Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Fakt trapny otazky ve tvem veku, kdy mas na krku 40ku
, kdyby se takhle ptala 18ka, tak pochopim, ale i ty na to jdou urcite prirozeneji nez ty a tobe podobne, kterym uz zacina lepit…
Co mas za sebou? No vztahovou historii prece ![]()
Je mi 35 a mám dva roky ženu…
O stehování jsme se bavili, ale ne…
Manželství jsme taky řešili, ale ne
Děti mi do domu nesmí…
a hele, fungujeme jako láskyplný pár, povídáme si několik hodin denně a v sexu nám to taky klape…
Co tam máš dal?;D
@Ahep píše: Více
Ty kdyby sis nerýpla do „starých matek“, tak bys asi pukla
To tvoje pohrdání je až úsměvné.
@WhiteCrow píše: Více
Je pravda, že ženy kolem 40 už by neměly mít děti..není to přirozený
Kdybych ve věku 30+ neměla děti, vybrala bych si partnera, který je skutečně chce, takže takové naťuknutí tohoto tématu bych jistě udělala během prvního měsíce. Od toho by se pak odvíjelo všechno další. Nerandila bych roky s někým, o kom netuším, zda ještě vůbec nějaké dítě chce nebo ne, a to ani ve 20, ve 30 ani 40 ![]()
@Justin Case píše: Více
Není to přirozený? Chlapče, přirozený není sedět u obrazovky, o které ani nevíš jak nepřirozeně funguje a psát povýšené ego-posilující příspěvky na ženské fórum o dětech.
Přirozené je to, co příroda dovolí, dřív rodily ženy jako o závod od 20 až k 50ce.
Je to přirozený.
… kdyby nebylo nešlo by to
Slečna je, koukám, adeptka na další zdejší časté téma - jsme spolu x let, už bych chtěla miminko, přítel nechce o svatbě ani dítěti ani slyšet, poraďte mi co mám dělat. A nemůže pochopit, že ta chyba byla už hned v počátečním výběru. Děkuji za moc krásnou ukázku z druhé strany, jak to přesně vzniká ![]()
Ze nechceme spolecne deti jsme si rekli hned. Stehovani vyplynulo samo po cca 4 mesicich, zadost o ruku po roce, svatbu mame uz za sebou. Oba cca + - 50.
Predchozi vztah 37/ 39, stehovani po pul roce. Rec na svatbu neprisla za celych cca 5,5 roku.
Tohle se neplanuje podle kalendare, to musi vyplynout samo a prirozene.
Ty si predevsim ujasni, zda on chce vubec jeste dite a svatbu.
Po pul roce uz bys davno mela vedet, jestli on deti vubec jeste chce. Uprimne, nejsi nejmladsi na to, abys 5 let doufala a pak ve 40 hledala na rychlo darce spermatu ![]()
Jsi s partnerem půl roku, to je vhodná doba na to se o tom pobavit. Prvně by jste se mohli sestěhovat, domluvit se na dítěti a v průběhu toho svatbu.
společné bydlení když uzraje myšlenka, že to je ono
svatbu po společném bydlení, když uzraje myšlenka, že svatba dává smysl
děti po 30 jen hodně brzy po 30, jinak ne.
V původním příspěvku píšeš, že v 30+ má člověk hodně zkušeností, ví co chce atd, a zároveň píšeš, že nevíš jak rychle pokročit ve vztahu.
Nech to prostě plynout a pokročí (nebo nepokročí) to samo. Nemůžeš vztahovat zkušenosti jiných na svůj vztah. Každý to má jinak.
@Ahep díky za příspěvek, těžko víš, co mám za sebou zaprvé a tak dále a jako fakt nechci dítě s někým po 3m, díky
Nebo jako tvoje hlasování je takové pořídit si dítě po 30 plus hned nebo jak mám chápat tern příspěvek?