Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gaby podle me je uz pozde aby si sla doktorovy 12DC kdyz ji mas 11DC,bez tam 10DC věrmi aspon ti rekne ze v těle zraje vajicko a ze to vypada na nejblizsi ovulku kazdym dnem,aby ses pak ten 12DC nettloukla do hlavy,nebot nevis kdy folikulum praskne a zacne schopne prijimat spermiky.
lutejni faze je od ovulace po menstruaci a pokud je kratsi jak 12 dni tak je velmi mala sance na uhnizdeni,ale da se lecit tim ze vam doktor predepise leky na prodlozeni luteini faze,spis se to tyka žen ktere maji kratky cyklus 25a min a ovulku po 17-18DC.
Magdy blahopřeji k narozeninam,a je mi lito ze se mrcha rozjela ja jsem dneska 5DC takze se tetkom začnem podporovat všechny od znova.
Gaby mozna se zadarilo.
Katulinko ovulku pocitekej tak jak si zvykla do teras teoreticky by se nemelo nic zmenit, na revizi jsi nebyla tak bys nemela mit rozhozenej cyklus a nebo pokud jsi nemela spozdeni a nebyla ti pichnuta vyvolavacka na mrchu to by znamenalo upraveni cyklu ,tak z eby jsi sledovala minimalne dva cykly jak jsou dlouhe a treti cyklus by mel byt uz stejny jak ty dva předesle a podle toho si ovulku vypocitas.
Retinko ja jsem tez po samovolnem potratu ke konci unora a nasledne revizi dost me to vzalo tak jak kazdou ženu ktera touzi po mimi, ale vubec me to neodradilo se snazit hned v 6TI neděli(nejlepsi naplast je dalsi mimi)-nezadarilo se,ale přisti tyden kdy mam ovulku tak se budu snazit jak kdyby slo o život.
dobré ráno, holky, děkuji za přání bejbe,jinak teď musím počkat až mrcha odejde a půjdu pak na preventivku.půjdu tak přibližně 11DC a uvidíme
co dál
Magdi to se da krasne vypocitat kolikatej den cyklu bys mela jit na preventivku aby ti potvrdila ovulku ale ten 11DC je idealni a ja bych v tvem pripade chodila od toho 11DC kazdej den na folikumetrii aby ti doktorka rekla jak vajičko zraje a kdy je nejlepsi doba na miliskovani,me to krasne vypocitala i na hodiny v den ovulky tak jsme presne vedela kdy nema cenu se nejka moc snazit.
bejbe píše:
Magdi to se da krasne vypocitat kolikatej den cyklu bys mela jit na preventivku aby ti potvrdila ovulku ale ten 11DC je idealni a ja bych v tvem pripade chodila od toho 11DC kazdej den na folikumetrii aby ti doktorka rekla jak vajičko zraje a kdy je nejlepsi doba na miliskovani,me to krasne vypocitala i na hodiny v den ovulky tak jsme presne vedela kdy nema cenu se nejka moc snazit.
bejbe: děkuji za informaci, jen nevím zda se to platí, když tam pak bych chodila a nechala si kontrolovat ovulku? protože jsem tu četla v jiných diskuzích,že někde se platí i pře 300 za preventivku
atd.a já nyní jsem bez práce, vyřizuju si příspěvek na babičku(přestala nám chodit),ale ještě to není úplně vyřízené, vůbec nevím jak dlouho to ještě bude trvat
,tak uvidíme.snad se zadaří, neboť já babičku vozím na vozíku a někdy je to trochu i dřina.takže ani nevím pokud by se to zadařilo,jestli by se při té celodenní námaze udrželo
.
Ahoj holky, mohla bych se k vám taky přidat. Snažíme se teď teprve druhý měsíc, čekám právě ty správné dny, byli bychom rádi, kdyby se to vydařilo.. ![]()
JajaKoca píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám taky přidat. Snažíme se teď teprve druhý měsíc, čekám právě ty správné dny, byli bychom rádi, kdyby se to vydařilo..
vítej mezi nás jajakoco ![]()
Děkuju moc, už dlouho si pročítám článečky na emiminu a je to super pomocník.. Moc to tedy zatím neřešíme, ale hrozně moc bychom chtěli tu naší vysněnou Marušku
Příteli je 35 mne 28, takže věk na to máme. Brala jsem HA 10 let, jsem třetí měsíc po vysazení..
Ahoj Jajo, taky Tě tu vítám. Maruška je krásný jméno
Mě je 27 a 3/4
a taky se snažíme duhý měsíc. Tak se budeme těšit spolu a věřím, že to vyjde ![]()
To bude super, zatím mluvíme cvičně o Marlence a moc se oba těšíme. Zvelebujeme si domeček a zahrádku a všechno mne tak hrozně těší, přítel má 23.4 narozeniny, byl by to pro něj krásný dárek, kdyby dostal testík s proužkama.. Já testovala už minulý měsíc a načapal mne bulící v koupelně. Nesmím to tak prožívat.. Budeme si navzájem držet palečky. Děláš něco víc (testíky, měření) pro těhouškování. Já tomu zatím nechávám volný průběh ![]()
Jo, jo, úplně tě rozumím, taky jsem bulela bylo mi pod psa, nesmíme to tak prožívat, ale to se lehce řekne a hůř dělá
Dárek by to byl krásný
První měsíc jsem to nechala náhodě a tento jsem si začala měřit teplotu. Tak uvidíme výsledek
Pokud nějaký bude
Dozvím se to příští týden a mooooooooc si to přeju ![]()
magda82 píše:
tak to máme stejné .-) pak budeme obě počítat ovulkujá jsem tedy dnes taky i.DC
Ahoj Magdi
, jetli tvůj příspěvek patřil ke mně, tak to spolu klidně počítat můžem
, budu jen ráda .
Čmeláček píše:magda82 píše:Ahoj Magdi
tak to máme stejné .-) pak budeme obě počítat ovulkujá jsem tedy dnes taky i.DC
, jetli tvůj příspěvek patřil ke mně, tak to spolu klidně počítat můžem
![]()
, budu jen ráda .
ano čmeláčku máme to zřejmě tento měsíc stejně
,tak jakmile odejde mrcha skočím k dr. a uvidíme co dál
Magdi ja si myslim že se nic neplati me vsechno proplatila pojištovna jen tech 30kč za kazdou navštevu,zkus se poptat primo doktorky jak je to s placenim, ja si myslim ze kazdej to ma jinak,mozna ze zeny ktere nemaji ditko ani jedno a snazi se otěhotnet,tak po nejake dobe to proplaci pojistovna ale nevim jak to je u zen ktere maji uz mimi,ale tobě by to mela pojištovna proplatit pokud se uz snazite 5let,tu dotaci na babicku dostanes ale nepocitej že to bude nějaka velka častka večinou je to pakatel za to co sama musis pro ni dělat,oni si to ani na uřadech neuvedomuji co je to starat se o takoveho človeka kterej potrebuje celodeni peči a na konec to vubec neni ocenene oni si mysli jak je to nenarocne,ale pokud se ti povede otehotnet tak budes mit urcite rizikove nebot 5lete snazeni je dlouha doba a věk matky je tež dulezitej.
holky kolik ja jsem probrečela kapesniku a noci,vzdycky mi probyhalo hlavou ze nejsem ani žena kdyz nedokazu otěhotnet ze nedokazu naplnit ani roli ženy na tož tak budouci matky,ale pak jsme se nejka vzpamatovala a uvedomila si ze stres velmi škodi tělu,ze to moje stresovani,fnukani špatne myslenky nikam nevedou,smiřila jsem se sama se sebeou a povedlo se.
Holky zbytečne neronte slzy do kapesniku a nestresuj te se a hlavne budte vyrovnane sami se sebou to hodne pomuze a a nestracejte naději kdyz se nepovede tekle měsic tak pristi mesic to vyjde a věrte si.