Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1miss1 píše:
za vyzkoušení nic nedáš (teda jen těch 700), jen by to asi chtelo, aby s tím přišel chlap sám… já tomu mýmu narovinu řekla, že je to prostě o ničem tak krátký, nic z toho nemám a sex me s ním proto nebaví. A pak přišel s tímto… Nastříkáš, necháš cca 15 minut působit (tak mezitím uděláte předehru) a pak šup na to
tak takhle natvrdo to fakt říkat nebudu,ale asi to nějak natuknu ![]()
Já to taky hned neřekla tak drsně, i když možná vlastně jo
prostě já sex miluju, ale s ním se z toho stala jen povinnost a sex byl jen kvuli tomu
, aby se udělal… bylo to na mě dost vidět, byla jsem otrávená když to chtěl a pokud měl blbý řeči tak jsem mu to prostě řekla od plic…Zvlášt když jsem se doslechla jak o mě povídal, že vůbec nejsem na sex… jsem na sex a dost, ale s ním to bylo utrpení ![]()
Samozřejmě ty to zkus podat nějak jemněji…
napada me chladici gel, aby ho znecitlivel…ex to mel taky tak a stejne jsme sli od sebe
@Anonymní píše:
Neřekla,je mi to blbýbylo by mi ho určitě líto.Sex máme tak 3×týdně,podle toho jak má volno a jak prudí malá,dělá nepravidelně,krátký,dlouhý týden a chodí domu pozdě............v žádném případě mě nenapadlo,že bych ho opustila,lepšího chlapa neznám.....a nemáte někdo zkušenost,nebo spíš s partnery s nějakými přípravky??jako Clavin atd????
Na rovinu mu to řekni
.Máme to doma (sem tam)stejné a někdy taťka přijde a přitulíme se mamko?A já s úsměvem odpovídám zas bude to tvoje pich,žďuch hotovo?
Sex není vše,mám větší apetit než muž,ale opouštět ho kvůli toho nebo si hledat milence nehodlám,sex není u NÁS na 1 místě ![]()
Určitě mu to řekni, komunikace je ve vztah základ, uvař dobrou večeři a jemně si s ním popovídej, samodřejmě mu řekni, že ho moc miluješ a že je nejlepší chlap v České republice
všechno dobře dopadne, uvidíš!!!!!!
![]()
na sexu sice záleží,ale určitě bych kuli tomu chlapa neopustila,to bych musela bejt uplne blba,jsem s nim stastna a vim ze nas s malou miluje nad vsechno…ono je to horsi,co mame malou,prece jen se clovek tak neodvaze,vzbudi ji vsechno,minule jsem se nejak neudrzela a byla trosku hlasitejsi a mala volala maminko čo je??tatinku plič!!!
a bylo po sexu ![]()
@slunečnice1978 píše:řeknu,vim jak na něj,stačí to svíst na sebe ,že potřebuju víc času,tim se ho nedotknu…no uvidime,kopnu do sebe pár slívek a pak mi to kecá,ani nevim jak
Určitě mu to řekni, komunikace je ve vztah základ, uvař dobrou večeři a jemně si s ním popovídej, samodřejmě mu řekni, že ho moc miluješ a že je nejlepší chlap v České republice![]()
![]()
všechno dobře dopadne, uvidíš!!!!!!
![]()
Podle statistik je 5 min od zásunu dokonce lehce nadprůměr. Musí se více věnovat předehře, nebo mít styk častěji. Je to tak nastavené přírodou, kvůli zaručení oplození. Proto mají chlapi v drtivé většině orgasmus z ženského hlediska „brzy“.
@lihow píše:
Podle statistik je 5 min od zásunu dokonce lehce nadprůměr. Musí se více věnovat předehře, nebo mít styk častěji. Je to tak nastavené přírodou, kvůli zaručení oplození. Proto mají chlapi v drtivé většině orgasmus z ženského hlediska „brzy“.
co? nadprumer? Tak to jsem mela - az na jednoho - vzdy silny nadnadnadprumer nebo co ![]()
@careynka píše:
co? nadprumer? Tak to jsem mela - az na jednoho - vzdy silny nadnadnadprumer nebo co
Teprve nedávno se sexulogové shodli na definici předčasné ejakulace, bylo to méně než 2 minuty po zásunu. Také existuje tzv „relativní předčasná ejakulace“ což je prostě vyvrcholení „dříve“ než potřebuje partnerka, ovšem toto je dost gumová definice.
@lihow píše:
Teprve nedávno se sexulogové shodli na definici předčasné ejakulace, bylo to méně než 2 minuty po zásunu. Také existuje tzv „relativní předčasná ejakulace“ což je prostě vyvrcholení „dříve“ než potřebuje partnerka, ovšem toto je dost gumová definice.
diky bohu, ze partner to umi ovladat a tohle se mu nikdy nestalo
Já myslím, že by možná pomohlo, kdyby tě třeba nejdřív udělal rukou nebo pusou a potom by udělal zbytek a užili byste si to oba. ![]()
@careynka píše:
diky bohu, ze partner to umi ovladat a tohle se mu nikdy nestalo
A nebo ho tak nevzrušuješ. Předčasná ejakulace je způsobená tím, že chlapa jeho žena vzrušuje natolik, že to prostě neudrží
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
s přítelem jsme tři roky,oba máme rádi sex,ale muj partner nemá vůbec žadnou výdrž,tak že samotný pohlavní styk u nás trvá max pět minut a to ještě přerušovaně,což mě zrovna dvakrát nevyhovujepotřebovala bych delší dobu,jinak mi nezbývá než předstírat,protože mě to nebaví
Mám ráda dlouhý a tvrdší sex a toto je přesně opak........máte někdo zkušenost s partnerovou krátkou výdrží???jak nebo čím to řešíte??díky všem za odpověd
Mela jsem byvaleho pritele a ten byt uplne jako tvuj pritel. Byl hodne ze me nadrzenej a pak vydrzel jenom par minut. Ale umel me udelat i bez styku. A pak jsem mu poradila kdyz to na nej jde tak nech mysli na neco asexualni a pak to oddali. Pomohlo. ![]()
za vyzkoušení nic nedáš (teda jen těch 700
), jen by to asi chtelo, aby s tím přišel chlap sám… já tomu mýmu narovinu řekla, že je to prostě o ničem tak krátký, nic z toho nemám a sex me s ním proto nebaví. A pak přišel s tímto… Nastříkáš, necháš cca 15 minut působit (tak mezitím uděláte předehru) a pak šup na to