Nové snažilky Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4649
10.4.11 16:55

Zase budeš mít jistotu Magdi, já jsem se o tom se svojí doktorkou nebavila, tak nevím. Zatím to nechám přírodě. Držím Ti palečky a budu na tebe myslet, tentokrát se to jistě povede, musíme tomu věřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
10.4.11 16:57
cunklik píše:
Zase budeš mít jistotu Magdi, já jsem se o tom se svojí doktorkou nebavila, tak nevím. Zatím to nechám přírodě. Držím Ti palečky a budu na tebe myslet, tentokrát se to jistě povede, musíme tomu věřit :-)

tak snad už konečně,ale nevím,nejdřív musím k dr. a pak se uvidím,jestli náhodou není někde překážka :nevim: ,která tomu třeba brání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
10.4.11 17:48
Ahoj my taky máme namyšlenou Marušku - chtěla jsem Aničku ,ale přítel si moc přeje MArušku , tak jsme se do toho jména zmilovali oba.. snažíme se teprve dva měsíce, zatím nic ,tak uvidíme , snad se to brzy povede :huban:
JajaKoca píše:
Děkuju moc, už dlouho si pročítám článečky na emiminu a je to super pomocník.. Moc to tedy zatím neřešíme, ale hrozně moc bychom chtěli tu naší vysněnou Marušku :-D Příteli je 35 mne 28, takže věk na to máme. Brala jsem HA 10 let, jsem třetí měsíc po vysazení..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
10.4.11 17:58

ahoj holky, já jsem Vám sem tak vpadla,nevadí ? taky jsme se začali se skoromanželem snažit, zatím jenom jednou a nevyšlo to, dneska přišla mrcha, tak až odejde, tak se budeme snažit dál.. děti zatím žádné nemáme, bude to naše první .. je mi 30 a příteli taky.. i když jsem nepočítala, že se to povede hend napoprvé, tak jsem přece jen doufala a mrcha mě zklamala.. ale nijak jsem to nehrotila, orientačně vypočítala plodné dny , žádné ovu testy, Mimíska bychom si moc přáli, biologické hodiny tikají, nikdy bych nevěřila, že přijde doba a já budu pokukovat po kočárcích a miminkách a tiše závidět… zatím pa pa holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.11 20:29
cunklik píše:
Ahojky Lucinko, doufám :-) Malinkatou naději snad ještě mám, jsem 9. DPO, ale moc si ji nedávám, protože nemám ani malinký příznak, že by to mohlo vyjít :-(
Taky jsem si koupila kontryhel, ale nevím, jak ho mám pít, někde jsem četla, že se smí jen do ovulky??? :lol:

S tím mám zatím taky problém, protože nevím kdy ovulku mám :jazyk: . Ale má se začít pít od prvního dne menstruace dvakrát denně. Tak ho budu pít asi tak do desátého dne cyku a pak zas od mensesu :-) . Klapne nám to Protože NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
10.4.11 22:21

tak jsem koukala na netu a najela jsme na jednu stránku, kterou určitě také znáte. zkusila jsem si tam zadat v kalendáři MS, délku,délku celého cyklu, tak zkusím ale ještě si pro jistotu koupím ovu testy

http://www.naseporodnice.cz/…odne-dny.php

tak snad to bude někomu k dobru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
11.4.11 08:32

dobré ráno holky, snad i slunučné bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
11.4.11 08:55

Dobré ránko.. tak copak je nového po víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
11.4.11 09:01

ahoj u nás zatím jak se říká, vše při starém :-) a u tebe? nějaká změna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
11.4.11 09:07

Co se týče „Marlenky“ tak nic nového nevím :-) Jinak víkend byl krásný, snažící i pracovní na domečku, prostě nádhera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
11.4.11 09:14

tak to u nás vede Sára a Filip :-) , jinak čekám na čtvrtek, to jdu na gyndu a uvidíme co řekne :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
11.4.11 09:20

U nás buď Maruška nebo Lukášek, ty už máš dvě čárečky, že jdeš na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
11.4.11 11:17
JajaKoca píše:
U nás buď Maruška nebo Lukášek, ty už máš dvě čárečky, že jdeš na gyndu?

ne ještě ne :-( jen jdu na prohlídku, nebyla jsem tam rok :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monitom
11.4.11 11:37

pozdrav

Ahoj holky,
dnes jsem narazila na vasi stranku a pridavam se k vam :-)) S pritelem se o mimi snazime pet dni :-)) za devet dni cekam ms, ale uz dnes si zajedu koupit digitalni test a budu ho zkouset kazde rano :-)
jmenuji se Monca, je mi 36 a pokud to dobre dopadne, budu trinasobna mamina :-))
preju nasemu klubu 100% uspesnost :palec:

• Citovat
  • Upravit
265
11.4.11 12:01

Jéé třínásobná maminka, no to je krásný!! Držím palečky, nám všem držím palečky. Já bych měla mít ovulaci v těchto dnech, zatím to nijak neměřím, necháváme tomu volný průběh, ale když přijde „mrcha“ je mi do breku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí