Nové snažilky Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
miselka666
5.4.11 17:19

Ahoj Raduš,taky tě tu vítám :-)

Neboj,my jsme na tom podobně přítuloou :-) Snažíme se teprve měsíc,příští týden mi má přijít ms a taky sem v nervách jestli dorazí nebo ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1167
5.4.11 17:21

Ahojky Radko …taky vitam :mavam: a p5eji at se brzo zadari :kytka:
nejak me honi mlasna ale nic doma nemam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.4.11 17:34

ahoj Radko, taky tě vítám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
5.4.11 20:54

Děkuji za vítání :-) Četla jsem vaše příspěvky a bylo tam dost věcí ohledně ovu. Já mám ovu také pozdě, tenhle měsíc jsem jí měla 18 den, tak jsem pořád čekala a čekala… :dance: a když přišla, tak byl víkend a my byli každý jinde :-( Tulili jsme se ale den před tím po několika dnech a pak ráno, tak uvidíme. Nejraději bych to věděla hned, to čekání je strašné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.4.11 22:21
cunklik píše:
Děkuji za vítání :-) Četla jsem vaše příspěvky a bylo tam dost věcí ohledně ovu. Já mám ovu také pozdě, tenhle měsíc jsem jí měla 18 den, tak jsem pořád čekala a čekala… :dance: a když přišla, tak byl víkend a my byli každý jinde :-( Tulili jsme se ale den před tím po několika dnech a pak ráno, tak uvidíme. Nejraději bych to věděla hned, to čekání je strašné :-(

ahojky taky te tu vitam :) ja bych mela mit ovu v sobotu.tak uz se tesim a pak to cekani jestli se to povedlo… :)preji ti,aby vam to vyslo. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.4.11 22:32

dobrou noc holky. zítra tady ahoj :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.4.11 00:21

Gabi jak dlouhej je tvuj cykluspokud je kratši nez 28dni tak by ten 11DC dyklu odpovidalo ovulve ale pokud ne tak ten 16DC nebot pokud mas opravdu cervikalni hlen tak je to nejplodnejsi obdoby v měsici tak bych doporucovala opravdu manžilka znasilnit(hlavne nemyslet na to ze by se to melo povest,zakon schvalnosti funguje tak tim tuplem by to nevyslo,kdyz se na to nesoustredis vden ovulky tak mas to na 100%)pokus ti ovulacni test v 11DC ukazal dve čarky tak se hormon LH bude drzet az do dalsi menstruace dokud neklesne a neprijde červena mrcha ,jinak rečeno do dalsi menstruace se ti budou na ovulacnich testech ukazovat //,menstruaci se hormon LH vyplavy pokud neni vajicko oplodneno a telo se chysta na dalsi cyklus rustu sliznice a zrani folikulu a tim padě se těle opet vytvaři LH(za pomoci estrogenu a progesteronu)na ovulaci a tak to chodi kazdej mesic.
Radko vitam dalši snazilku.
Magdi jen doufej ja jsme tez nepocitovala zadne zmeny a kdyz jsem si udelala tehot.test tak jsme nemohla veřit vlatnim očim ja mam kratkej Cyklus a ovulku vzdy 14DC takze kdyz jsem testovala 18den po(31DC)tak mi vysla jen slaba čarka -duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
6.4.11 08:43

Ahojky Bejbe - ja mela vždy 28 denni cyklus ale ted ten posledni 25dni takže parada …
No uvidim - pokud to nevyjde ted tak pristí mesic se tomu vic povenuju a budu testovat každý den a ve stejnou dobu abych to vychytala :-D
Všem přeji hezký den …ja už sem zase v praci…sem tu 2 hodky a už toho mam po krk :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
6.4.11 10:57

ahoj bejbe, takže smůla na plné čáře, už se to rozjíždí :-( pomalu,ale jistě :evil: .musím zajít na prohlídku, prošvihla jsem dvě preventivky :oops: ,tak ať se něco nezanedbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
6.4.11 11:13

Ahoj Magdi
tak to mi je lito tak po Ms vyčíhat ovulku a pekne hup sup snaženíčko :dance:
NO ja asi taky nic :-( no uvidim za nakých 11 dní …to má mrška přijít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.4.11 12:27

holky naděje umira posledni,hlavu vzhuru, ja vim ze to rika ta prava ktera tez zoufa a modli s jen aby se život smiloval a dal ten nejvetsi dar kterej kdy žena muze dostat a aby se naplnila jeji touha.
Magdi jak rozjiždi nezoufej pokud neprisla červena mrcha tak je stale nadeje,z prvni priznakem muze byt spozdeni a staly pocit že ma prijit červena mrcha-pichani v podbrisku a tlaky jak kdyby opravdu mela prijit,u mě to bylo tak ze jsem mela stale pichani v podbrisku a čekala kdy prijde mrcha ale dva dny nikde tak jsme si rikala ze by??ale třeti den prisla a moje neděje byly fuč,no jo ale ja jsme jeden den špinila druhej den trochu krvacela a a dalsi den jen špineni na toaletaku tak mi to prislo divny nebot to tak nemivam a tak jsme si udelala tehotenskej test a juva to špineni a jednodeni krvaceni bylo zahnizdovani mimiska a na testu druha slaba čarka a doktorka to tez potvrdila tak opravdu nezoufej pokud neprisla mrcha na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
6.4.11 12:33

Tak me poboliva bricho …no spis vaječník a to me pobopliva když mám ovu-takže sem se rozhodla že zajdu po praci k dr. at na me koukne a jestli mi potvrdí ovulku tak znasilnim manžela až prijdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.4.11 12:36

Gabi pokud jsi mela cyklus 25 dni tak ovulka mohla probehnot 11DC jak si psala,ja mam tez pravidelny cyklus 25dni a ovulku mam vzdy 14DC,jelikoz vajičko po prasknuti je schopne oplodneni 12 až 24hodin kazda zena to mam jinak(ja mam schopnost oplodneni jen 11+,–)takze ja sexovat 14DC vecer nemuzu nebot vajicko je uz neschopne byt oplodneno takze ja se miliskuji 13DC to mam jistotu ze to vajicko bude ještě života schopne nebot spermici jsou v tělě ženy života schopne dva dny ale přeživaji i pět dni v tělě ženy ale to uz nejsou schopne a pomalu odumiraji.pokud by ses chtěla na neco zeptata tak klidne,pokud budu schopna odpovědet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.4.11 12:38

holky dulezite je i delka luteini faze od ovulky do dalsi mrchy nesmi byt kratsi jak 12dni to je pak problem se zahnizdenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.4.11 12:39

Gabi napis pak jak si dopadla u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí