Nudící se osamělý vozíčkář nabízí své služby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11816
23.2.23 10:34
@Žirafa 69 píše:
Jo ten, to znám, jen nevím, jestli jsem to tam postřehla, ale díky. :mavam:
Jo kruci, já si spletla Heimlichův a tento :roll:,je to dost podobný. No už jsem doma. :)A ne, jen kvůli shodě jmen to nevymyslela ;),ale jeden muž.
Postup byl poprvé popsán v roce 1810 skotským lékařem Jamesem Hamiltonem,

Třeba to byl její prapraděd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24821
23.2.23 17:03
@Ploskutáček píše:
Přesně tak. Měl to být trapný pokus o vtip a hned mě napadl další vtip - jak vypadá den na houno? Když ti dělají v jeden den Heimlicha i Hamiltona :mrgreen:

Myslíš, že by šlo v devatem měsíci udělat Heimlicha? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
23.2.23 17:10
@stock píše:
Myslíš, že by šlo v devatem měsíci udělat Heimlicha? 8o :mrgreen:

Já nevím, jen mi to přišlo vtipný, dva chvaty a oba od H. Což už tak vtipný není, že jednou nasadili Heimlicha chlapovi, kterýmu se zašprajcl půlkilový kus svíčkový 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39861
23.2.23 17:28
@Ploskutáček píše:
Já nevím, jen mi to přišlo vtipný, dva chvaty a oba od H. Což už tak vtipný není, že jednou nasadili Heimlicha chlapovi, kterýmu se zašprajcl půlkilový kus svíčkový 8o

To byl ale pěknej chamtivec. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24821
23.2.23 17:30
@Ploskutáček píše:
Já nevím, jen mi to přišlo vtipný, dva chvaty a oba od H. Což už tak vtipný není, že jednou nasadili Heimlicha chlapovi, kterýmu se zašprajcl půlkilový kus svíčkový 8o

Z mé strany to měl být také vtip… :D
Nojo, clovek nesmi zapomenout kousat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.2.23 17:32
@Ploskutáček píše:

Nedávno se v luxusní restauraci udusil mladý chlap jídlem, nějaká célebrita. Nebo chodil s célebritkami. Kdyby někdo z nich znal Heimlicha, mohl by žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
23.2.23 17:45
@Russet píše:
Nedávno se v luxusní restauraci udusil mladý chlap jídlem, nějaká célebrita. Nebo chodil s célebritkami. Kdyby někdo z nich znal Heimlicha, mohl by žít.

Vím, zahlídl jsem, děsivý :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
23.2.23 17:48
@stock píše:
Z mé strany to měl být také vtip… :D
Nojo, clovek nesmi zapomenout kousat…

Mě to právě rozchechtalo, nebo kdyby si ty dva chvaty doktor popletl. Nebo policajti: „Musel jsem mu nasadit dvojitýho Heimlicha“, tentokrát jako bojový chvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37807
23.2.23 19:01
@Ploskutáček píše:
Vím, zahlídl jsem, děsivý :,(
Člověk by čekal, že bude obsluhující personál v luxusní restauraci na základní maléry tohohle typu školený :think: :nevim: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
24.2.23 15:17

Velitel si nechá nastoupit své muže nahé. „Proč ho máte červenýho?“ Ptá se prvního „Strkal jsem ho do bandasky“ „A proč vy?“ „Strkal jsem ho do bandasky“
Třetí ho červenýho nemá, ale má červenou pdel. „A proč vy máte červenou pdel?“ „Vojín Bandaska, pane“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
24.2.23 15:21
@Ploskutáček píše:
Velitel si nechá nastoupit své muže nahé. „Proč ho máte červenýho?“ Ptá se prvního „Strkal jsem ho do bandasky“ „A proč vy?“ „Strkal jsem ho do bandasky“
Třetí ho červenýho nemá, ale má červenou pdel. „A proč vy máte červenou pdel?“ „Vojín Bandaska, pane“

To jsem netušil, že může mít chlap, ehm… měsíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
25.2.23 17:48

Pár nekorektních vtipů, snad mě nesmažou

1. Proč boxeři nemají před zápasem sex? Protože se obvykle nemají moc rádi
  1. Můj první sex byl jako moje první jízda na kole - táta byl vzadu
  1. Můj první sex byl jako sprint na 100 metrů. Jako 10 sekund a konec? Ne, jako 8 černochů a pistole
  1. Kam před cikánem nejlépe ukrýt cennosti? Stačí je schovat pod montérky, pracovní boty a píchačku!
  1. Co je absolutní chudoba? Když jste tak švorc, že vám kachny musí házet chleba
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
26.2.23 11:02

Spotřebičová

Teď jsem pomáhal shánět pračku, sušičku a ledničku, nakonec padla volba na osmikilový set sušičky a myčky za nějakých 23 tisíc. Pokud máte úchylku na AEG, to teď dává kešbag až 20 tisíc. Nicméně u jejich setu za 33 tisíc mi kešbag 3 000 nepřijde zrovna jako kulervoucí nabídka. Info zde:

https://www.aeg.cz/…-stereotypu/

A pokud máte rádi LG, i to dává kešbag:

https://www.lg.com/…st-jaro-2023

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
27.2.23 16:44

Reakce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit