Normální život bez hysterie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
13.3.20 12:12
@KaZeAd píše:
@Klopotkova ale Klopčo, to špatně chápeš, i když je to pochopitelné :) stejně tak jako ty nám chodíš vedle do diskuze vysvětlovat, jak jsme padlé na hlavu, tak je mou povinností varovat zde v diskuzi o nebezpečí :jazyk: kort nemocné lidi, kteří mají na mále

Tvoji povinností? Jsi lékař? Jsi Bůh? Kdo nebo co je kort?

Příspěvek upraven 13.03.20 v 12:12

• Citovat
  • Upravit
19984
13.3.20 12:12

No jo holky, to ki nedošlo, že se chystá na hromadnou sebe/vraždu. Díky za vysvětlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
13.3.20 12:21

Já jsem celkem v klidu, akorát tchýňka je nemocná, tak jsem jí říkala, ať je doma a léčí se. No moje rady si k srdci nevzala a šli včera nakoupit do Penny. :zed: A to je přesně případ většiny důchodců, viděla jsem to včera v Kauflandu, stojí tam ve skupinkách nebo sedí na lavičkách a klábosí. :roll: Velký nákupu mi pravidelně vozí rohlik, bohužel teď mají většinu věcí co beru vykoupenou, takže jsem nakoupila v Kauflandu. Všecho tam měli dost, lidi se o nic neprali, tak nevím kde jsou ty vyprodané obchody. A to jsem dnes byla ještě v Makru a také na pohodu. Tady v Brně zatím fakt žádnou paniku nepozoruji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
13.3.20 12:25

@Klopotkova co ti je po tom?? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25129
13.3.20 12:37
@Hanney píše:
@krajtaProč kvůli tomu zakládáš diskusi? Tlachacích diskusí je tu spoustu a diskusí o koronaviru taky. :roll:

A proč ne? Někteří si rádi pokrafou o něčem jiném než o IVF, lovení duchů, těhotenství nebo batolatech.
@krajta Ráda se přidám. Taky nepanikařim, těším se na jaro a jsem vděčná, že jsme zdraví. Zahrádka se mi probouzí. Sněženky pryč, čemeřice a primule v plném květu, nasazují tulipány a modřence. Nejsme travnikari, tak nám nevadí ani sedmikrásky. A už na ně lítají včely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25129
13.3.20 12:40

@lea79 U nás tedy v obchodech posledně nebylo maso, čerstvé ovoce a zelenina. Ale to mohl být jen jednorázový výpadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.3.20 12:43
@lachtanice86 píše:
Ja zrovna dnes, poprvé od porodu, mela jit pařit. No tak nic :lol:

když to stihneš do 20 hodin, tak můžeš :D kdoví kdy si zapaříme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.3.20 12:45
@MartinaIrena píše:
@lea79 U nás tedy v obchodech posledně nebylo maso, čerstvé ovoce a zelenina. Ale to mohl být jen jednorázový výpadek.

vlastně tam nebylo nic:)
Je to také tím, že děcka jsou doma a musí se vařit, ale ty nákupy nedávám, když vidím to křečkování, nechápu, kde to lidi skladují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
13.3.20 12:46

@MartinaIrena to máš krásný, já mám spoustu narcisek, ty jen rozvést, čemeřici a primule, ty se vysemenily i do trávníku :) Máš to opečovaný, kůra, fakt krása. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2539
13.3.20 12:51

@MartinaIrena Tak ono je to kraj od kraje. Jako chápu větší nákupy, když se teď musí vařit pro děti, co jsou doma. Ale tady u nás na kraji Brna fakt v poho. Jinak si myslím, že po neděli se to zase uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.3.20 12:52
@Kuniiss píše:
No chápu ze vám je virus ukradeny, ale nebuďte zas bezohledný… nikomu to nepřejí - ale asi byste nechtěli jít na pohřeb svých prarodičů jen z důvodu, ze jste nevydrželi doma sedět na zadku 🤔 není to zas na tak dlouho.. A jedno pozitivum to má, aspoň jednou se v tyhle uspechany době můžeme zastavit!! A užit si svoji rodinu, přečíst si knížku co leží už od Vánoc na stolku, zajít si do přírody, být na zahradě.. ☺️️

Jakože jsem bezohledna, když chodím do práce a nakup? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
13.3.20 12:59

@DanielaD když my ( ja a kámošky taky matky) jsme chtěli vyrazit až uspime mrnata, kolem 19hodiny. Neva, uvidíme zda se nedomluvime na nějaké akci u některé doma, ale to není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
13.3.20 13:00

@terien ja tedy do práce ne, jsem na rd, ale na nákupy chodím a příští pondělí dokonce i na nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
13.3.20 13:01

@MartinaIrena to jsou konečně fotky na který rada kouknu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25129
13.3.20 13:02
@Hanney píše:
@MartinaIrena to máš krásný, já mám spoustu narcisek, ty jen rozvést, čemeřici a primule, ty se vysemenily i do trávníku :) Máš to opečovaný, kůra, fakt krása. :potlesk:

Nooo, ono zdani klame. Ve skutečnosti jsem takový trochu zahradnik lempl. :mrgreen: Ale je to velká láska a na celý život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová