Nové snažilky Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.4.11 17:11

Ahoj holky,

můžu se přidat? S přítelem se snažíme už asi dva měsíce, ale bylo to po vysazení antikoncepce a až teď jsem poprvé dostala pořádně menses. Tak to řeším, až od tohoto měsíce. Jinak je mi 19 a příteli je 30. Jsme spolu 4 a půl roku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
9.4.11 17:30

Ahojky Luci :mavam: vítám tě mezi námi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
9.4.11 19:36

Ahoj ahoj :) Děkuju moc za přivítání, je to moc milé… :) Přesně jak říkáš, už aspon víme, že to jde. :) Taky jsem ráda, že to bylo takhle v začátku. Zítra bych už měla mít po MS tak se zase můžeme začít snažit. Doufám, že mi pomůže ten kontryhel. Asi si ještě pořídím nějaký vitamín E, je prý dobrý k uhnízdění vajíčka. Tak to asi taky vyzkouším.Bylo by super, kdyby to tenhle měsíc konečně vyšlo, byl by to nejlepší narozeninový dárek :-D

:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
9.4.11 19:38
Lucinka_Lucinka píše:
Ahoj holky,můžu se přidat? S přítelem se snažíme už asi dva měsíce, ale bylo to po vysazení antikoncepce a až teď jsem poprvé dostala pořádně menses. Tak to řeším, až od tohoto měsíce. Jinak je mi 19 a příteli je 30. Jsme spolu 4 a půl roku. :-)

Ahoj Luci, taky tě vítám :) Mě je 22 ( teda přesně až příští týden) a s přítelem jsme spolu přes 5 a půl roku.

Přeji Ti hodně štěstí při snažílkování, ať se vám to mimi povede co nejdřív ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.4.11 20:28

také vítám všechny nové příchozí snažilky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.4.11 01:44

přidavam se k vitani novych snazižel,holky tak aby jsme ten uzliček štěsteny meli kazdou chvily v naruči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
10.4.11 11:38

ahoj tak hlasim ze prsa boli snad jeste vic je to divny 6DPO nechapu proc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
10.4.11 12:14

Ahoj holky, dnes jsem si dělala test, nevydržela jsem, a byl -, ach jo :cry:
Přeji Všem krásnou slunnou neděli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.11 13:59

Ahojky, děkuji za přivítání.
Snad se brzy zadaří nejen mě ale všem tady!! :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.11 14:02
Hanuleena píše:
Ahoj ahoj :) Děkuju moc za přivítání, je to moc milé… :) Přesně jak říkáš, už aspon víme, že to jde. :) Taky jsem ráda, že to bylo takhle v začátku. Zítra bych už měla mít po MS tak se zase můžeme začít snažit. Doufám, že mi pomůže ten kontryhel. Asi si ještě pořídím nějaký vitamín E, je prý dobrý k uhnízdění vajíčka. Tak to asi taky vyzkouším.Bylo by super, kdyby to tenhle měsíc konečně vyšlo, byl by to nejlepší narozeninový dárek :-D:srdce:

Taky piju kontryhel a doufám že pomůže! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.11 14:04
cunklik píše:
Ahoj holky, dnes jsem si dělala test, nevydržela jsem, a byl -, ach jo :cry:
Přeji Všem krásnou slunnou neděli :kytka:

Příště to určitě vyjde :wink:
Držím pěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
10.4.11 14:19

Ahojky Lucinko, doufám :-) Malinkatou naději snad ještě mám, jsem 9. DPO, ale moc si ji nedávám, protože nemám ani malinký příznak, že by to mohlo vyjít :-(
Taky jsem si koupila kontryhel, ale nevím, jak ho mám pít, někde jsem četla, že se smí jen do ovulky??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
10.4.11 14:56
cunklik píše:
Ahojky Lucinko, doufám :-) Malinkatou naději snad ještě mám, jsem 9. DPO, ale moc si ji nedávám, protože nemám ani malinký příznak, že by to mohlo vyjít :-(
Taky jsem si koupila kontryhel, ale nevím, jak ho mám pít, někde jsem četla, že se smí jen do ovulky??? :lol:

ahoj, já piju kontryhel, jedna tady v jedné diskuzi psala, že se pije od prvního dne MS po ovulaci, pak už ne.Prý způsobuje i stahy dělohy což by nepomohlo na uhnízdění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
10.4.11 16:37

Děkuji, Magdi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
10.4.11 16:47
cunklik píše:
Děkuji, Magdi :kytka:

nemáš zač, tak se budeme podporovat :-) všechny navzájem.Jinak MS mi dnes pomalu odchází,tak pak kolem 10DC zajdu na gyndu.Moc se tam netěším :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí