Nosíte venku roušky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16006
25.10.20 13:11

Vždycky jsem chtěl být takový ten typický blbý Čech. Takový ten chcípák anarchista! A proto se autě nikdy nepoutám! Roušky zásadně nenosím, i když už, tak jen pod nos! A parkuji jen na invalidech, či místech pro rodiny s kočárkem! Na dálnici jedu zásadně v levém pruhu! A na parkovišti vždycky odřu nějaké auto a pak ujedu! A složenky také platím pozdě! Yeah, jsem prostě borec! Všem jsem to nandal, hlavně těm ovcím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.10.20 13:12
@NicknackEK píše:
Presne ta logika co pisete-DNESKA SI PROSTE. NEZVU. ZADNE NAVSTEVY kor když mám doma takové dítě. To je daleko nezodpovednejsi nez nemít venku rousku na puse kdyz kolem mě nikdo neni to se na me nezlobte.

Myslela jsem si, že je jasné, že je to analogie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.10.20 13:12
@Zumpa píše:
Vždycky jsem chtěl být takový ten typický blbý Čech. Takový ten chcípák anarchista! A proto se autě nikdy nepoutám! Roušky zásadně nenosím, i když už, tak jen pod nos! A parkuji jen na invalidech, či místech pro rodiny s kočárkem! Na dálnici jedu zásadně v levém pruhu! A na parkovišti vždycky odřu nějaké auto a pak ujedu! A složenky také platím pozdě! Yeah, jsem prostě borec! Všem jsem to nandal, hlavně těm ovcím!

To co plácáš? Ústenky z toho seznamu vynech, simtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.10.20 13:14
@Baba píše:
Nezvala bych návštěvy v době chřipkové nebo jiné epidemie.

Dobrá. Není to návštěva. Je to opravář topení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
25.10.20 13:14
@Baba píše: :mrgreen: Já nevím. A kdo by se bál, když to veřejně dává k dobru Prymula?
Mě to příjde tak krásně absurdní, jak už na jaře tvrdil, že má studie, které plošné nošení hadříků podporuje, ale nějak se nenašla. Asi je vedle článku o Peroutkovi. Ústenky naše spása. Jen ten jejich vliv nějak nikde není vidět.

Mně to nošení venku připadá taky nesmysl, když na ulici potkám jednoho člověka za 5 minut stylem že se s ním za chůze minu, ale už jsem s tím potkala lidi i v lese (míjeli jsme se na dálku, nešli jsme kolem sebe ani na 20 metrů), nebo třeba jedu autem a na cyklostezce mezi dvěma vesnicemi jeden člověk s rouškou. Si říkám, jestli se lidi zbláznili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.10.20 13:16
@Zumpa píše:
Vždycky jsem chtěl být takový ten typický blbý Čech. Takový ten chcípák anarchista! A proto se autě nikdy nepoutám! Roušky zásadně nenosím, i když už, tak jen pod nos! A parkuji jen na invalidech, či místech pro rodiny s kočárkem! Na dálnici jedu zásadně v levém pruhu! A na parkovišti vždycky odřu nějaké auto a pak ujedu! A složenky také platím pozdě! Yeah, jsem prostě borec! Všem jsem to nandal, hlavně těm ovcím!

:palec: Správně! Tak se to dělá.
Ještě nezapomeň do práce chodit zásadně nachlazený. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.10.20 13:16
@Janli píše:
Ještě jinak.
Děkuju z celého srdce každé tupé ovci, která si nechá na puse roušku i na parkovišti u kauflandu, když tam jsou mí sedmdesátiletí rodiče. Díky těmhle tupým ovcím mám naději, že nebudu muset vysvětlovat dětem, proč už nikdy neuvidí babičku s dědou.
DĚKUJU :srdce: :srdce: :srdce:

Děkuji za tento příspěvek, mluví mi z duše :srdce: :palec:
Bohužel už mám kolem sebe lidi, co díky covidu už své příbuzné misky neuvidí :,(

• Citovat
  • Upravit
36556
25.10.20 13:19
@bigl píše:
Mně to nošení venku připadá taky nesmysl, když na ulici potkám jednoho člověka za 5 minut stylem že se s ním za chůze minu, ale už jsem s tím potkala lidi i v lese (míjeli jsme se na dálku, nešli jsme kolem sebe ani na 20 metrů), nebo třeba jedu autem a na cyklostezce mezi dvěma vesnicemi jeden člověk s rouškou. Si říkám, jestli se lidi zbláznili.

Já pri běhání v chladnu zásadně nosím šátek. Už roky :nevim:

Je to jeho vec, povinne to není. Zakázané taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.10.20 13:20
@Bábrdl píše:
Dobrá. Není to návštěva. Je to opravář topení.

V chřipkové epidemii bych zvážila i to. Kdyb nešlo jinak, jdu s dítětem ven, nebo ho zavřu někam do pokoje. Ústenky ho neochrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.10.20 13:21
@Janli píše:
Ještě jinak.
Děkuju z celého srdce každé tupé ovci, která si nechá na puse roušku i na parkovišti u kauflandu, když tam jsou mí sedmdesátiletí rodiče. Díky těmhle tupým ovcím mám naději, že nebudu muset vysvětlovat dětem, proč už nikdy neuvidí babičku s dědou.
DĚKUJU :srdce: :srdce: :srdce:

Nechceš jim radši ty nákupy vozit? Ústenka je neochrání, copa nevidíš ta čísla? Kde je na grafu vidět vliv ústenek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.10.20 13:22
@NicknackEK píše:
A k tomu vyjádření abstraktní veci..- to ze si dám na pusu venku rousku kdyz kolem mě nikdo neni-tim opravdu nikoho neochranim:-)

Já už nevím, jak to říct zřetelněji. Opakuj po mně: NOSIT ROUŠKU VENKU, KDYŽ TAM NIKDO NENÍ, NENÍ POVINNOST.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
25.10.20 13:23
@Bábrdl píše:
Já pri běhání v chladnu zásadně nosím šátek. Už roky :nevim:Je to jeho vec, povinne to není. Zakázané taky ne.

Určitě je to jeho věc. Za mě jsou roušky venku psychická náplast na strach lidí.
Pokud se nepohybuju v místech se zvýšenou koncentraci lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
25.10.20 13:23

Venku je nenosim, pripada mi to jako nesmysl. Nechapu lidi co jdou vyvencit psa na louku, jsou tak sami a dusi se pod hadrem. 8o neverim ze rousky funguji, nejaky usmudlany hadr co lidi vali nekde po kabelkach nebo sedadlech v aute ma fakticky nejakou ucinnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.10.20 13:25
@Baba píše:
V chřipkové epidemii bych zvážila i to. Kdyb nešlo jinak, jdu s dítětem ven, nebo ho zavřu někam do pokoje. Ústenky ho neochrání.

Bohužel to nejde, venku strašně prší…

Já se neptá, co bys dělala jako rodič, v té analogii. Já se ptám, co bys dělala jako ten opravář topení…

A jako člověk, kdo dlouhodobě doma někoho postupujícího léčbu s významným vlivem na imunitu měl, ti rovnou říkám, že nikdo neměl problém s ustenkami, pokud reálně viděl toho člověka… Nikdo nám neřekl „nejsem ovce“, „stejně nefungují“ atd. Proste si je vzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
25.10.20 13:25
@Bábrdl píše:
Myslela jsem si, že je jasné, že je to analogie :think:

Analogii v tom opravdu nevidim:-) selský rozum mi rika-nemuzu nikoho nakazit kdyz nikoho nepotkam:-),udelam pro sebe jen dobře kdyz půjdu na čerstvý vzduch, udelam dobre kdyz nakoupím starým rodičům a prarodicum aby nechodili do obchoďáku.. udělám dobre kdyz se nebudu bezmyslenkovite scházet s kamarády..udělám dobře kdyz si na držku ve městě dám roušku po dobu nezbytně nutnou aby mě ostatní neukamenovali za nebezpečné šíření viru:-D…ale prosím premyslejme u toho. Tupe ovce jsou všude vzdycky.. máme velký rodinny dům se zahradou..stala jsem na svém pozemku cca 25m od hranice kde je plot..za plotem vede cesta kde sla pani sama s rouškou na puse a kricela na me, ze kvuli takovým lidem jako jsem já se to nedá zastavit..bože koho mužu na dálku 25 m nakazit kdyz stojím u svého domu kde nikdo není??? A takovi bezmozci jsou i tu v diskuzi. Každý má právo mit ji pořád ale každý má právo mit ji i jen pouze tak, Jak nam to nyní stbak narizuje:-)a opravdu jsem čekala kdy na me zavolá policajty :srdce: jsem pro dodrzovat rozumne veci, ale pardon tohle budeme absolvovat každý rok??banda tupcu stoji hodiny ve frontach na test ac jsou bezpriznakovi…pro sichr…to s námi udelal kdo kdy??? Příznaky nemam, nemocná nejsem a stejně ten sociální distanc dodržují kdyz bych nahodou to v sobě mela…ale nejdu si stoupnout do fronty aby mi řekli „sice vám nic není, ale jste nemocna“..za 10 dni bezte klidne mezi lidi, po 10 dnech bez příznaků jste ok testy znovu delat nebudeme nemame n to cas:-D…logika se v tom moc hledat neda..vědci vám reknou ze těmito testy nezjistíte COVID 19 ale určitý gen ktery v sobě covid 19 ma..ale to že ho máte ještě neznamená, že máte dalších x ktere jsou potřebné pro to, aby vypuklo onemocneni. Takže jste nemocní, máte pozitivní test OK. Ale ještě jsem opravdu neviděla nemocného člověka ktery by byl bezpriznakovy…prpste bud jste nemocní nebo ne..udělejte nám všem ster téměř z mozku na streptokoka a všem kdo ho tam maji6zakazte kontakt s ostatnima.. asi bychom se divili. Nechci aby padlo zdravotnicvi ale určitě by se dalo spoustu veci vyřešit například odsunutím bezpriznakovych nekam jinak než do nemocnic. Lidé si dnes jsou schopni opravdu i bez příznaků volat sanitku protoze maji strach ze na ne nebude misto..jde to s námi do…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí