Nulová výdrž v sexu :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1aktak1
5.6.12 20:02
@Anonymní píše:
fakt??to bych za to ty šílený prachy snad i dala :palec:

za vyzkoušení nic nedáš (teda jen těch 700 :mrgreen: ), jen by to asi chtelo, aby s tím přišel chlap sám… já tomu mýmu narovinu řekla, že je to prostě o ničem tak krátký, nic z toho nemám a sex me s ním proto nebaví. A pak přišel s tímto… Nastříkáš, necháš cca 15 minut působit (tak mezitím uděláte předehru) a pak šup na to ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 20:05
@1miss1 píše:
za vyzkoušení nic nedáš (teda jen těch 700 :mrgreen: ), jen by to asi chtelo, aby s tím přišel chlap sám… já tomu mýmu narovinu řekla, že je to prostě o ničem tak krátký, nic z toho nemám a sex me s ním proto nebaví. A pak přišel s tímto… Nastříkáš, necháš cca 15 minut působit (tak mezitím uděláte předehru) a pak šup na to ;)

tak takhle natvrdo to fakt říkat nebudu,ale asi to nějak natuknu :think:

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
5.6.12 20:09

Já to taky hned neřekla tak drsně, i když možná vlastně jo :think: prostě já sex miluju, ale s ním se z toho stala jen povinnost a sex byl jen kvuli tomu :think: , aby se udělal… bylo to na mě dost vidět, byla jsem otrávená když to chtěl a pokud měl blbý řeči tak jsem mu to prostě řekla od plic…Zvlášt když jsem se doslechla jak o mě povídal, že vůbec nejsem na sex… jsem na sex a dost, ale s ním to bylo utrpení :(
Samozřejmě ty to zkus podat nějak jemněji…

• Citovat
  • Upravit
19494
5.6.12 20:14

napada me chladici gel, aby ho znecitlivel…ex to mel taky tak a stejne jsme sli od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunicko 123
5.6.12 20:14
@Anonymní píše:
Neřekla,je mi to blbý :,( bylo by mi ho určitě líto.Sex máme tak 3×týdně,podle toho jak má volno a jak prudí malá,dělá nepravidelně,krátký,dlouhý týden a chodí domu pozdě............v žádném případě mě nenapadlo,že bych ho opustila,lepšího chlapa neznám.....a nemáte někdo zkušenost,nebo spíš s partnery s nějakými přípravky??jako Clavin atd????

Na rovinu mu to řekni :hug: .Máme to doma (sem tam)stejné a někdy taťka přijde a přitulíme se mamko?A já s úsměvem odpovídám zas bude to tvoje pich,žďuch hotovo? :mrgreen: Sex není vše,mám větší apetit než muž,ale opouštět ho kvůli toho nebo si hledat milence nehodlám,sex není u NÁS na 1 místě :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5.6.12 20:21

Určitě mu to řekni, komunikace je ve vztah základ, uvař dobrou večeři a jemně si s ním popovídej, samodřejmě mu řekni, že ho moc miluješ a že je nejlepší chlap v České republice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: všechno dobře dopadne, uvidíš!!!!!! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 20:25

na sexu sice záleží,ale určitě bych kuli tomu chlapa neopustila,to bych musela bejt uplne blba,jsem s nim stastna a vim ze nas s malou miluje nad vsechno…ono je to horsi,co mame malou,prece jen se clovek tak neodvaze,vzbudi ji vsechno,minule jsem se nejak neudrzela a byla trosku hlasitejsi a mala volala maminko čo je??tatinku plič!!! :lol: :lol: :lol: a bylo po sexu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 20:27
@slunečnice1978 píše:
Určitě mu to řekni, komunikace je ve vztah základ, uvař dobrou večeři a jemně si s ním popovídej, samodřejmě mu řekni, že ho moc miluješ a že je nejlepší chlap v České republice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: všechno dobře dopadne, uvidíš!!!!!! :hug: :mavam:
řeknu,vim jak na něj,stačí to svíst na sebe ,že potřebuju víc času,tim se ho nedotknu…no uvidime,kopnu do sebe pár slívek a pak mi to kecá,ani nevim jak :lol:
  • Citovat
  • Upravit
lihow
6.6.12 07:48

statistky a příroda

Podle statistik je 5 min od zásunu dokonce lehce nadprůměr. Musí se více věnovat předehře, nebo mít styk častěji. Je to tak nastavené přírodou, kvůli zaručení oplození. Proto mají chlapi v drtivé většině orgasmus z ženského hlediska „brzy“.

• Citovat
  • Upravit
19494
6.6.12 12:43
@lihow píše:
Podle statistik je 5 min od zásunu dokonce lehce nadprůměr. Musí se více věnovat předehře, nebo mít styk častěji. Je to tak nastavené přírodou, kvůli zaručení oplození. Proto mají chlapi v drtivé většině orgasmus z ženského hlediska „brzy“.

co? nadprumer? Tak to jsem mela - az na jednoho - vzdy silny nadnadnadprumer nebo co :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
6.6.12 12:54
@careynka píše:
co? nadprumer? Tak to jsem mela - az na jednoho - vzdy silny nadnadnadprumer nebo co :-O

Teprve nedávno se sexulogové shodli na definici předčasné ejakulace, bylo to méně než 2 minuty po zásunu. Také existuje tzv „relativní předčasná ejakulace“ což je prostě vyvrcholení „dříve“ než potřebuje partnerka, ovšem toto je dost gumová definice.

• Citovat
  • Upravit
19494
6.6.12 13:05
@lihow píše:
Teprve nedávno se sexulogové shodli na definici předčasné ejakulace, bylo to méně než 2 minuty po zásunu. Také existuje tzv „relativní předčasná ejakulace“ což je prostě vyvrcholení „dříve“ než potřebuje partnerka, ovšem toto je dost gumová definice.

diky bohu, ze partner to umi ovladat a tohle se mu nikdy nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
6.6.12 13:11

Já myslím, že by možná pomohlo, kdyby tě třeba nejdřív udělal rukou nebo pusou a potom by udělal zbytek a užili byste si to oba. ;)

• Citovat
  • Upravit
Pavel25
6.6.12 13:12
@careynka píše:
diky bohu, ze partner to umi ovladat a tohle se mu nikdy nestalo

A nebo ho tak nevzrušuješ. Předčasná ejakulace je způsobená tím, že chlapa jeho žena vzrušuje natolik, že to prostě neudrží

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.12 13:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
s přítelem jsme tři roky,oba máme rádi sex,ale muj partner nemá vůbec žadnou výdrž,tak že samotný pohlavní styk u nás trvá max pět minut a to ještě přerušovaně,což mě zrovna dvakrát nevyhovuje :,( potřebovala bych delší dobu,jinak mi nezbývá než předstírat,protože mě to nebaví :oops: Mám ráda dlouhý a tvrdší sex a toto je přesně opak........máte někdo zkušenost s partnerovou krátkou výdrží???jak nebo čím to řešíte??díky všem za odpověd

Mela jsem byvaleho pritele a ten byt uplne jako tvuj pritel. Byl hodne ze me nadrzenej a pak vydrzel jenom par minut. Ale umel me udelat i bez styku. A pak jsem mu poradila kdyz to na nej jde tak nech mysli na neco asexualni a pak to oddali. Pomohlo. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky