NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
5.1.14 19:15

Ahoj, chci se taky zeptat na pár věcí. Používám už několik let antk. Lindynette, vše ok, nemívám žádné velké bolesti břicha,hlavy.Ale celkem trpím na mykózy a záněty (asi jsem nějak přecitlivělá na sperma, protože se mi většinou objeví, když pri sexu vše skončí „uvnitř mě“ a nepoužiju potom nějaký výplach apod..) mívala jsem problémy se záněty močového měchýře- po sexu, hned druhý den jsem měla zánět. doktorka mi předepsala nitrofurantoin, kterej užívám něco jako pilulku po. vždy po sexu, si jednu vezmu a zánět se mi neobjeví(což je pěkně nezdravé..ale je to jediné co mi pomáhá). Proto se bojím, že pokud začnu s kroužkem, může se mi ten zánět diký tomu nějak objevovat. A co se týká těch zánětů…když na ně trpím, to bych si musela kroužek vyndavat, kdybych si tam měla zavádět nejaký čípky na léčení nebo jak to pak je?.. kdyby ano, asi by to nemělo moc smysl, protože se lečím bohužel často. Moc už nevím co s tím. Příjdu si, že do sebe láduju HA a zároven pořád nějaký alší léky a nezdravý kraviny..díky za odpovědi a rady :-D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.1.14 19:57
@kikiru píše:
Ahoj, chci se taky zeptat na pár věcí. Používám už několik let antk. Lindynette, vše ok, nemívám žádné velké bolesti břicha,hlavy.Ale celkem trpím na mykózy a záněty (asi jsem nějak přecitlivělá na sperma, protože se mi většinou objeví, když pri sexu vše skončí „uvnitř mě“ a nepoužiju potom nějaký výplach apod..) mívala jsem problémy se záněty močového měchýře- po sexu, hned druhý den jsem měla zánět. doktorka mi předepsala nitrofurantoin, kterej užívám něco jako pilulku po. vždy po sexu, si jednu vezmu a zánět se mi neobjeví(což je pěkně nezdravé..ale je to jediné co mi pomáhá). Proto se bojím, že pokud začnu s kroužkem, může se mi ten zánět diký tomu nějak objevovat. A co se týká těch zánětů…když na ně trpím, to bych si musela kroužek vyndavat, kdybych si tam měla zavádět nejaký čípky na léčení nebo jak to pak je?.. kdyby ano, asi by to nemělo moc smysl, protože se lečím bohužel často. Moc už nevím co s tím. Příjdu si, že do sebe láduju HA a zároven pořád nějaký alší léky a nezdravý kraviny..díky za odpovědi a rady :-D :-)

ahoj, kdyz by si mela krouzky nuvaring tak si muzes zaroven dat cipek si myslim tak jako ze s krouzkem muzes mit sex a davat si tampon :) kdyztak mam dva krouzku tak bych je nechala za 600kc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
5.1.14 20:07

@kikiru

pokud trpis zanety, krouzek nedoporucuji, od ledna 2013 jsem mela krouzky a od te doby jeden zanet za druhym, vytok porad a pak v rijnu jsem skoncila s krouzky kvuli tlaku a vse je razem pryc, zadne zanety zadny vytok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.1.14 16:54

Tak já jsem naopak měla problémy se záněty a výtoky předtím a už nějak zmizely. Teď používám Nuvaring a vše je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.1.14 17:25

Zdravím:) jsem tu nová a chtěla bych se moc zeptat o mém problému víceméně delším problému. Trápí mě celodenně bolest(píchání, křeče) v podbříšku a takový tlak :( když jsem spala s přítelem, tak jsem měla bílý výtok a po sexu jsem si nemohla bolestí ani sednout:(Je to nepříjemná situace jdu zítra k Dr. tak bych se na to oznámení potřebovala připravit…poradíte mi prosím Vás..?Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.1.14 17:57

Ahojky, nemáte někdo zájem o dva zabalené kroužky? Stále použitelné do roku 2015/říjen. Samozřejmě za sníženou cenu…Děkuji, kdyžtak se ozvěte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.14 21:51

Pridavam svou zkusenost s krouzkem. Nekolik let jsem pouzivala naplasti Evra. Ze zacatku se vse zdalo byt super, nicmene zacaly se objevovat vyrazky, zvysena chut k jidlu a hlavne nulova chut na sex - priserna kombinace. Presla jsem tedy na antikoncepci Nuvaring a nemuzu byt spokojenejsi. Po procteni ruznych diskuzi jsem se obavala nejhorsiho, ale Nuvaring mi perfektne sedl po prvnim zavedeni, vubec nejde citit ani pri sexu a jeste se mi nestalo, ze by vypadl, maximalne se posune opar milimetru, ale nejde to ani citit. Chut na jidlo se zklidnila, chut na sex vratila a i naladovost a podrazdenost se hodila do normalu. Navic jsem predtim mela velke problemy s vytoky a ted nic. Takze za me muzu urcite jen doporucit :-))

• Citovat
  • Upravit
1
27.1.14 22:40

Ahoj, potřebovala bych poradit, jestli nemáte nějaké zkušenosti co se týče teploty uchovávání kroužků. Jde o to, že zítra na měsíc odlétám do teplých krajin, kde bude 30°C a víc a kroužky si potřebuji vzít s sebou. Jenže budu cestovat a příruční ledničku rozhodně nemám, co tím? Poradíte někdo něco? Přežjiou to?? Doporučený je je uchovávat do 30°C…
 Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.2.14 15:56

Já nuvaring užívám 5 let a byla jsem spokojená :), nyní už přestávám antikoncepci užívat a nabízím dva kroužky k prodeji 300Kč/ks. Uchovávám je v ledničce - přesně tak jak doporučeje výrobce i obsluha v lékárně. V případě zájmu pište na mail ***

Příspěvek upraven administrátorem 1.2.2014 22:16 - kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.2.14 15:58

Ahoj, aby nebyla snížená účinnost kroužku měla bys je uchovávat v ledničce, ale 3-4 měsíce vydrží i v pokojových teplotách bez ztráty účinnosti. Cestu si myslím, že vydrží v pohodě, akorát na místě by bylo lepší uchovávat v té ledničce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.14 20:32

Nuvaring 4 týdny

Ahoj, nevím jak sem to tak mohla vypočítat ale Nuvaring jsem si vydělala po 4týdnech a měsíčky tímpádem dostala za 36 dní až. Uvědomila jsem si to až teď při dalším kroužku. Dnes jsem vydělala po 4.týdnu. To znamená že bych měla dostat zase za těch 36 dní. Ale nechci to riskovat, takže jsem vydělala ten starý a nasadila hned po 4 týdnech ten nový. Myslíte že v takovém případě můžu otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.14 12:34

Dobry den, mela bych dotaz. Uz asi 3 roky beru NuvaRing a zatim bylo vse bez problemu. Menzes mam vzdy jen 3-4 dny. Minulou stredu jsem si vyndala krouzek, v sobotu dostala menzes a protoze jsem vcera uz jen mirne spinila, mela jsem s pritelem pohlavni styk a praskl nam kondom…chtela jsem se zeptat, jestli je nejaka sance, ze i kdyz si mam novy krouzek zavest tuto stredu, ze jsem i tyden bez nej chranena? Dekuju za odpoved

• Citovat
  • Upravit
8975
11.3.14 14:47

Kondom tedy praskl v pauze? pokdu zavedes novy krouzek vcas jsi chranena porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.14 15:32

Dekuju moc za odpoved. Ano, kondom praskl v pauze (2 dny pred tim, nez jsem si mela zavest novy krouzek). Takze kdyz jsem si stihla zavest krouzek do 24 hodin po „nechranenem“ pohlavnim styku, melo by to byt OK..?

• Citovat
  • Upravit
8975
11.3.14 16:21

Pauza je nejdele sedm dni, takze nejde o to kdyz jsi po prasknuti zavedla krouzek ale jestli jsi dodrzela pauzu, protoze pokud dodrzis pauzu jsi chranena i v pauze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí