Nosí se ještě zvony? :-D

26747
19.5.19 17:35

Zvony a taky rozšíření… :lol: hele ty zvonace byly super. Krásně mi to zakrylo nohy do X :mrgreen: ale asi by byl člověk za exota :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7745
19.5.19 17:39

Já myslím, že se to zas vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101755
19.5.19 17:44

Ja bych rekla, ze dnes neni za exota snad v nicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.5.19 17:47

@Fíková no to mi ani neříkej, všechno jsem vyhazela při stěhování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.5.19 17:48

Nevím no, já bych v tom nechodila a mám pocit, že se to ani nenosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
19.5.19 17:58

No čumím na bonprix, kde stabilně nakupuji rifle a mám všechny úplé nebo jen lehce volné u kotníků. A mají tu i ty zvonáče. Ale opravdu mám pocit, že se to už vůbec nenosí. Nejsem žáďný typ poslední módy to ne, ale zase úplně mimo být nechci :-) :-) díky za názory ženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
19.5.19 18:01

Podle jednoho časáku, co mám doma, se zvony vracejí do módy ;). Osobně mě tedy vyhovují víc slimky, ale záleží, jakou máš postavu, co si k tomu oblékneš, celkově jak Ti ten střih sedí. Out je údajně jen to, když jsou konce nohavic urousané a špinavé :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
19.5.19 18:08

Ja si jedny po dlooohe dobe poridila, ale jsou tehotenske :mrgreen: nosim je minimalne, i kdyz ten typ proste zestihluje, ale i tak oblikam radeji slim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
19.5.19 18:09

Kezby se zase tahle moda vratila, moc se mi to libilo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
19.5.19 18:15

Londyn je plny zvonacu a sirokych kalhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
19.5.19 18:21

Už asi 5 let poslouchám, jak se zvonáče vrací do módy. Za tu dobu jsem je na nikom neviděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
19.5.19 18:24

Já bych řekla že je to jedno. Osobně nosim raději ty uple a leginy, přijde mi to praktičtější. Ale dneska už je tolik módních stylů, že člověk nemůže být out snad v ničem (myslim v rámci nějakých normalnich kousků oblečení, ne takové ty extrémy za kterými se otočí celá ulice a ještě je lidí fotí jako odstrašující případy) :lol: Když ti budou pohodlné, tak si je kup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
19.5.19 18:25

Na nikom jsem je x let nevidela, osobne ja bych si je neoblikla, ale tak at si kazdy nosi, co chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
19.5.19 18:35

Já třeba zvonáče nosím a nemám pocit, že by se po mně lidi nějak často ohlíželi :nevim: Ale mně je móda jedno, nosím, co se mi líbí a je pohodlné a neřeším, co si o mně kdo myslí, když nenosím, co zrovna frčí :nevim: A trochu OT, móda elasťáků, kterým se moderně říká legíny, mi přijde otřesná a skoro nikomu nesluší, možná tak dětem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
19.5.19 19:00

Jee. Zvonace. Nosila sem je taky :mrgreen: pred 15 lety :mrgreen:
Ale kdyz to srovnam ted se slimkama, tak slimky jsou vic praktictejsi. Nefouka ti pod kalhoty, necouras je po zemi a jdou krasne do kozacek. :palec:

Ale asi bych je nemela tak osoupany, jako kdyz se chodilo do skoly. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová