Notebook - co s ním může být?

1917
23.5.13 19:36

notebook-co s ním může být?

Zdravím mám takový dotaz. Dnes když jsem odpoledne zapla notebook tak mi absolutně nefungovala myš. Myslela jsem že je ta myš pokažená ale pokoupi nové bezdrátové myši to nebylo lepší a dokonce ani s myší drátovou. Co s tím může být? Vyzkoušela jsem vypnout zapnout notebook a taky vyndat baterku nic nepomohlo nemáte nějaký tip c s tím? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4635
23.5.13 19:39

Myš se řádně nenainstalovala - notebook ji nenadetekoval a neví o ní, případně ji nainstaloval jako nějaké jiné zařízení nebo jako nějaký jiný typ myši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
23.5.13 19:39

A zkoušela jsi nastvavení myše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
23.5.13 19:44

To nastavení mám zkontrolovat jak? já si s tím nevím rady díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.5.13 19:47
@katula9 píše:
To nastavení mám zkontrolovat jak? já si s tím nevím rady díky

Myslím že to najdeš v položce „Ovládací panely“ nebo „zařízení a periférie“. Jaký máš operační systém? Windows? A jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
23.5.13 19:47

Jj bezdrátovou myš myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.5.13 19:49

Tak pro Windows XP Home edition je to v „Start/Ovládací panely“ (nebyl jsem si jistý…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
23.5.13 19:53

Nevím jakým zázrakem jsem to dokázala ale zkusila jsem to tam jakoby zalomit a ono to funguje dík moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.5.13 19:57
@katula9 píše:
Nevím jakým zázrakem jsem to dokázala ale zkusila jsem to tam jakoby zalomit a ono to funguje dík moc všem

Tak pokud se jedná o USB konektor, tak máš buď vyviklané nebo mastné eventuálně zkorodované kontakty… Prostříknout konektor Kontoxem a nechat vyschnout. Pokud ho nemáš, vezmi tyčinku na čištění uší, namoč do ALPY a otři kovové plochy uvnitř konektoru - a nech volně vyschnout. Mělo by to pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
23.5.13 20:04

Díky moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie