Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím a mám prosbu. Moje dcera se zamilovala do skladby Kiss the Rain od Yirumy. Začátek odposlouchala a velmi zdařile to hraje na housle, ale potřebovaly bychom noty k celé skladbě a s klavírním doprovodem. Kde takové noty kupujete, případně stahujete? Nebo podobné skladby. Poraďte.
@lenk píše:
Zdravím a mám prosbu. Moje dcera se zamilovala do skladby Kiss the Rain od Yirumy. Začátek odposlouchala a velmi zdařile to hraje na housle, ale potřebovaly bychom noty k celé skladbě a s klavírním doprovodem. Kde takové noty kupujete, případně stahujete? Nebo podobné skladby. Poraďte.
Na enoty.cz jsem po zadání Kiss the the rain noty našla.
Děkuji, ale na obou serverech jsem našla noty pro solo hru na klavír. Hledám úpravu pro housle a klavírní doprovod.
https://musescore.com/…ores/3507706 Je to teda fletna+klavir ale treba pro tebe bude ten klavirni doprovod pouzitelny
@Russet právě že jsem na dceru tak hrdá a chci ji v tom podpořit(hraje to nad rámec skladeb zadaných učitelkou) a ty noty i koupit ale hlavně vůbec sehnat ![]()
známější je od Yirumy River flows in you, a to je prý filmová hudba k nějaké upírské sáze, ta je u nás oblíbená u klavíristů, ale pouze solově.
@lenk píše:
@Russet právě že jsem na dceru tak hrdá a chci ji v tom podpořit(hraje to nad rámec skladeb zadaných učitelkou) a ty noty i koupit ale hlavně vůbec sehnatznámější je od Yirumy River flows in you, a to je prý filmová hudba k nějaké upírské sáze, ta je u nás oblíbená u klavíristů, ale pouze solově.
A učitelka by jí neporadila, jak doprovod na housle k tomu klavíru? Já jsem o něm neměla páru, tak dík, mám zas rozšířené obzory!