Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamarádka to taky řešila…o 5 minutách se jí ani nezdálo…ale u nich se to cca po roce začalo zlepšovat samo, takže neporadim. Jedině nějaký pomůcky, abys z toho taky něco měla.
Častý a pravidelný sex, většinou se to upraví samo. Nebo potom návštěvu sexuologa.. Ale hlavně si o tom s partnerem promluvit.
Znám a moc dobře, sex na… musí si dojít k sexuologovi, a opravdu je dobré častěji sexovat, mě to s ním teda hoooodně nebavilo, už spolu nejsme. ![]()
My to tak máme taky, ale ještě kratší, tak 2 min a to spolu spíme pomalu každý den, takže žádné častěji nepomáhá. Jedině kdy to trvá dlouho a to někdy i hodinu, tak když má vypito, to mě pak omývají ![]()
Neřekla,je mi to blbý
bylo by mi ho určitě líto.Sex máme tak 3×týdně,podle toho jak má volno a jak prudí malá,dělá nepravidelně,krátký,dlouhý týden a chodí domu pozdě............v žádném případě mě nenapadlo,že bych ho opustila,lepšího chlapa neznám.....a nemáte někdo zkušenost,nebo spíš s partnery s nějakými přípravky??jako Clavin atd????
Clavin je na erekci, ne?
Ja bych to resila dvěma zpusoby - rozhovor a pak castejsi sex, celkem to pomaha.Kdyz spolu dele nespime, pak je to rychle. Tae zalezi na poloze, zezadu je to hned…
Kazdopadne si myslim, ze lhat je blby… Muj pritel by se zcvokul, kdybych mu to predstirala. Tak proste nekdy se neudelam a co no.
A nebo at si taky pomaha sam (vite jak to myslim
). Proste at ma trening mimo styk a pak se mu nebude tak rychle chtit…
@Anonymní píše:
Neřekla,je mi to blbýbylo by mi ho určitě líto.Sex máme tak 3×týdně,podle toho jak má volno a jak prudí malá,dělá nepravidelně,krátký,dlouhý týden a chodí domu pozdě............v žádném případě mě nenapadlo,že bych ho opustila,lepšího chlapa neznám.....a nemáte někdo zkušenost,nebo spíš s partnery s nějakými přípravky??jako Clavin atd????
tak to je jasný, že to potom nemůže fungovat! řekni mu to pokud ho máš ráda, trapný to nebude líto ti ho být nemusí můžeš to spojit s nějakými sexuálními hrátkami! Ale neříct mu takovou zásadní věc je kravina! Vztah je taky o sexu a dva by spolu měli mluvit dali sobě to nejcenější ze svého soukromí tak by si o tom měli říkat! jestli ho miluješ uděláš to. Věřím tomu, že jako většina chlapů co jsem poznala zareaguje dobře a bude se ti snažit vyhovět. řekni mu co se ti líbí musíš s ním mluvit!
Moje babička říkala, že dobrej sex je základem dobrýho vztahu ![]()
Častější sex nepomáhá… alepson u mého ex to tak nefungovalo
fungovalo pouze to , že se napil
jinak koupil si v sexshopu toto: http://www.eroticcity.cz/…l-22280.html a docela to fungovalo, jen jsme to zkouseli jen jednou, pak byl rozchod ![]()
@Anonymní píše:
Clavin je na erekci, ne?
Ja bych to resila dvěma zpusoby - rozhovor a pak castejsi sex, celkem to pomaha.Kdyz spolu dele nespime, pak je to rychle. Tae zalezi na poloze, zezadu je to hned…
Kazdopadne si myslim, ze lhat je blby… Muj pritel by se zcvokul, kdybych mu to predstirala. Tak proste nekdy se neudelam a co no.
A nebo at si taky pomaha sam (vite jak to myslim). Proste at ma trening mimo styk a pak se mu nebude tak rychle chtit…
ja prave nevim ne co to je
no ja mu to nerikam,ze predstiram,ale to fakt minimalne,kdyz vidim,ze iuz se nemuze ani pohnout,ja spis cekam,ze mu to dojde,kdyz si musim sama pomahat a on to vidi,ale asi jsem naivni a cekam zbytecne.A k sexuologovi by asi nešel,je to stydlín,tak ho tim nechci nervovat.....
@1miss1 píše: Častější sex nepomáhá… alepson u mého ex to tak nefungovalofungovalo pouze to , že se napil
jinak koupil si v sexshopu toto: http://www.eroticcity.cz/…l-22280.html a docela to fungovalo, jen jsme to zkouseli jen jednou, pak byl rozchod
fakt??to bych za to ty šílený prachy snad i dala ![]()
Musí trénovat - jinak řečeno, pokud mu to neřekneš, pak máš smůlu. On nejspíš ani netuší, že ti to vadí - tak se ani nemůže pokusit to zlepšit.
Jinak klasika - častější sex, masturbovat, učit se oddalovat..
Ahoj holky,
potřebovala bych delší dobu,jinak mi nezbývá než předstírat,protože mě to nebaví
Mám ráda dlouhý a tvrdší sex a toto je přesně opak........máte někdo zkušenost s partnerovou krátkou výdrží???jak nebo čím to řešíte??díky všem za odpověd
s přítelem jsme tři roky,oba máme rádi sex,ale muj partner nemá vůbec žadnou výdrž,tak že samotný pohlavní styk u nás trvá max pět minut a to ještě přerušovaně,což mě zrovna dvakrát nevyhovuje