Normální průběh ve vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16666
8.6.13 22:06
@SlecnaSally píše:
Ahojky všem!
Založila jsem tohle téma spíš ze zvědavosti…
S partnerem spolu budeme brzo dva roky…Ze začátku byli nějaké problémy, ale ted je nám spolu líp než dřív. Trávíme spolu volnej čas, když příjde z práce vítáme se s nadšením, v noci slyším, jak mi šeptá do ucha, že mě miluje(teda doufám, že se mi to jen nezdá :lol: ) apod…Ale vězí mi v hlavě, že ještě tak před měsícem mi psal každej den z práce, teď už ne…teda dneska ano, ale protože jsem mu to vytkla :mrgreen: sám mi řekl, že teď už na mě nemyslí tak často jako dřív, ale že to se dá čekat a já na to od včerejška myslím…Nebo jen jsme se kolem sobě ochomejtli a už bylo mazlení, sex, nebo alespon doteky…ted kolem něho schválně projdu nahá a skoro žádná reakce, moje ego tím trpí :lol:
Občas tady čtu, jak si i po několika letech stále píšete apod, tak mám pocit, že o něco přícházím a něco už teď kazíme :P

to mas fajn, me to muz rekl po 3 mesicich, ze uz to neni takove jako na zacatku :zed: :lol: :lol: :lol:
ale jinak te muzu ujistit, ze to co prozivas/te je naprost normal, 2 roky je myslim takova ta hranice, kdy uz clovek zabiha do nejakych stereotypu a psat nekolikrat za den zamilovane sms uz neni tak vzrusujici jako driv.
musis ho trochu vic provokovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.6.13 11:15
@Tajné píše:
To mě také Lemuska… :lol: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
No asi takhle, komu není shůry dáno, tomu není pomoci… Nevím tedy s jakou věkovou hranicí si tady vyměnuji názor, ale asi je to celé o 1.) Fantazii, 2.) Rafinovanosti - což nekončí jen větou co krajka zakrývá a za 3.) Také o ženské hře, která nenechá muže nikdy vychladnout. Jenže to, že má Pepa těsný trencle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, jak píšeš je asi o Tvé fantazii hodně vypovídající… No budeš muset ještě nasbírat mustr… ;)

Fantazii mám nadstandardní, děkuju za optání :lol: Jen chci říct, že pokud je něco moc často, tak to zákonitě musí zevšednět. Vždycky. Takže psaní beru, ale témata bych střídala. Psát si denně 12 let erotické sms by mě osobně teda nebavilo. Např. stejný humor (jehož předmětem může být cokoli, takže je to mnohem menší nuda) mně osobně dává pocit sounáležitosti mnohem větší. Takže i v případě, že jeden z nás zratí zájem o sex či tuhle „schopnost“, bude náš vztah stále mít nějaký základ. Pravděpodobnost, že by někdo přišel o smysl pro humor mi přijde mizivá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.6.13 11:29

Ja bych take rekla, ze v poradku…ale ono zalezi, ja na nejake posilani zprav a recicky nikdy extra nebyla, ani v tom stadiu zamilovanosti..ted uz manzel to ze zacatku zkousel, ale nejak me to nebralo ;-) Univerzalni vzorec pro fungujici vztah najdes asi tezko…pokud jste spokojeni vy dva, tak je vsechno v poradku. Neres, jak to maji jini, kazdemu vyhovuje neco jineho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
9.6.13 11:35

No - mě napadlo jediné - že mě nenapadlo tohle někdy řešit :mrgreen:. Jo - a hlavně toho druhého nedusit - ze začátku vztahu jste možná stále spolu, ale časem zjistíte, že je příjemné - být od sebe - a ty návraty :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
50725
9.6.13 11:47
@beruska9 píše:
Ja bych take rekla, ze v poradku…ale ono zalezi, ja na nejake posilani zprav a recicky nikdy extra nebyla, ani v tom stadiu zamilovanosti..ted uz manzel to ze zacatku zkousel, ale nejak me to nebralo ;-) Univerzalni vzorec pro fungujici vztah najdes asi tezko…pokud jste spokojeni vy dva, tak je vsechno v poradku. Neres, jak to maji jini, kazdemu vyhovuje neco jineho ;-)

Skutečně je to asi o nastaevní těch lidí. Třeba švagrová si vždycky s každým partnerem furt vypisovala, my jsme se oba s MM shodli, že by nás z toho trefilo (MM stoprocentně :lol: ). By mě docela zajímalo, jak se udržovaly v chodu vztahy dřív, před vynálezem mobilních telefonů :lol: Že on bude zakopaný pes ještě jinde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.13 11:57
@Angua píše: …By mě docela zajímalo, jak se udržovaly v chodu vztahy dřív, před vynálezem mobilních telefonů :lol:

postovni holub… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajné
9.6.13 12:05

Jen je škoda, že zakladatelka mezi tím asi usnula… :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
989
13.6.13 19:13
@Angua píše:
No tak jistě - den 1, napíšu o tom, co krajka zakrývá, den 2, napíšu o tom, co zakrývá jiná krajka - vidím to jako materiál max. na týden. A pak si píšete co? Pak je potřeba pořídit nové prádlo? :jazyk: :mrgreen: oať je to prádlo jak chce super, tak furt zakrývá už X let stejné věci :lol:Tím chci říct, že samozřejmě je to super námět, ale je to mnohem zajímavější a více vzrušující, když si něco takového napíšeme 1× měsíčně. Psát si takové (furt podobné) věci denně, nedejbože několikrát, musí být po čase dost nuda. Pro mě by byla. Kdyby mi denně pípla smska a já věděla, že mi zas píše Pepa, jak jsou mu těsné trenky. Asi by se mi to ani po pár letech nechtělo číst :lol:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria