Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hecate píše:
@ontarova.stara Tak ale jedině, pokud za empatickou bude Mango.
V tom pripade je ale mozne vse a ja jsem za krasnou
a ty za divku. Jeste schrastit tu milou… ![]()
@aquarian píše:
A co potom, budeš si hrát na doktora Frankensteina?
Pokud mi bude asistovat hajny Robatko ![]()
@ontarova.stara píše:
Pokud mi bude asistovat hajny Robatko
Už vidím, jak se z toho vylíhne fantom seznamek. ![]()
@aquarian píše:
Už vidím, jak se z toho vylíhne fantom seznamek.
Femme fatale ceskeho trhu volnych zen…
@ontarova.stara píše:
V tom pripade je ale mozne vse a ja jsem za krasnoua ty za divku. Jeste schrastit tu milou…
Milou bude dělat @PaníKadrnožková, viď Kočičko?
@Hecate píše:
Milou bude dělat @paní Kadrnožková, viď Kočičko?
Ne, ze bych Kadrnozku chtela diskriminovat, ale pokud si damy chceme strejchnout, prenecham ji tu krasnou a holt budu empaticka ci mila (dle aktualniho rozpolozeni Mango). Po sedmicce traminu mi to pujde hrave.
@ontarova.stara píše:
Ne, ze bych Kadrnozku chtela diskriminovat, ale pokud si damy chceme strejchnout, prenecham ji tu krasnou a holt budu empaticka ci mila (dle aktualniho rozpolozeni Mango). Po sedmicce traminu mi to pujde hrave.
Ještě bych taky milá mohla být já, muhehe. To už by štrejch byl z kategorie „náhodný přílet mimozemšťana a Yettiho do naší ulice za dopadu meteoritu“.
@ontarova.stara píše:
A dívku bude dělat @šupsem šuptam
@ontarova.stara píše:
po sedmince neceho budu mozna povolna a naruziva. To by se chlapum mohlo taky libit, co myslite? Musime vymyslet nejaky libivy atribut pro kazdou z nas, at se na nas taky dostane.
@warita píše:
po sedmince neceho budu mozna povolna a naruziva. To by se chlapum mohlo taky libit, co myslite? Musime vymyslet nejaky libivy atribut pro kazdou z nas, at se na nas taky dostane.
Holky, zacina se to rozjizdet. Myslim, ze bude treba ten nas cirkus trochu zmenezovat a dat tomu punc profesionality. Budu vam tedy lektorkou i mama zaroven, neco jako Sejbalova (alias vdova Trckova) Janzurce, Bohdalce a Jiraskove ve Svetacich.
V Diplomat grillu zazarite
.
@warita píše:
Uloženo do paměti. ![]()
Pokud to funguje po všech stránkách, pokud funguje chemie, sex, porozumění, tak proč ne. Třeba je to s ním lepší než s někým mladším
@Chauvinist píše:
Uloženo do paměti.
brrrr, uplne mi prebehl mraz po zadech. Tvuj avatar me sleduje ![]()
A co potom, budeš si hrát na doktora Frankensteina?