Noční mamči sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
736
15.4.11 23:37

ahoj holky, můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
15.4.11 23:37

ahoj,dobyvatele občas hraju a mám radost když vyhraju,protože to není extra často,většinou na druhým místě.Ale docela mě to baví,člověk něco vytlačí z mozku co už dávno zapomněl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
15.4.11 23:39
kacerval píše:
Holky jdu se osprchovat a pak prijdu,pritel me sice laka s nim do vany ale me se nechce,vim jak by to dopadlo :oops: ,dneska chci odpocivat,snad me necha…
:-) :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
15.4.11 23:42

jojo,farma se dá hrát i bez FB,hodim vám sem odkaz:http://farmerama.hry.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
15.4.11 23:44
kacerval píše:
Holky jdu se osprchovat a pak prijdu,pritel me sice laka s nim do vany ale me se nechce,vim jak by to dopadlo :oops: ,dneska chci odpocivat,snad me necha…

I ty jedna :cert: co ja bych za to dala :-? Muzskej dela nocni, tak mam po prd@li :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
15.4.11 23:46
petra79 píše:
ahoj,dobyvatele občas hraju a mám radost když vyhraju,protože to není extra často,většinou na druhým místě.Ale docela mě to baví,člověk něco vytlačí z mozku co už dávno zapomněl.

Jsi mi pripomnela tu hru, jak davali na Nove, uvadel to Genzer se Suchankem, jak se to jmenovalo? Byly tam otazky z pate tridy a vsechny tak zakerny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
15.4.11 23:49

A co takhle navštívit a pokecat na chatu? :andel:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa

spolecne koupani by nebyl odpocinek :oops: :oops: ja us to mam za sebou :oops: :oops: :roll: odpocivani :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1349
LeaZbrna píše:
kacerval píše:
I ty jedna :cert: co ja bych za to dala :-? Muzskej dela nocni, tak mam po prd@li :roll:

Mno já mám sice chlapa doma,ale taky to s tím tulením moc valně nevidím,bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.4.11 23:50

Kacerval hned jak sem viděla diskuzi tak mi bylo jasné kdo založil :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
15.4.11 23:51

Odpocinek by to byl,ale ja,jak bych to slusne rekla,jsem uplne rozpichana,ted co marodi tak je to skoro porad kdyz holky ulehnout,tak se jde na vec,potrebuju si fakt moooc odpocinout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
15.4.11 23:52
Kamča.dalmatinka píše:
Kacerval hned jak sem viděla diskuzi tak mi bylo jasné kdo založil :mrgreen: :mavam:

Ahoj Kamiii :mavam: ,no jo ja tu mam kazdou chvily tyhle dizkuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
15.4.11 23:53

Pujdem teda na chat nebo tam uz ste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
15.4.11 23:53

No tak mu to řekni a máš klid,ne??Nemůže tě přece nutit,když nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
15.4.11 23:54

On me nenuti ale dela veci ze pak chci i ja vis :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie