Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
myslíte si že v dnešní době má cenu zakládat si na netu obchod/bazárek s použitým oblečením? Nebo že už je tím internet zahlcenej?
Děkuji ![]()
Je toho hodně už… nešla bych do toho… já osobně v sekáči ani nenakupuju
@Kačeslava píše:
Ahoj holky,myslíte si že v dnešní době má cenu zakládat si na netu obchod/bazárek s použitým oblečením? Nebo že už je tím internet zahlcenej?
Děkuji
Dneska už druhá diskuze na podobné téma. Ne nemá to smysl, dělá to každá druhá
Za poslední půl rok možná 15 diskuze já bych se na to vykašlala
Já bych do toho šla, jen kdybych měla prostory bez placení nájmu a volný čas. Myslím, že s pronájmem prostor a na „plný úvazek“ se to nevyplatí ![]()
Všude v okolí už pár bazárků skončilo a mluvila jsem s paní, co prodává použité věci z anglie a říkala, že s tím taky končí. že to dovezou špinavé, s fleky a že to musí prát a žehlit a že to nemá cenu. já sama jsem o tom také přemýšlela. snažila jsem se prodat použité oblečení na bazárku, které bylo moc hezké a nenošené a prodala jsem asi 5 kusů.
též jedna paní má bazárek v centru a prodává vše do 40,– Kč a kupuje za 30,–. tak to už vůbec nechápu, jak může na tom vydělat.
hodně v okolí se rozmohl i prodej přírodní kosmetiky, medy, povidla - každý se živí jak umí, ale co já vím, tak to málokdo kupuje. funguje tu systém zdravých svačinek do škol a to je dobrý nápad. mají malé marže, ale už 3 zaměstnance a stačí jim to.
spíše jde o to přijít s něčím úplně novým, co tu není a co spotřebitele zaujme