Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chtela jsem se zeptat jak dlouho jste uzivali Nosifol? Jestli uzivat jen ty tri mesice co doporucuji, nebo je tu nekdo komu Nosifol pomohl a uziva dlouhodobe?
Já díky němu mám ovulaci, což před tím nebylo. Takže beru už asi 4 měsíc.
Myslím, že nemůže ublížit. Užívala bych klidně i déle. Já jsem ho teda brala cca 2 měsíce a pak už jsem otěhotněla, ale kdyby ne, brala bych ho klidně dál. ![]()
@lovesmile @Douby Můžu se zeptat jak často jste ho pily? Na letáku je uvedeno 1 - 2× denně… Příští týden budu dobírat první krabičku a zatím ho piju jednou denně, tak jestli mám přejít na dvakrát denně?
@TERMAT Jéé, já už si to nepamatuju. Ale mám dojem, že jen jedenkrát denně. ![]()
Ahoj holky,
Nosifol jsem používala cca 3 roky. Potřebovala jsem srovnat cyklus, který jsem jednu dobu měla i 55 dní.
Cyklus jsem dala díky Nosifolu celkem dohromady - nikdy to ale nebylo dokonalé. i Tak jsem měla cyklus pravidelně okolo 40 dní.
Jenže jak ho postupně zdražovali až na skoro 700 Kč, začala jsem hledat alternativy.
Na jednom foru mi jedna kočka doporučila koupit si čistý Inositol a k tomu vitamíny a můžu Vám říct, že to je pecka.
Vitamíny používám opravdu pravidelně každý den, u inositolu tak poctivá nejsem.
I tak, po skoro 3 měsících jsou výsledky super. První menstruace dorazila se zpožděním 4 dní - s tím, že jsem už 29 den cyklu začala špinit.
A dnes dorazila další menstruace se zpožděním 2 dny - cyklus tedy 30 dní.
Finančně se to nedá srovnat. Inositol stojí 649,– a je tam asi 650 dávek + vitamíny 120 tablet za 479,– (denně berete 1 tabletu).
Nosifol stál skoro 700,–. Balení jsem měla na 2 měsíce.