Nosíte často sukně?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12862
23.8.13 17:27

@123l Taky existují samodržící, dají se nosit celkem dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.8.13 17:28
@123l píše:
Jojo hodně ženských to nosí. Mě odpuzuje ta část od stehen k pasu. Neumím si představit se tak svleknout před chlapem. Přijde mi to asexualni.

Mě taky a já se na to sama nechci koukat. Takže si zásadně oblíkám napřed sukni a teprve potom punčochy nebo silonky. :lol: A silonky nosím často samodržící (pokud beru tělové).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.8.13 18:10

Je pravda, že punčochaky jsou asexuální :mrgreen: a ty teplý, to si pak člověk připadá, jak ve školce :mrgreen:,proto raději nosim v zimě leginy a dokud to jde tak na boso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.8.13 19:17
@mag píše:
@123l Taky existují samodržící, dají se nosit celkem dlouho ;)

To jo, jenže ty jsou zas jak pro starou mladou. Připadala bych si v nich jak nedocenena putka, co honí zašlou slávu. Pokud by přišly do módy a daly se sehnat v nějaký free verzi a ne ty zaclonovky v černý a hnědý, tak bych do nich šla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.8.13 19:20
@TýnkaK píše:
Mě taky a já se na to sama nechci koukat. Takže si zásadně oblíkám napřed sukni a teprve potom punčochy nebo silonky. :lol: A silonky nosím často samodržící (pokud beru tělové).
:P to je sranda jak se na to nechceš koukat..no je fakt, ze se na to muzu vykašlat ze jsou asexualni a nejaky si pořídit..ale asi ne. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.8.13 19:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.8.13 19:29

Ja jsem zase spis satova, za me neni pohodlnejsiho obleceni v lete…v zime radeji leginy a tuniky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.8.13 19:31
@mag píše:
Třeba tak?http://www.google.cz/imgres?…

Opravdu pěkné :-) sice nevim, proc zrovna zelená, ale proc ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
23.8.13 19:37

Ja zase nemam sukni jedinou a saty nosim jen u more, kde me nikdo nezna. Libi se mi sukne, ale mam problem neco sehnat. Mam velkej zadek a silny stehna a lejtka. Mini si dovolit nemuzu, v dlouhy jsem jak v pytli a nad kolena v moji velikosti jsem mela 1 a ta mi zase porad lezla v pase nahoru az pod prsa. A v zime zase nesezenu boty, takze polobotky a kalhoty… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.8.13 19:52
@mag píše:
Třeba tak?http://www.google.cz/imgres?…

Nejen punčochy, ale i to ostatní je super! Tohle je styl, který mě hodně baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.8.13 19:54
@123l píše:
To jo, jenže ty jsou zas jak pro starou mladou. Připadala bych si v nich jak nedocenena putka, co honí zašlou slávu. Pokud by přišly do módy a daly se sehnat v nějaký free verzi a ne ty zaclonovky v černý a hnědý, tak bych do nich šla :-)

Fakt? A to já si v nich zase přijdu hodně dobře. Dělá mi to pěknej pocit, kterej se pak projevuje i na dojmu na chlapy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.8.13 20:12
@TýnkaK píše:
Nejen punčochy, ale i to ostatní je super! Tohle je styl, který mě hodně baví.

Mně se to líbí taky moc, ale jaksi na to nemám věk ani „koule“ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.8.13 20:21
@mag píše:
Mně se to líbí taky moc, ale jaksi na to nemám věk ani „koule“ :?

No počkej, to není o věku, ale o pocitu. Pokud ti není 40 a máš hezký nohy, tak si to klidně navlíkni a vyraž. :palec: Trochu uber na doplňcích, spíš něco decentnějšího a to by bylo. Mám v okolí velmi odvážné pěta/třicátnice, co se oblečou poměrně nekonvenčně a vynesou to tak, že ostatní jen zírají a skoro nikoho ani nenapadne řešit jejich věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.8.13 20:24

@TýnkaK No to je právě to, neumím to prodat, prostě mi přijde, že mi v tom chybí lehkost a nadhled… mno a vzhledem k tomu, že mi je 34, tak už se prostě na to necítím, být mi 25… :mrgreen:

Budu se radši dál držet trapné elegance :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
23.8.13 20:36

Dříve jsem sukně absolutně odmítala a nosila jen džíny. Pak jsem jim přišla na chuť a teď si kalhoty beru tak maximálně jednou za týden. Nosím sukně trochu nad kolena a nejraději kostkovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat