dobrou laborator, a taky proste pocet pokusu. Nahoda je tady nejvetsi kralovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
8.3.24 16:52

@Petra Star Už nemám kontrolu ale v utorok mám punkci. Volal mi primár že sa tam ešte nejaké môže spraviť ale negarantuje to samozrejme. Ja som čakala tak 6 u mňa. Viac ako 10 už je pre mňa sci-fi. Ja som nikdy ale nemala veľa vajíčok. Ak v 30 mi napočítala 10. Takže je to už vekom a dedičnostou. Ja na doplnky az tak neverím. Podľa mňa treba mať zdravý životný štýl a nie pchať do seba kde čo. Mne tie doplnky nerobia dobre. Jedine čo beriem je omega olej z rias a Dcko ale to som ho mala málo a B12 lebo nejem veľmi mäso.

Příspěvek upraven 08.03.24 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.3.24 16:55

@Wuhu85 nojo, nezbyva nez doufat, ze to alespon jedno zvladne az do konce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
8.3.24 17:29

@Wuhu85
Dej vědět jak to dopadlo! Držíme pěsti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
8.3.24 17:51

@vbg jo dám❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
9.3.24 08:54

@vbg Tez drzim vsechny palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.3.24 10:53

Ahoj holky, v lednu jsem se tady dotazovala jestli covid může mít vliv na amh. Četla jsem zahraniční studie, že ano. V ČR mi každý řekl že to je nereálný. V lednu odběr v době kdy jsem měla covid amh 0,48 a teď v březnu odběr a amh 1,12 takže já jsem spokojená. Chodila jsem na infuze vitamínů c, injekce D a ubiquinol. Takže jsem vám chtěla dát naději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.3.24 10:57

Ja mám AMH 0,8 a mam 4 folikuly. Pred 4-5 rokmi som mala AMH 0,9-1 a mala som 8 vajíčok. Takže neviem či to číslo je tak dôležité. Ja mám vždy menej vajíčok ako je AMH. Ja práveže nie som si istá či to nie je tým že beriem D cko. A umelo my to zdvihlo aj keď mám menej. Ja neviem. Ale reálne je to čo je počas stimulácie si myslím. To AMH slúži iný na to aby odhadli množstvo liekov a nejaká indikácia že už je menšia rezerva. Aspoň ja si to takto na sebe vysvetľujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
11.3.24 16:35

@Wuhu85 ahojky! Tak jak dopadlo to OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.3.24 16:54

@vbg Zajtra🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
11.3.24 21:12

@Wuhu85 Tak nam hned dej vedet! Myslime na Tebe!😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.3.24 14:10

Tak z 5 folikulov som mala 2 vajíčka. S AMH 0,8. Ležala so mno tam pani ktorá mala AMH 0,6 a mala 12 vajec. Tak nechápem. Moje vaječníky nereagujú nejak. Pred tým reagovali úplne normálne. Primár hovoril, že sa to stáva. Tak nechápem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
12.3.24 15:04

@Wuhu85 kolikáté je to tvoje IVF? Bohužel může to tak být…já bych měla mít AMH 0,8…začínala jsem na 8 vajíčkách a skončila na 2 :?
Jinak paní dost dobrý teda :palec: kolik jí bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí