Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak jsem chtěla manžela přemluvit k výkonu,ale bohužel
se mu dnes nechce, už mám po MS, tak bych se chtěla začít znovu snažit.tak snad zítra mi to přslíbil
místo ordinace v televizi bude ordinace v ložnici
,tak tomu říkáme když dojde na to řeč před naší skoro 7 letou dcerkou
takže televizní ordinace jde bokem, kouknu se na druhý den ráno na netu.držím nám všem palečky
magda82 píše:
tak jsem chtěla manžela přemluvit k výkonu,ale bohuželse mu dnes nechce, už mám po MS, tak bych se chtěla začít znovu snažit.tak snad zítra mi to přslíbil
![]()
takže televizní ordinace jde bokem, kouknu se na druhý den ráno na netu.držím nám všem palečky
Magdi, myslim si, podle toho co jsi psala, budes mit ovu az za par dni, tak bych nechala spermijky par dni uzrat
a urcite doporucuji zmenit prostredi, polohu i cas poceti, nez jste byli doposud zvykli
drzim pesticky
![]()
monitom píše:magda82 píše:Magdi, myslim si, podle toho co jsi psala, budes mit ovu az za par dni, tak bych nechala spermijky par dni uzrat
tak jsem chtěla manžela přemluvit k výkonu,ale bohuželse mu dnes nechce, už mám po MS, tak bych se chtěla začít znovu snažit.tak snad zítra mi to přslíbil
![]()
a urcite doporucuji zmenit prostredi, polohu i cas poceti, nez jste byli doposud zvykli
![]()
drzim pesticky
![]()
to vím, jen bych chtěla, ty ,,starý "vypudit,aby měli ty nové volnou cestu a nepřekážely jim ty předchozí.pak ve čtvrtek jdu na tu gyndu, kde jsem rok nebyla
tak abych něco nezanedbala.
Ahoj holky, tak jsem zklamaná a bulím tady jak malá holka. A venku se rozpršelo
MS zatím nepřišla, měla by přijít dnes nebo zítra. Teplota se drží pořád nahoře, ale test byl opět negativní 11.dpo. Tak už v to ani nedoufám a smířila jsem se, že zítra dorazí. ![]()
Dobré ránko kočenky
Tak já terpve čekám ovulku v těchto dnech..
dobré ráno holky
cunklik: tak snad nebudeš házet flintu do žita, dokud nedorazila tak je tu naděje.já čekám ovulku přibližně začátkém příštího týdne ,dnes jsem 7DC.
Holky, já dumám nad takovou věcí.. Je možné, že bych otěhotněla mimo ovulku? Milovali jsme s přítelem nějak těsně po skončení menses a bylo to naprosto úžasný milovnání, uplně jiný a já na to musím pořád myslet, přijde mi, že se v ten okamžik něco stalo.. Milujeme se tedy skoro každý den, ale tohle bylo uplně jiné..
JajaKoca píše:
Holky, já dumám nad takovou věcí.. Je možné, že bych otěhotněla mimo ovulku? Milovali jsme s přítelem nějak těsně po skončení menses a bylo to naprosto úžasný milovnání, uplně jiný a já na to musím pořád myslet, přijde mi, že se v ten okamžik něco stalo.. Milujeme se tedy skoro každý den, ale tohle bylo uplně jiné..
ahoj, ráda bych poradila,ale tohle jsem tedy asi ještě nezažila.
magda82 píše:JajaKoca píše:ahoj, ráda bych poradila,ale tohle jsem tedy asi ještě nezažila.
dobre ranko vsem ![]()
Jajo, priroda je urcite mocna carodejka, moje sestra otehotnela dvakrat mimo ovu, ale mela to opacne - tesne pred prichodem ms ![]()
Ahojky Jájo, mimo ovulku to nejde, není vajíčko není miminko, ale je přeci klido možné, že u tebe proběhla ovu o dost dříve
a nebo brzy a breberky vydržely
Ne každý měsíc je ve stejný termín ![]()
Ahojky Jájo, mimo ovulku to nejde, není vajíčko není miminko, ale je přeci klido možné, že u tebe proběhla ovu o dost dříve
a nebo brzy a breberky vydržely
Ne každý měsíc je ve stejný termín ![]()
Všechno je možný
Já jen, že to bylo takový jiný,krásný.. Podle výpočtu bych měla mít ovulku nějak teď, zítra a ve čtvrtek, zatím to ani nijak nehlídám (testy, měření)..
holky, ja mam dneska 22DC a chystam se na nakup Ttestu, poradite mi, jake si mam nakoupit? Chtela bych jich vzit vic do zasoby
, mam vzit ruzne znacky? a ruznou citlivost? dekuji ![]()
Jájo, já ych jí podle výpočtu měla mít 12 den cyklu, ale přišla až 18 podle teploty
Tak vidíš, že na to nemůžeš spoléhat a věř svému tělu ![]()
Moni, s testama nevím, zatím mi nevyšel žádný plus, spíš vždycky bílé jako sníh, ale určitě si zajdi do lékárny a kup si menší citlivost třebas 10, já osobně mám testy s internetu s citl. 10 od wondfo
Ahoj, co jsem četla, tak dobré jsou jen mamatest10 (větší citlivost) mamatest25 a ClearBlue, ten je prý draší ![]()