Nové snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
26.2.08 22:35
xmerssy píše:
takze to ti musi predepsat doktor?Je to antibiotikum?

Nee, proboha to je jen přírodní antibiotikum. To ti žádný doktor nepředepíše! Kupuju si různé bylinky na různé neduhy, ordinuju si je sama. Firem je mnoho, já jsem je koupila od Naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.2.08 09:23

Ahoj holky, dobre rano,
tak jsem se rozhodla, ze muj volny den nestravim uklizenim a varenim jako vetsinu svych volnych dni, ale pojedu na nakupy…obleceni, kosmetika… :lol: …chci si udelat radost po tech par dennich splinech :oops: .
Dani jsem rada ze si se ozvala, nezoufej, urcite se tam jedna mala mrska zapomnela :wink: a u me celkem nic noveho, jen ze jsme se uz zacali poctive snazit hned od MS, uz nenechavam nic nahode a necekam jen na ovu :D , takze muj drahy je unaveny jeste vic nez obvykle, chudak :lol: .
Slavenko cetla jsem si odkaz od Anonymni o Repromede…asi taky budu mit nejake otazky :) .
Zuzli , tak co testik???????????????????Jsme zvedave :D .

Preji vsem krasny den :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
27.2.08 09:45

Chudak tvoje draha polovicka,aby to snazeni prezil :D
Jinak si udelej radost,ja si ji vcera taky udelala,koupila jsem si obraz na zed do obyvaku.A jsem nadsena.
Xmerssy,vis ze jsme i stejne stare a snazime se taky priblizne stejne :-),to jsme zvedava,ktera z nas driv.Ale ja mam stizene podminky,muzskej pracuje mimo domov a jezdi jen na vikendy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.2.08 09:52

Ja vim Dani :D , ja jsem ale o neco starsi, jsem 1979, v rijnu mi bude 29..a snazime se stejne dlouhou dobu :D
Takze jen na vikendy?Hmmm to je znacne stizene…ja to mam zase ztizene ze nejsem v cechach uz 5 let a tady nikdo neporadi, doktori na prd :-( , ale jak uz jsem psala, za par mesicu se na stalo vracime domu a jakmile dorazime valim k doktorce :D , popravde uz se nemuzu dockat, protoze tady te zkontrolujou jen tak z rychliku :( a taky mamku budu mit na blizku i kdyz me nejak posledni dobou zacala stvat taky, a to jen po telefonu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
27.2.08 10:35

Aha,a kde si v cizine?
Tady tu peci budes mit urcite lepsi a s mamkou se to urovna,neboj,pockej aj ji u tebe v brisku poroste vnoucatko,to bude na mekko :-)
A bude se moct pretrhnout.
a co mas v cizine za praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.2.08 10:46

Jo ja vim, ona jen stve s tema svyma radama, typu nemysli na to atd…To si sama muzu poradit taky nemyslet na mimi ne?Hur se pak udela :(
Jsem v Londyne, pracuju jako servirka a barmanka…neni to prace mych snu, ale vis jak…uz se strasne tesim domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
27.2.08 11:00

Jo to ti verim.
Nic si z toho nedelej,ja slychavam taky to same,snazim se,ale do ovulace to jde,ale pak se pozoruju,nejradeji bych testovala kazdy den.Ale musim se priznat,ze cim je to dyl,tim jsem vic odolnejsi a testuji az v den vynechani.
Ale nekde v hloubce me hloda cervicek,jestli je vse v poradku.Zmenila jsem gynekologa,jsem objednana na 1.4. tak uvidim,s tou moji doktorkou se vubec nedalo bavit a tohle porodnik a primar tady na gynde,a jednu dobrou zkusenost s nim uz mam,tak uvidim.
Je pravda,ze pri te nasi vikendove frekvenci to bude trvat dyl,bylo by to dilo nahod a to jeste polovicka prijede utahana za celej ten tyden,no…
a pak to ma byt hned :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
27.2.08 11:10

Xmerssy jedu nakoupit,budu az odpo…jedeme totiz zitra na chalupu,tak jud udelat „zraci“ nakup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.2.08 11:14

Presne tak, ja osobne si myslim, ze to spis bude dilo nahody, jelikoz i kdyz se snazime ve dnech ovu i mimo ni tak porad nic…vis nekdy me strasne uziraji myslenky ze jsem neplodna, ze vina je u me, ze jsem neschopna a nejaka vadna kdyz se to porad nedari a kolem me si vsichni vesele tehotni…nekdy si rikam ze je to strasne nespravedlive, proc nekdo to bere jako normalni vec mit dite, nekdy je ani nechce a ma jich 5, vis co myslim…kdyz jsem doma a moc na to nemyslim, jsem v pohode, vyjdu z baraku, potkam maminku s ditetem v pokrocilem stadiu tehotenstvi a nemuzu ani popsat jak se citim, padne na me deprese a uzkost a takovy to sebeobvinovani…nekdy se citim tak mizerne a zle.
Ma vubec cenu se snazit?Stejne to nejde a ani asi nepujde :-( , a pak me uplne dorazi, kdyz mi mamka zavola a rekne prosim te vzdyt zit se da i bez deti.Chapes to?Jak toto muze rict?Ona to absolutne nechape, protoze nic takovyho neprozivala nikdy.
Teda ja sem se ale rozepsala, doufam ze z toho nebudu brecet :) .
Myslim ze ty pocity ale mame stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.2.08 11:15

Taky uz frcim na Oxford str :D a budu si delat dnes jenom radosti :D , uzij si zraci nakup :D , tak navecer papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
27.2.08 18:06

xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.2.08 19:06

ahojíky,tak uz sem dneska tady,po pravde co sem cetla tak sem za dnesek zvladla jak nakupy,tak uklid a jeste sem dosla k detem do pokoje jim zkontrolovat uklid :-)) mno litalo vse :D jinak testik,mnooooo ja nevim dala sem rano jeky citlivejsi a zase svetla carka ktera pak po case zmizela a kdyz sem se na nej podivala vecer tak tam zase byla,ale radovat se nechci mam strach ze se MS dostavi boleji me dole zada coz se stava kdyz to mam dostat co jinak devcata co ste dali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.2.08 19:06

ahojíky,tak uz sem dneska tady,po pravde co sem cetla tak sem za dnesek zvladla jak nakupy,tak uklid a jeste sem dosla k detem do pokoje jim zkontrolovat uklid :-)) mno litalo vse :D jinak testik,mnooooo ja nevim dala sem rano jeky citlivejsi a zase svetla carka ktera pak po case zmizela a kdyz sem se na nej podivala vecer tak tam zase byla,ale radovat se nechci mam strach ze se MS dostavi boleji me dole zada coz se stava kdyz to mam dostat co jinak devcata co ste dali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
27.2.08 19:09

xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.2.08 19:09

Ahoj holky, tak jsem prisla z mesta, nic jsem si nekoupila, protoze nic nemeli, anebo ja jsem tak vybirava 8O ?Pak jsem vysala, vyprala a rychle uvarila :D , prave prisel muj drahy a je velmi spokojeny jakou sikovnou hospodynku doma ma :o
Hano nic si z toho nedelej, ja to vzdycky planuju tak jednou za dva dny nebo kazdy den, coz ale neni az tak mozny, jelikoz drahy je taky porad v praci :( , prijde domu utahanej a pak nic :( …I kdyz taky uz je to tyden od MS a stihli jsme to asi 3krat, coz je celkem fajn :D
Ctu ted takovou chytrou knizku, o tom jak mluvit sama se sebou, jakoze zadne negativni veci a to co si rikas to se i stane :roll: , takze ode dneska si rikam brzy otehotnim, vsechno je se mnou v poradku, brzo otehotnim, vsechno je se mnou v poradku.......no proste porad dokolecka…takze trenovat holky :pankac: :lol:
Tak uvidime jestli to tenhle mesic vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí