Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zuzukaa píše:
hrajete nekdo na netu dobyvatele?????
NN ani nevim co to je ![]()
kathystar píše:
Ahoj holky,můžu se taky přidat?Přítel akorát krmí malou,já si dala vanu,na netu ošéfovala farmu a teď se nudím.Jinak všem krásný večer
jasne
kacerval píše:zuzukaa píše:NN ani nevim co to je
znalostni hra je super tak se koukni www.dobyvatel.cz sem na ni zavysla
![]()
kathystar píše:
Ahoj holky,můžu se taky přidat?Přítel akorát krmí malou,já si dala vanu,na netu ošéfovala farmu a teď se nudím.Jinak všem krásný večer
Jo,nám lezlo taky víc zoubků najednou,ale aspoň to bude mít zatím za sebou…Jinak já poutě moc nemusím a prcka tam brát nechci,na to má ještě čas…
kacerval píše:zuzukaa píše:NN ani nevim co to je
U nás si hraje tatínek
![]()
Hlavne sem nedavejte odkazy na hry. Tu budu sedet do pondeli. ![]()
bekky píše:kacerval píše:U nás si hraje tatínekzuzukaa píše:NN ani nevim co to je
hrajete nekdo na netu dobyvatele?????![]()
![]()
joo? je to docela zabava a clovek se dozvi i to co ani nevedel ![]()
LeaZbrna píše:
Hlavne sem nedavejte odkazy na hry. Tu budu sedet do pondeli.
bekky píše:kacerval píše:U nás si hraje tatínekzuzukaa píše:NN ani nevim co to je
hrajete nekdo na netu dobyvatele?????![]()
![]()
Farmu na FB má ze všech nejradši
![]()
To my hrajeme s tatínkem oba jak Farmerama tak ještě Tanoth obojí se dá časově zvládat i s miminkem.No a tak jednou za měsíc si pořádně zapařim Sims3.Jinak jsem dnes dělala rýžový nákyp tak výmečně nepeču,ale jinak taky většinou páteční večer trávím pečením nebo vařením na víkend.
Tak farmu na FB mám taky,ale už mě nějak nebere..manžel na tohle není vůbec,naštěstí…
Holky jdu se osprchovat a pak prijdu,pritel me sice laka s nim do vany ale me se nechce,vim jak by to dopadlo
,dneska chci odpocivat,snad me necha…
FB uz nemame ale meli jsme ale farmu jsem nehrala ale slysela jsem o ni hodne,da se hrat i nekde jinde nez na FB?Docela bych to prubla,jo a na toho dobyvatele se mrku zitra,diky Zuzko…