Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zvony a taky rozšíření…
hele ty zvonace byly super. Krásně mi to zakrylo nohy do X
ale asi by byl člověk za exota ![]()
@Fíková no to mi ani neříkej, všechno jsem vyhazela při stěhování ![]()
Nevím no, já bych v tom nechodila a mám pocit, že se to ani nenosí.
No čumím na bonprix, kde stabilně nakupuji rifle a mám všechny úplé nebo jen lehce volné u kotníků. A mají tu i ty zvonáče. Ale opravdu mám pocit, že se to už vůbec nenosí. Nejsem žáďný typ poslední módy to ne, ale zase úplně mimo být nechci
díky za názory ženy
Podle jednoho časáku, co mám doma, se zvony vracejí do módy
. Osobně mě tedy vyhovují víc slimky, ale záleží, jakou máš postavu, co si k tomu oblékneš, celkově jak Ti ten střih sedí. Out je údajně jen to, když jsou konce nohavic urousané a špinavé
.
Ja si jedny po dlooohe dobe poridila, ale jsou tehotenske
nosim je minimalne, i kdyz ten typ proste zestihluje, ale i tak oblikam radeji slim.
Už asi 5 let poslouchám, jak se zvonáče vrací do módy. Za tu dobu jsem je na nikom neviděla ![]()
Já bych řekla že je to jedno. Osobně nosim raději ty uple a leginy, přijde mi to praktičtější. Ale dneska už je tolik módních stylů, že člověk nemůže být out snad v ničem (myslim v rámci nějakých normalnich kousků oblečení, ne takové ty extrémy za kterými se otočí celá ulice a ještě je lidí fotí jako odstrašující případy)
Když ti budou pohodlné, tak si je kup ![]()
Na nikom jsem je x let nevidela, osobne ja bych si je neoblikla, ale tak at si kazdy nosi, co chce ![]()
Já třeba zvonáče nosím a nemám pocit, že by se po mně lidi nějak často ohlíželi
Ale mně je móda jedno, nosím, co se mi líbí a je pohodlné a neřeším, co si o mně kdo myslí, když nenosím, co zrovna frčí
A trochu OT, móda elasťáků, kterým se moderně říká legíny, mi přijde otřesná a skoro nikomu nesluší, možná tak dětem ![]()
Jee. Zvonace. Nosila sem je taky
pred 15 lety ![]()
Ale kdyz to srovnam ted se slimkama, tak slimky jsou vic praktictejsi. Nefouka ti pod kalhoty, necouras je po zemi a jdou krasne do kozacek. ![]()
Ale asi bych je nemela tak osoupany, jako kdyz se chodilo do skoly. ![]()