Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,dobyvatele občas hraju a mám radost když vyhraju,protože to není extra často,většinou na druhým místě.Ale docela mě to baví,člověk něco vytlačí z mozku co už dávno zapomněl.
kacerval píše:
Holky jdu se osprchovat a pak prijdu,pritel me sice laka s nim do vany ale me se nechce,vim jak by to dopadlo,dneska chci odpocivat,snad me necha…
jojo,farma se dá hrát i bez FB,hodim vám sem odkaz:http://farmerama.hry.cz/?…
kacerval píše:
Holky jdu se osprchovat a pak prijdu,pritel me sice laka s nim do vany ale me se nechce,vim jak by to dopadlo,dneska chci odpocivat,snad me necha…
I ty jedna
co ja bych za to dala
Muzskej dela nocni, tak mam po prd@li ![]()
petra79 píše:
ahoj,dobyvatele občas hraju a mám radost když vyhraju,protože to není extra často,většinou na druhým místě.Ale docela mě to baví,člověk něco vytlačí z mozku co už dávno zapomněl.
Jsi mi pripomnela tu hru, jak davali na Nove, uvadel to Genzer se Suchankem, jak se to jmenovalo? Byly tam otazky z pate tridy a vsechny tak zakerny ![]()
spolecne koupani by nebyl odpocinek
ja us to mam za sebou
odpocivani
![]()
LeaZbrna píše:kacerval píše:I ty jedna
co ja bych za to dala
Muzskej dela nocni, tak mam po prd@li
Mno já mám sice chlapa doma,ale taky to s tím tulením moc valně nevidím,bohužel ![]()
Kacerval hned jak sem viděla diskuzi tak mi bylo jasné kdo založil
![]()
Odpocinek by to byl,ale ja,jak bych to slusne rekla,jsem uplne rozpichana,ted co marodi tak je to skoro porad kdyz holky ulehnout,tak se jde na vec,potrebuju si fakt moooc odpocinout…
Kamča.dalmatinka píše:
Kacerval hned jak sem viděla diskuzi tak mi bylo jasné kdo založil![]()
Ahoj Kamiii
,no jo ja tu mam kazdou chvily tyhle dizkuze ![]()
No tak mu to řekni a máš klid,ne??Nemůže tě přece nutit,když nechceš…