Nové snažilky Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
11.4.11 17:02

ahoj dnes mam 21 DC mam porad bolesti bradavek to jsem nemela, vzdy cela prsa, poboliva podrisek jinak vcera malicko svetle spineni holky mate s tim nejaka zkusenosti co to muze byt? jestli PMS nebo mozne tehu jsem asi 7 DPO, prijde mi to na tehu priznaky brzy ale presto mela jste nekdo podobne priznaky tak brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
11.4.11 17:35
wochy79 píše:
ahoj dnes mam 21 DC mam porad bolesti bradavek to jsem nemela, vzdy cela prsa, poboliva podrisek jinak vcera malicko svetle spineni holky mate s tim nejaka zkusenosti co to muze byt? jestli PMS nebo mozne tehu jsem asi 7 DPO, prijde mi to na tehu priznaky brzy ale presto mela jste nekdo podobne priznaky tak brzy?

cauky, nikdy jsem tak brzy priznaky tehu nemela, treba budes mit dvoj nebo trojcata :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.4.11 18:37

Ahoj holky,chtela bych predevsim privitat nove snazilky :hug: jinak jsem vubec nejak nestihala posledni dobou napsat.tak to hned musim napravit :-) jinak ted mam takovej bordel v ovu,ze ani uz nevin kdy jsem ji mela..to neva,bud a nebo… :lol: aloe kazdopadne jsem si dneska delala tehu testik,ale nic,zatim..menstruaci bych mela dostat 21.dubna,ale nejsem si tim moc jista,jelikoz to mam nejak rozhazene :nevim: a jak pak se mate snazilky?? :lol: :srdce: jinak vam preji hezky vecer… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
11.4.11 18:45
AjaPol píše:
Ahoj holky,chtela bych predevsim privitat nove snazilky :hug: jinak jsem vubec nejak nestihala posledni dobou napsat.tak to hned musim napravit :-) jinak ted mam takovej bordel v ovu,ze ani uz nevin kdy jsem ji mela..to neva,bud a nebo… :lol: aloe kazdopadne jsem si dneska delala tehu testik,ale nic,zatim..menstruaci bych mela dostat 21.dubna,ale nejsem si tim moc jista,jelikoz to mam nejak rozhazene :nevim: a jak pak se mate snazilky?? :lol: :srdce: jinak vam preji hezky vecer… 8-)

ahojik :-) tak ms cekame stejne, zatim jsem si test nedelala, dnes pisu hodne prispevku, lezim, toci se mi hlava a snedla jsem pul sklenice okurek :-) tak se tomu tise usmivam :-) hezky vecer vsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.4.11 19:04
monitom píše:
AjaPol píše:
Ahoj holky,chtela bych predevsim privitat nove snazilky :hug: jinak jsem vubec nejak nestihala posledni dobou napsat.tak to hned musim napravit :-) jinak ted mam takovej bordel v ovu,ze ani uz nevin kdy jsem ji mela..to neva,bud a nebo… :lol: aloe kazdopadne jsem si dneska delala tehu testik,ale nic,zatim..menstruaci bych mela dostat 21.dubna,ale nejsem si tim moc jista,jelikoz to mam nejak rozhazene :nevim: a jak pak se mate snazilky?? :lol: :srdce: jinak vam preji hezky vecer… 8-)
ahojik :-) tak ms cekame stejne, zatim jsem si test nedelala, dnes pisu hodne prispevku, lezim, toci se mi hlava a snedla jsem pul sklenice okurek :-) tak se tomu tise usmivam :-) hezky vecer vsem :-)

ze by tehu priznaky?? :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.4.11 19:34

Mohou to být těhu příznaky?

Taky se k vám přidám :-) a jestli můžu tak vás hned poprosím o váš názor. Snažíme se s přítelem dva a půl roku. Pořád jsem jen testovala. Minulý měíc jsem si řekla dost. ALE :lol: nejde to. Mám ještě 7 dní do MS a už čtvrtý den se mi strašně motá hlava,dvakrát už jsem málem omdlela(což jsem nikdy neměla, takový divný pocit) a mám strašně těžké nohy(spíš tak nějak celé tělo) připadám si jak po opici. Takový strašný tlak v celém těle. Tak jsem samo běžela pro test 8-o jelikož jsem se takhle nikdy necítila. Dva testy negativní ranní i odpolední. Myslíte že mám ještě šanci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.4.11 19:44
Tyterka píše:
Taky se k vám přidám :-) a jestli můžu tak vás hned poprosím o váš názor. Snažíme se s přítelem dva a půl roku. Pořád jsem jen testovala. Minulý měíc jsem si řekla dost. ALE :lol: nejde to. Mám ještě 7 dní do MS a už čtvrtý den se mi strašně motá hlava,dvakrát už jsem málem omdlela(což jsem nikdy neměla, takový divný pocit) a mám strašně těžké nohy(spíš tak nějak celé tělo) připadám si jak po opici. Takový strašný tlak v celém těle. Tak jsem samo běžela pro test 8-o jelikož jsem se takhle nikdy necítila. Dva testy negativní ranní i odpolední. Myslíte že mám ještě šanci?

Ahojky:) tak takovyhlke priznaky jsem mela taky a myslela jsem si,ze jsem tehu,ale nakonec jsem nebyla:( ale doufam,ze tobe to vyjde :)myslim,ze sance mas :kytka: :srdce: jinak preji,aby ti to vyslo :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
11.4.11 19:44
Tyterka píše:
Taky se k vám přidám :-) a jestli můžu tak vás hned poprosím o váš názor. Snažíme se s přítelem dva a půl roku. Pořád jsem jen testovala. Minulý měíc jsem si řekla dost. ALE :lol: nejde to. Mám ještě 7 dní do MS a už čtvrtý den se mi strašně motá hlava,dvakrát už jsem málem omdlela(což jsem nikdy neměla, takový divný pocit) a mám strašně těžké nohy(spíš tak nějak celé tělo) připadám si jak po opici. Takový strašný tlak v celém těle. Tak jsem samo běžela pro test 8-o jelikož jsem se takhle nikdy necítila. Dva testy negativní ranní i odpolední. Myslíte že mám ještě šanci?

Tyterko, sance je vzdycky, dyt mas jeste do ms cas :-) priznaky tehu to urcite mohou byt, ale taky zalezi na tom, jaky mas tlak, na pocasi jake je bio a tak… ale urcite nezoufej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.4.11 19:55

Juchů

Ajapol, Monitom děkuji, já nevím mě to tak vždy potěší :lol: když mi někdo řekne že ta šance tam je, ted budu testovat zase každej měsíc, jak se znám. A taky chci. Je asi na tom nějaká závislost či co 8-o Právě že moje tělo nikdy změnu počasí a tlak nevnímalo. Uvidíme. A vy jste taky snažilky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
11.4.11 20:01
Tyterka píše:
Ajapol, Monitom děkuji, já nevím mě to tak vždy potěší :lol: když mi někdo řekne že ta šance tam je, ted budu testovat zase každej měsíc, jak se znám. A taky chci. Je asi na tom nějaká závislost či co 8-o Právě že moje tělo nikdy změnu počasí a tlak nevnímalo. Uvidíme. A vy jste taky snažilky?

my se snazime tento mesic poprve :-) ale testovani ti schvaluji, kdyz tu moznost mame, proc ji nevyuzit, ze :-) a do te doby, nez ta cervena mrcha dorazi, muzeme porad verit v // :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.4.11 20:02
Tyterka píše:

nu my s manzelem se snazime teprve druhy mesic,jinak uz mame doma syna Daniela,kteremu je 3a pul rocku…a ted by jsme chtely Viktorii nebo Sebastiana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.4.11 20:04
monitom píše:
Tyterka píše:
my se snazime tento mesic poprve :-) ale testovani ti schvaluji, kdyz tu moznost mame, proc ji nevyuzit, ze :-) a do te doby, nez ta cervena mrcha dorazi, muzeme porad verit v // :lol:

Svata pravda …:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.4.11 20:07

Jo jo, zase mě to začíná bavit :mrgreen: jsem moc ráda že si tu s vámi mohu psát :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.4.11 20:12
Tyterka píše:
Jo jo, zase mě to začíná bavit :mrgreen: jsem moc ráda že si tu s vámi mohu psát :))

ja jsem tez rada,ze tady muzu byt,manzel mi jezdi na kamionu,tak se nemam komu vypovidat…a hlavne cist rady a tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.4.11 20:14

Tak přeji brzké // .. a vlastně všem snažilkám.. :-) zatím se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie