Nové snažilky Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
12.4.11 20:05

Taky bych si přála, abych měla na testu aspoň toho ducha… Ale myslím, že to dostanu, už mě začíná bolet levý vaječník! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 20:10

Kacko: No tak to máme stejný, já si taky tohle občas říkám, ale jak říkáš je to jen taková nejistota.. určitě budeme dobré maminky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 20:17

Tak přikládám foto, MS: 17-18. 4. takže ještě čas :lol: ale to jak se cítím mi nedá testovat :mrgreen: ale nějak to nejde vyfotit, je to tmavé, v reálu je to takové růžovějí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.4.11 20:33
Tyterka píše:
Tak přikládám foto, MS: 17-18. 4. takže ještě čas :lol: ale to jak se cítím mi nedá testovat :mrgreen: ale nějak to nejde vyfotit, je to tmavé, v reálu je to takové růžovějí :-(

nu myslim,ze tam neco videt je :palec: ale zkus testnout jeste zitra :kytka: snad to bude lepe videt.ta fotka je lip videt kdyz ji nemam zvetsenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 20:42

:mrgreen: taky něci vidim, vždy testuju mamatest10 a vždy když to těhu nebylo tak jsem tam nevykoukala nic. Tak zkusím ráno :lol: jsem ráda že tam něco vidíš :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.4.11 20:45
Tyterka píše: :mrgreen: taky něci vidim, vždy testuju mamatest10 a vždy když to těhu nebylo tak jsem tam nevykoukala nic. Tak zkusím ráno :lol: jsem ráda že tam něco vidíš :))

tak sem dej zitra taky foto at to muzeme porovnat :jazyk: ja uz chci taky mit dalnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 21:08

Jo ráno sem hodím ,,ranní,, ale myslím že je dost brzo. No uvidíme. Měla by být určo stejná nebo silnějí, jestli to je. :lol: neboj každej svoji dálnici jednou uvidí, taky si přeju aby tam byla pořádná :lol: tomuhle moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.4.11 21:12
Tyterka píše:
Jo ráno sem hodím ,,ranní,, ale myslím že je dost brzo. No uvidíme. Měla by být určo stejná nebo silnějí, jestli to je. :lol: neboj každej svoji dálnici jednou uvidí, taky si přeju aby tam byla pořádná :lol: tomuhle moc nevěřím.

ale jo snad ji uvidim :dance: no kazdopadne za tyden by tam meli byt uz poradne videt :palec: tak je sice brzy,ale vidim to tam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 21:23

Dočkáme se dřív nebo později. A ty čekáš MS myslím 21. že? Nebo si to pletu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.4.11 21:29
Tyterka píše:
Dočkáme se dřív nebo později. A ty čekáš MS myslím 21. že? Nebo si to pletu? :think:

ano mam :palec: doufam,ze nedorazi :pocitac: uz jsem i testovala :mrgreen: :mrgreen: samozrejme bez uspechu asi je jeste brzy.pochybuji,ze bych mohla byt tehu mam zase zanet delohy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 21:59

Držím palečky, at nedorazí mršice červená :-D zánět dělohy? :-? Tak snad se co nejdříve vyléčíš. Já jdu zalehnout, tak ráno. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
13.4.11 07:38

Ahoj holky, tak koncert byl včera skvělý, Vojtek je fakt pěkný chlap :-) Jinak rachot strašný, myslela jsem, že dostanu infarkt :-(
A novinky. Ráno se mi teplota o stupínek zvedla na 36,9, takže MS by dnes přijít neměla (termín byl včera nebo dnes), ovšem test bílý jako sníh :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
13.4.11 08:06

dobré ráno holky :-) dnes mi den nějak moc dobře nezačíná, začíná mě bolet Břicho,takové divné křeče,nevíte co by to mohlo být? jsem dnes 8DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
13.4.11 08:12

Dobré ránko všem.. tak jak jste se dneska vyspinkaly? mne čeká školení, ale spinkali jsme krásně, večer zadělali :-) Jak dopadlo ranní testování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
13.4.11 08:17

dobre ranko devcata :mavam:
tak si procitam co noveho - zdravim nove maminky snazilky :-D
tyterko uz se tesim na tvuj ranni test sem s nim :-) , asi na notasu nemam super rozliseni, ale dusicka tam vidim, :srdce: :huban:
cunklik sice mas test bilej, ale nekdy muze byt pozitivni az pozdeji, treba k tem zenam patris i ty :-)
kiki preju ti hodne stesti s novym pritelem, at se // zadari a tvuj bejvalej at vali oci 8-o
ajo, holky ms cekam 2O.4. a dens jsem si testla a prohlizela ho ze vsech stran, ruzne naklanela, ale byl bilej jak padly snih :-( no ale dnes je 13., nejradsi bych ten tyden prospala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí