Notebook s Windows 7 a tovární nastavení

23.8.22 16:42

Notebook s Windows 7 a tovární nastavení

Našel by se tu někdo kdo by mi poradil, co dělat když bych chtěla notebook s Windows 7 dát do továrního nastavení, ale píše mi to „počítač se nepodařilo restartovat. Systém Windows nemůže restartovat počítač do prostředí Windows Recovery Environment za účelem dokončení operace obnovení.“? Předem děkuji za odpověď :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15820
23.8.22 16:46
@znojemske_okurky píše:
Našel by se tu někdo kdo by mi poradil, co dělat když bych chtěla notebook s Windows 7 dát do továrního nastavení, ale píše mi to „počítač se nepodařilo restartovat. Systém Windows nemůže restartovat počítač do prostředí Windows Recovery Environment za účelem dokončení operace obnovení.“? Předem děkuji za odpověď :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :palec:

Stáhni si ISO Windows 7 a spusť to z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
23.8.22 16:50

Zřejmě chybí na disku oddíl s recovery soubory. Lepší než to je čistá instalace, ale nejspíše bude nutné stáhnout ovladače z internetu (na flashku, či jiné médium), což udělejte dříve, než se do čehokoliv pustíte, neboť vám potom nemusí fungovat síť. Také si zjistěte, jaká verze Windows 7 tam je, aby se identická instalovala.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
23.8.22 16:52

Také by mělo jít nainstalovat nový systém ze stávajícího systému a ten starý potom odebrat.

• Citovat
  • Upravit
11559
23.8.22 18:40

Nebylo by vhodnější dát už W10? W7 oblíbené, to jo, ale bezpečnost už pokulhává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
23.8.22 19:16
@Ivan PPZ píše:
Nebylo by vhodnější dát už W10? W7 oblíbené, to jo, ale bezpečnost už pokulhává.

Pokud to HW podporuje, tak už rovnou W11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
23.8.22 19:20

Což se ale pravděpodobně nestane. Bezpečnostní fíčůrky a čipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák