Normální život bez hysterie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
21.3.20 11:16
@Kfětoslava píše:
Jsi ožralá? 10:24 jsi zareagovala ty na mě. Přestaň mě vyhledávat :mrgreen:

Ožralá nejsem, ano, teď jsem se dívala, je pravda, že jsem na Tvůj příspěvek reagovala, nějak mi uniklo, že reaguji na Tebe, dám si větší pozor, lidem, jako jsi Ty se totiž vyhýbám. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
34473
21.3.20 11:21
@Bubla Bůčková píše:
A když to bude vypadat lépe, ale situace podobná jako přelom únor /března v Itálii, využijete příležitosti a pojedete(jako lyžaři)? Já se toho bojím, že se to sem zavleče zpátky :,(

Já bych jela, ale mami je astmatik a bojí se, takže bychom to museli přesunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
21.3.20 11:29
@Klopotkova píše:
Ožralá nejsem, ano, teď jsem se dívala, je pravda, že jsem na Tvůj příspěvek reagovala, nějak mi uniklo, že reaguji na Tebe, dám si větší pozor, lidem, jako jsi Ty se totiž vyhýbám. :mavam:

To je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
21.3.20 11:34

Krajto, a ten příspěvek vedle , kde hystericky povykuješ na jinou uživatelku, že Co se třeba raději nechat otestovat? Nebo chceš žít s vědomím že za dva týdny zemřeš? se teda nestal, nebo jsi zas přepla mód na „normální život bez hysterie“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
21.3.20 12:33
@Kfětoslava píše: :mavam: paráda. Už ses rozhodla, kam letos na dovču do Itošky?

Ještě ne, ale počítám s tím (samozřejmě pokud se to do září uklidní). Manžel dostal premie, tak po 33 letech poprvé v životě chceme jet autobusem. Mám zdravotní problémy a more mi hodně pomůže (díky situaci kolem mi doktoři zrušili mé léčení :,( což mě hodně štve).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
21.3.20 12:37

@Kfětoslava

Mrzí mě že kolem mě dva známý začali šílet, že nemůžou ani na zahradu, jídlo musí dezinfikovat apod. :roll: a přitom vesele chodí do práce. Lidi ve válce to měli stokrát horší než mi a taky v tom museli žít. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80238
21.3.20 12:50

@Bubla Bůčková předpokládám, že právě kvůli Itálii, pokud by někde byla v té době stejná situace, tak bude tamní vláda mít vydaný zákaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
21.3.20 13:44
@krajta píše:
@KfětoslavaMrzí mě že kolem mě dva známý začali šílet, že nemůžou ani na zahradu, jídlo musí dezinfikovat apod. :roll: a přitom vesele chodí do práce. Lidi ve válce to měli stokrát horší než mi a taky v tom museli žít. :mavam:

Já chodím do práce i na zahradu a zatím dobrý 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.11.20 22:16

V červenci jsme byli v Řecku, poté v září, tak kdo měl pravdu, hm?
Edit: ale jo, původně to měl být červen, ale i červenec byl super.

• Citovat
  • Upravit
54
5.11.20 10:06
@krajta píše:
Jsem jediná koho nechává současná hysterie kolem kol… vir… klidnou? Nemám nakoupené zásoby, nemám totiž balík peněz, abych si mohla koupit půlku obchodu. Užívám si pěkného počasí a práce na zahradě. Čtyři roky zpátky když mi bylo 27, jsem si užívala že vůbec žiju (měla jsem vážně zdravotní problémy a doktoři se dodnes shodují že je zázrak že žiju). Hned po úrazu mě chtěli nadopovat antidepresivi, nechtěla jsem. Taky se už nemůžu rozčilovat, nervovat, jakmile bych měla špatnou psychiku můj stav by se zhoršil.
Jenom doufám že mi nezruší mé důležité návštěvy doktorů.Užívám si jaro, hezké počasí, hledám práci.
Pojďte se bavit o něčem jiném a normálním :mavam: :mavam:.

Vzhledem k tomu, že je to tak smrtící vir, že tě musí testovat aby zjistili jestli ho máš, tak mě tato situace jako tebe taky nevzrušuje. :nevim: Možná proto, co sis prožila a už málem život ztratila ze závažnějších důvodů. Jsem na tom stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová