Noví přátelé v dospělosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
17.5.20 20:15

Mě zůstala většina kámošek ze školních let, ale opravdu hodně blízkou kamarádku jsem poznala v práci. Teď je tam parta hrozně fajn holek, tak i s nimi se vídáme v i mimo práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.5.20 20:18

@Margots
Já se teď po večerech, na kafíčko apod. Vídám jen s jednou kamarádkou, z doby náct, a ta je zatím bezdětná. Momentálně těhotná, tak uvidíme jak to bude dál.
S ostatními se vídáme přes den a s dětmi. Hřiště, výlety…
Co to zkoušet takhle? Společný výlet, všichni?
Jo a se všemi se vídám bez chlapa, on tyhle akce nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
17.5.20 20:24

Zajdi do mustniho podniku - hospudka, obec trrba organizuje ruzne akce vc. brigad, proste vypadnout z domu mezi lidi… na zahradce v mistni hospodce, na hristi s detmi atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.5.20 23:35

@llida to ano potřebuji vypadnout. Tak teď to taky nebylo možné, že jo. A pořád není, ležím po úrazu páteře, tak jsem začala víc přemýšlet. Najednou mám až moc času v posteli, když se nemůžu hýbat 😂 :zed:
Ale neumím si dost dobře představit, jak se začít bavit s cizími lidmi v hospodě na zahrádce 😂 To bych musela toho hoooodne vypít 😁 Ale možné to je, třeba na Silvestra jsme se na náměstí taky seznámili, ale na druhý den no jméno už po mě nechtějte 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.7.21 19:15

@Margots jo😀!
Stačí se přestěhovat, nemít úplně štěstí na podobné sousedy, nemít už doma děti a asocialum zdar😉
Jsme v pohodě, přátelští a hodní lidé a taky nechceme obejdovat po místních hospodách, štamgasty na malém městě zname i bez toho😃
A ty normální už přátele mají, dnes už se to moc nerozšiřuje a naši normální přátelé jsou na druhém konci republiky, to je jednou za uherak. Někdo pohodový na mladoboleslavsko na grilovačku :wink:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová