Nové snažilky Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
12.4.11 14:22
Tyterka píše:
Ahoj, co jsem četla, tak dobré jsou jen mamatest10 (větší citlivost) mamatest25 a ClearBlue, ten je prý draší :))

holky diky, jedu na nakup :-)
jeste takova malickost :lol: - cca pred hodinou jsem si nechala vylozit karty a pry jsem tehotna a bude to holcicka :-) tak jsem zvedava, jestli ta mrcha 20.4. zvitezi, nebo ji mimco porazi :huban: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 14:43

Kámošce bylo taky předpovězeno mimčo. Nějak se nesnažili, ale další měsíc měla // :wink: tak držím palečky. No já jsem testovala dnes ráno mamatest10 a do chvilky se tam ukázala druhá čárka, hodně slabá, a za pět min. uplně jen takovej náznak tlusté čárky, ale opravdu jen stín :-( tak zas nevím, ale mám ještě tak 6 dní do ms. Asi je jetě brzo. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
12.4.11 15:36
Tyterka píše:
Kámošce bylo taky předpovězeno mimčo. Nějak se nesnažili, ale další měsíc měla // :wink: tak držím palečky. No já jsem testovala dnes ráno mamatest10 a do chvilky se tam ukázala druhá čárka, hodně slabá, a za pět min. uplně jen takovej náznak tlusté čárky, ale opravdu jen stín :-( tak zas nevím, ale mám ještě tak 6 dní do ms. Asi je jetě brzo. Co myslíte?
:-) cas na 100% jeste mas, ale bud rada za kazdy naznak // :wink: zkusis to hned zitra nebo dva dny pockas?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
12.4.11 15:47

Ahoj holky, mě v lednu taky bylo v karták předpovězeno, že do roka budu slyšet křik našeho mimča, tak kééž by to byla pravda.
Já myslím, že náznak na testu znamená úspěch :potlesk: nechci tě ale zklamat, ale dělat test tak brzy se nemusí vyplatit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
12.4.11 16:19

to je pravda, hodne zen melo // a pak z toho bylo ZT, ale co kdyz se ty nasi dusicci udrzi :lol: teda, ja si test jeste nedelala, ale i kdyz bude bilej, budu VERIT do posledniho dne, nez mrska dorazi :lol:
holky byla jsem teda v lekarne, koupila dve dvojbaleni testu a neodolala jsem a koupila si tehu olej na brisko proti striim :-) noo, na to, ze jsem max tyden tehu mi to asi pekne leze na mozek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 16:22

monitom zkusím to za dva dny, pořád jsem jak na kolotoči, mdloby atd.. tak třeba to vyjde.. včera večer se přidala ještě bolest prsou ale zase to můžou být jen vsugerace, těch mám za sebou moc :lol: přece jen mám před MS, právě jak říká cunklik, klidně to těhu být už může ale může to odejít s ms.. achjo ten týden je ale dlouhej a vy holky kdy čekáte ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 16:23

držím všem palečky at se zadaří co nejdřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 16:24

Jo aha tak ty už jsi těhu jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
12.4.11 16:30

TYTERKO: mě odešla MS v neděli, tak teď pro změnu čekám na ovulku, tak snad trefíme do správného dne, dnes na to vlítnme :mrgreen: :mrgreen: a budeme pokračovat :lol: ,tak snad se už podaří a do vánoc budeme vozit :mrgreen:,budu testovat asi tak od soboty, teď jsem 7DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
12.4.11 16:38
Tyterka píše:
Jo aha tak ty už jsi těhu jo? :lol:

no, mozna tak v hlave :-) ale ta kartarka me naladila a test si zkusim udelat snad jeste dneska :-)

Magdi, cetla jsem, ze hodne pomahaji i masaze, nevim, jestli jste to zkouseli??, ale muzete byt treba po tom dlouhodobem snazeni nejak zablokovani, teda podle toho co jsi psala, ze manzelovi se spermijky loudaji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 16:43

Ajo, tak snad se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
12.4.11 16:45

Moni, vydrž do rána, určitě se ti to vyplatí :-)
Já čekám MS zítra, tak uvidím (ale může to být klído dýl) protože neznám délku své LF a měla jsem ted ovulku dost pozde. Ale teplota se zatím drží, snad se nezasekl teploměr, protože už 6 den je stejná teplota :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.4.11 16:47

Monitom: to je vid, ta psychika :-) tak zkus, jsme určitě všichni zvědavý :-) a nebo raději jak píše cunklik, vyčkej do rána, hcg bude vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
12.4.11 16:50
cunklik píše:
Moni, vydrž do rána, určitě se ti to vyplatí :-)
Já čekám MS zítra, tak uvidím (ale může to být klído dýl) protože neznám délku své LF a měla jsem ted ovulku dost pozde. Ale teplota se zatím drží, snad se nezasekl teploměr, protože už 6 den je stejná teplota :-P

mas svatou pravdu, pockam do zitra :-))
jen at ten teplomer je zaseknutej :-P
devcata, jdu se venovat muzske polovicce a zitra rano pisnu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
12.4.11 16:54

Ahojky ráda bych se k vám přidala jestli můžu my se s přítelem snažíme od března :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí