Nudící se osamělý vozíčkář nabízí své služby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11820
9.2.23 09:43
@lucije28 píše:
Ahoj Martine, prosím, sháním vysavač, ale musí být bezsáčkový, s co nejdelší šňůrou a samo dobrý výkon bych taky ocenila. Máme všude plovoučku nebo dlažbu. Strop do 5.000 Kč. Děkuji za radu.

Lucko, pokud si vybereš toho Filipsa, nezapomeň na registraci pětileté záruky na motor:

https://www.philips.cz/…or-2020.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
9.2.23 13:09
@Ploskutáček píše:
Lucko, pokud si vybereš toho Filipsa, nezapomeň na registraci pětileté záruky na motor:https://www.philips.cz/…or-2020.html

Moc děkuji Martine :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
10.2.23 11:50

Mám zelenýho Stauba

Včera objednán na Chefshopu za 7 099 korun, a jestě jsem objevil kupon na stovku dolů, takže finální cena 6 999 korun + doprava zdarma. Poslední kus skladem. Jasně, na Amazonu byl za 5 500, ale furt máme v kapse litr a furt je lepší rozdíl 1 400 než 2 500 (bežná nejlepší cena v ČR byla 7 994 korun).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39866
10.2.23 18:38
@Ploskutáček píše:
Včera objednán na Chefshopu za 7 099 korun, a jestě jsem objevil kupon na stovku dolů, takže finální cena 6 999 korun + doprava zdarma. Poslední kus skladem. Jasně, na Amazonu byl za 5 500, ale furt máme v kapse litr a furt je lepší rozdíl 1 400 než 2 500 (bežná nejlepší cena v ČR byla 7 994 korun).

Vůbec nevím, o čem mluvíš, ale je to super! :pankac: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
10.2.23 18:41
Tohle:
@Ploskutáček píše:
Dotaz číslo dvě: ich bin grosse idiota a zablokoval jsem si účet na Amazonu, moje ex mě poprosila, jestli bych ji nesehnal zelený litinový hrnec Staub o průměru 28 cm. Tady stojí 8 litrů. Řekl jsem, že by za to bylo ojetý auto. Ona odvětila, že až zemře, použije ho jako urnu a nechá se do něj nasypat. Můj dotaz: jak se objednává na Amazonu?

https://tinyurl.com/2adcaevs

Všimněte si, že ho pojmenovali po mně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
11.2.23 11:04

Kočárek Mamas und Papas za skvělou cenu na Alze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
13.2.23 12:17

Něco vtipného

Dvě fota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
13.2.23 16:04

Další várka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
13.2.23 18:41

Jeden valentýnský:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
14.2.23 09:24

Valentýnských 25 % dolů u LG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
14.2.23 09:33

Iphone 14 Plus 512GB za 30!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
14.2.23 18:55

Krásného Valentýna a jebat Netflix

Chtěl bych všem popřát krásného Valentýna při svíčkách a noc plnou vášnivého osedlávání, těším na žhavé valentýnské příběhy. Nicméně je čas zkrotit to prase ve mně a chovat se vyzrále. Takže:

Streamovací služba SkyShowtime je ode dneška dostupná v Česku a hned ze startu nabízí lákavou startovací cenu. Místo běžné měsíční platby 179 Kč ji lze pořídit za polovic, tedy aktuálně 89 Kč, a tuto slevu poté máte napořád, až dokud předplatné nezrušíte.
Už běžná cena 179 Kč byla sice o něco nižší než u Disney+ či HBO Max, ovšem i ty lze pořídit se slevou při roční platbě. Nejlevnější byla doposud HBO Max, kterou můžete mít za 132 Kč (je to dáno procentuální slevou z běžné ceny, která se případně zvýšit může). Pak je tu ale ještě Amazon Prime za 79 Kč měsíčně. Akce SkyShowtime se jmenuje „Poloviční cena do konce života“ a znamená to, že pokud se zdraží základní nabídka, dojde k proporčnímu navýšení i zde.
SkyShowtime nabídne například Top Gun: Maverick, Jurský park, Dexter, Tlapkovou patrolu, Mimoně či Spongeboba v rozlišení Full HD a streamování na třech zařízeních současně. Současně SkyShowtime pořídil práva na některé pořady od HBO Max, zejména ty lokální. Pro český trh je to seriál Vítěz. Aplikace je dostupná již i pro Tizen od Samsungu a samozřejmě pro Android/Google TV, webOS a Apple TV.

Váš momentálně neosedlaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5124
14.2.23 19:29

@Ploskutáček My cucime na HBO Max s muzem dost casto. Serialy tam maji peckovy! Ted jsme za posledni tyden stihli DES, Obleva, a Mělas to vědět.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
15.2.23 11:52
@Konys píše:
@Ploskutáček My cucime na HBO Max s muzem dost casto. Serialy tam maji peckovy! Ted jsme za posledni tyden stihli DES, Obleva, a Mělas to vědět.. :dance:

Mělas to vědět je super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5124
15.2.23 14:05
@Ploskutáček píše:
Mělas to vědět je super :mrgreen:

To teda… prvni dil byl dost vlahy… ale pak teda mazec :lol: A pak jeste se nam tam moc libil serial s Kate Winslet (Mare z Eastownu nebo tak nejak, nevim jak se to presne pise) :) A to bylo taky hodne dobry! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák