Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Petto Tak jsem si ten slunečník dnes objednala, během dvou dnů mi ho PPL doručí
Tak pak pošlu foto ![]()
@Helena Švandová píše:
takže kromě okénka a polohování nožiček jsou stejné? Někde jsem to tiž četla, že Nuna 2012 by měla mít gumová kolečka, delší opěrku zad a vylepšený materiál
Tak ja mam nuna pepp 2012 v cerne barve a nema okenka a polohovani nozicek coz jsem puvodne chtela.Ale jak ostatni psali,ze to je na nic takze nelituju a jsem moc spokojena dokonce muj synacek do nich zamiloval
.Ma to vetseni kolecka a kosik co psali v prodejnach.Koupila jsem to pred internet Delfinek a k tomu zadarmo plastenka a moskytiera a zadarmo postovne.
Ahoj úplně jsem se do toho to kočárku zamilovala a v pátek jsi pro něho jedu ale chtěla bych se optat jaký je rozdíl mezi pepp a burgy já v tom totiž žádný nevidím možná že je to blbá otázka ale docela mě to zajíma moc děkuji za odpověd
Ahoj holky, koukala jsem na novou nunu i nunu 2011, jsou to minimální rozdíly. Chtěla jsem pořídit model 2011 ale vše je snad všude vyprodané
hlavně kvůli ceně…nové 2012 se prodávají kolem 4500, to mi přijde dost za golfáče, my je máme jen na cesty, na dovču a tak, jinak mám x-lander.. výprodeje staré nuny byly za 3600, to je rozdíl, ale už jsem to jaksi nestihla
tak nevím, počkat, jestli to nepůjde dolů…ale asi nepůjde.
Tak nuna pepp 2012 cerveny mam taky uz rezervovany v obchode a o madlu jsem vedela a zrovna stejna pani jak tady uvadite ale o te tasticce ne a je to skvely napad. A tesim se az bude nuna doma:-))) takze nunacky at se krasne jezdi:-)
Teda holky musím vám poreferovat. Koupila jsem dneska sadu pláštěnky a moskytiéry (u nás v kamenném obchodě levněji něž na netu) a teď jsem to zkusila nandat. No pěkně jsem se zapotila než jsem přišla na to jak se to na kočárek přidělává. No už teď vím, tak snad venku tolik nezmokneme ![]()
Tak tady je ten slunečník
Kupovala jsem ho tady: http://www.slunatko.cz/detail.php?… Jeden den dopoledne jsem ho objednala a druhý den u nás zvonila PPLka
Takže super obchůdek ![]()
@Libza super vypadá to pěkně. Na mě je to drahá sranda a ani se mi to nějak ke klukovi nehodí ![]()
takže kromě okénka a polohování nožiček jsou stejné? Někde jsem to tiž četla, že Nuna 2012 by měla mít gumová kolečka, delší opěrku zad a vylepšený materiál