Nudící se osamělý vozíčkář nabízí své služby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11820
29.1.23 17:35

Zazpívej mi v trenclích!

Je tu nějaký fanoušek pana Slasha a Axla?

Načítám video...
Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24826
29.1.23 18:45
@Ploskutáček píše:
Je tu nějaký fanoušek pana Slasha a Axla?

Povim Ti jedno Axlovo „tajemstvi“. Má jednoho osobního, fénem mu pimpasa ofukujiciho, asistenta :lol:, fakt!
Edit-Axlovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
29.1.23 19:15
@stock píše:
Povim Ti jedno Axlovo „tajemstvi“. Má jednoho osobního, fénem mu pimpasa ofukujiciho, asistenta :lol:, fakt!
Edit-Axlovi :mrgreen:

Fakt? Já chci být slavný, aby mi taky někdo ofukoval mrnína :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
29.1.23 19:17
@stock píše:
Edit-Axlovi :mrgreen:

Hele a @Ploskutáček k čemu to je dobrý? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
29.1.23 19:29
@Fiducia píše:
Hele a @Ploskutáček k čemu to je dobrý? 8o :mrgreen:

Já nevím, ale když to chce Axl, tak to dobrý musí být. Hele, abych měl osobního lazebníka, na to nemám porost, ale OOP (Osobní Ofukovač Pincka) zní cool, to uznej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
29.1.23 20:23

@Ploskutáček uznávám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24826
29.1.23 20:56
@Ploskutáček píše:
Fakt? Já chci být slavný, aby mi taky někdo ofukoval mrnína :mrgreen:

Nojo, mezi skladbami, aby se neoprudil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
30.1.23 09:26
@stock píše:
Nojo, mezi skladbami, aby se neoprudil :lol:

Ty bláho, já myslel, že mu ho vyfénujou v zákulisí před koncertem, ale ne mezi skladbama. Mimochodem, jak by se to řeklo anglicky? This is my blow-cocker/dicker? Ale ony ty trencle dost drží, musí ho mít děsně zapařenýho, džungle v Amazónii hadr. Nezměníme téma? Nepřipomínal vám někdy Slash briarda, komondora, bobtaila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
30.1.23 17:28

Lidi, potřebuju radu

Potřebuju se vám svěřit s intimním problémem (ne, časté výrony ani malé šidítko to není). Jmenuji se Martin D. Před třemi lety si jistý Martin D. z Českého Krumlova objednal v Elektro Expert robotický vysavač. Mail dal můj. Když jsem do Krumlova volal, že já nejsem já, prodejce slíbil, že se mi ozve, ale už se neozval.

Před měsícem se mi ozvalo Twisto, že si jistý Martin D. z Českého Brodu vytvořil objednávku na Aboutyou za 3 200. Zase zadal můj mail. Tak do Twista mailuju, vyřešeno, prý můj mail zablokovali, maily už chodit nebudou, kdyby přesto nějaké další maily přicházely, mám je ignorovat. Jsou prý bezpředmětné. Twisto po mně nic vymáhat nebude. Jestli mám zájem, po doplnění mého celého jména a telefonního čísla mi vystaví potvrzení o bezdlužnosti. Jenže 25. ledna mi z Twista dorazilo, že do zaplacení zbývá už jen 7 dní, tak jsem znervózněl, a o to potvrzení o bezdlužnosti si řekl.

O den později (26. ledna 2023) mi přišel mail z Kooperativy ohledně pojištění Flexi, který si zřídil Martin D. z Ostravy, navíc ročník 86, já jsem 83.

Jsou ty lidi úplně blbí, že zadávají můj mail? Nebo neznaj svůj? Přijde vám to normální, že během měsíce mi chodí produkty od lidí, co jmenujou jako já, ale já si nic neobjednal, protože jsem Martin D. z Vysočiny. A co si o tom myslí Martina D.? :mrgreen:

Můj mail je na seznamu ve tvaru jmenoprijmeni, bez tečky mezi tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
30.1.23 17:57
@Ploskutáček píše:
Potřebuju se vám svěřit s intimním problémem (ne, časté výrony ani malé šidítko to není). Jmenuji se Martin D. Před třemi lety si jistý Martin D. z Českého Krumlova objednal v Elektro Expert robotický vysavač. Mail dal můj. Když jsem do Krumlova volal, že já nejsem já, prodejce slíbil, že se mi ozve, ale už se neozval.

Před měsícem se mi ozvalo Twisto, že si jistý Martin D. z Českého Brodu vytvořil objednávku na Aboutyou za 3 200. Zase zadal můj mail. Tak do Twista mailuju, vyřešeno, prý můj mail zablokovali, maily už chodit nebudou, kdyby přesto nějaké další maily přicházely, mám je ignorovat. Jsou prý bezpředmětné. Twisto po mně nic vymáhat nebude. Jestli mám zájem, po doplnění mého celého jména a telefonního čísla mi vystaví potvrzení o bezdlužnosti. Jenže 25. ledna mi z Twista dorazilo, že do zaplacení zbývá už jen 7 dní, tak jsem znervózněl, a o to potvrzení o bezdlužnosti si řekl.

O den později (26. ledna 2023) mi přišel mail z Kooperativy ohledně pojištění Flexi, který si zřídil Martin D. z Ostravy, navíc ročník 86, já jsem 83.

Jsou ty lidi úplně blbí, že zadávají můj mail? Nebo neznaj svůj? Přijde vám to normální, že během měsíce mi chodí produkty od lidí, co jmenujou jako já, ale já si nic neobjednal, protože jsem Martin D. z Vysočiny. A co si o tom myslí Martina D.? :mrgreen:

Můj mail je na seznamu ve tvaru jmenoprijmeni, bez tečky mezi tím.
Že to je D.ebil. :lol: Asi má v mailu tečku a zapomíná ji tam přidat. Nebo jsi mu vyfouknul pořadí jméno a za ním příjmení, takže musí mít prijmeni a pak jméno a mstí se ti. :mrgreen: Někdy mu zkus napsat… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
30.1.23 18:04
@Martina D. píše: Že to je D.ebil. :lol: Asi má v mailu tečku a zapomíná ji tam přidat. Nebo jsi mu vyfouknul pořadí jméno a za ním příjmení, takže musí mít prijmeni a pak jméno a mstí se ti. :mrgreen: Někdy mu zkus napsat… :mrgreen:

Martin D. děkuje Martině D. Napadlo tě, že bychom mohli být sourozenci?:-) A to jsem ti nikdy neřekl, že když jsem byl s Džulí, předstíral jsem tady latentního homosexuála, zatímco ona mi tady kladla otázky. Trošku jsme je tady potrollili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
30.1.23 18:43
@Ploskutáček píše:
Martin D. děkuje Martině D. Napadlo tě, že bychom mohli být sourozenci?:-) A to jsem ti nikdy neřekl, že když jsem byl s Džulí, předstíral jsem tady latentního homosexuála, zatímco ona mi tady kladla otázky. Trošku jsme je tady potrollili :mrgreen:

Spíš dvojčata, protože já vypadám o rok mladší. :lol: :lol: :lol:
O bozinku, a o to jsem tady taky přišla. :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11820
30.1.23 19:13
@Martina D. píše:
Spíš dvojčata, protože já vypadám o rok mladší. :lol: :lol: :lol:
O bozinku, a o to jsem tady taky přišla. :cert: :lol:

To už je dávno, 2020, a jistě uznáš, že Emimčo nemusí vědět, jaký nick má moje ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
30.1.23 19:15

@Ploskutáček v klidu, emaily samý o sobě tě nemůžou k ničemu zavázat. Mě chodí pošta pro Petru B bez tečky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
30.1.23 19:49
@Ploskutáček píše:
To už je dávno, 2020, a jistě uznáš, že Emimčo nemusí vědět, jaký nick má moje ex.

Já vím, že je to tajný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák