Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky bych si přála, abych měla na testu aspoň toho ducha… Ale myslím, že to dostanu, už mě začíná bolet levý vaječník! ![]()
Kacko: No tak to máme stejný, já si taky tohle občas říkám, ale jak říkáš je to jen taková nejistota.. určitě budeme dobré maminky ![]()
Tak přikládám foto, MS: 17-18. 4. takže ještě čas
ale to jak se cítím mi nedá testovat
ale nějak to nejde vyfotit, je to tmavé, v reálu je to takové růžovějí ![]()
Tyterka píše:
Tak přikládám foto, MS: 17-18. 4. takže ještě časale to jak se cítím mi nedá testovat
ale nějak to nejde vyfotit, je to tmavé, v reálu je to takové růžovějí
nu myslim,ze tam neco videt je
ale zkus testnout jeste zitra
snad to bude lepe videt.ta fotka je lip videt kdyz ji nemam zvetsenou
taky něci vidim, vždy testuju mamatest10 a vždy když to těhu nebylo tak jsem tam nevykoukala nic. Tak zkusím ráno
jsem ráda že tam něco vidíš ![]()
Tyterka píše:taky něci vidim, vždy testuju mamatest10 a vždy když to těhu nebylo tak jsem tam nevykoukala nic. Tak zkusím ráno
jsem ráda že tam něco vidíš
tak sem dej zitra taky foto at to muzeme porovnat
ja uz chci taky mit dalnici ![]()
Jo ráno sem hodím ,,ranní,, ale myslím že je dost brzo. No uvidíme. Měla by být určo stejná nebo silnějí, jestli to je.
neboj každej svoji dálnici jednou uvidí, taky si přeju aby tam byla pořádná
tomuhle moc nevěřím.
Tyterka píše:
Jo ráno sem hodím ,,ranní,, ale myslím že je dost brzo. No uvidíme. Měla by být určo stejná nebo silnějí, jestli to je.neboj každej svoji dálnici jednou uvidí, taky si přeju aby tam byla pořádná
tomuhle moc nevěřím.
ale jo snad ji uvidim
no kazdopadne za tyden by tam meli byt uz poradne videt
tak je sice brzy,ale vidim to tam ![]()
Dočkáme se dřív nebo později. A ty čekáš MS myslím 21. že? Nebo si to pletu? ![]()
Tyterka píše:
Dočkáme se dřív nebo později. A ty čekáš MS myslím 21. že? Nebo si to pletu?
ano mam
doufam,ze nedorazi
uz jsem i testovala
samozrejme bez uspechu asi je jeste brzy.pochybuji,ze bych mohla byt tehu mam zase zanet delohy ![]()
Držím palečky, at nedorazí mršice červená
zánět dělohy?
Tak snad se co nejdříve vyléčíš. Já jdu zalehnout, tak ráno. ![]()
Ahoj holky, tak koncert byl včera skvělý, Vojtek je fakt pěkný chlap
Jinak rachot strašný, myslela jsem, že dostanu infarkt ![]()
A novinky. Ráno se mi teplota o stupínek zvedla na 36,9, takže MS by dnes přijít neměla (termín byl včera nebo dnes), ovšem test bílý jako sníh ![]()
dobré ráno holky
dnes mi den nějak moc dobře nezačíná, začíná mě bolet Břicho,takové divné křeče,nevíte co by to mohlo být? jsem dnes 8DC
Dobré ránko všem.. tak jak jste se dneska vyspinkaly? mne čeká školení, ale spinkali jsme krásně, večer zadělali
Jak dopadlo ranní testování?
dobre ranko devcata ![]()
tak si procitam co noveho - zdravim nove maminky snazilky ![]()
tyterko uz se tesim na tvuj ranni test sem s nim
, asi na notasu nemam super rozliseni, ale dusicka tam vidim,
![]()
cunklik sice mas test bilej, ale nekdy muze byt pozitivni az pozdeji, treba k tem zenam patris i ty ![]()
kiki preju ti hodne stesti s novym pritelem, at se // zadari a tvuj bejvalej at vali oci ![]()
ajo, holky ms cekam 2O.4. a dens jsem si testla a prohlizela ho ze vsech stran, ruzne naklanela, ale byl bilej jak padly snih
no ale dnes je 13., nejradsi bych ten tyden prospala ![]()