Obezita u rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77375
4.2.25 19:51
@Lucy75 píše: Více

jemenský lékař není její diskuse, její diskuse jsou tu o despotickém otci a zakladatelce jako poslušné trpící dceři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24990
4.2.25 20:06

@stinga tak tím spíš se to vůůbec nevylučuje,
však ona tu tátu zmiňuje, že by nebyl schopen pomoct, postarat se, pečovat.. a že jí - myslím - jako malé - místo přebalení vystříkal odšoubavanou studenou sprchou zadek
no, sluníčkový tatínek evidentně nebude, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
4.2.25 20:08
@stinga píše: Více

Zase honíš trolly? A víš, že když ti ta diskuze přijde podezřelá, že do ní fakt nemusíš přispívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
4.2.25 20:11
@hanka.br. píše: Více

ale můžu, ne? nebo mi to zakážeš?
jemenský lékař měl jiný rukopis,
tahle píše o rodičích na Slovensku v Domově důchodců, o tom, jak je těhotná a je u rodičů a otec chodí po domě s chřipkou, o tom jak má malé dítě a otec ho vozí na rozbité trojkolce a dráždí s ním kočky - a tyto podobné témata, nebo babička týrá večer její dva syny, a ona to odněkud pozoruje a brečí, ale nezasáhne,
možná má opravdu despotické rodiče a tohle je její nějaká forma terapie, ale zaspamovat celé emimino každý den novou její diskusí je trochu, trochu divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
4.2.25 20:24

A je to tvůj problém? Zakazovat ti to samozřejmě nemůžu, ale nechápu, co tě k tomu nutí. A promiň, tvoje chování tady je mnohem divnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.25 20:29

Naposledy budu reagovat. Mám rodiče v Čechách, jsou pracující, jezdíme za nima ob víkend, otec je chladný a zažila jsem si s ním své, ale na rozbité tříkolce nikoho nevozí. Mají vykastrovanou vesnickou kočku, tu teď na zimu řádně vykrmili. Pokud by někdo ubližoval zvířeti, tak by zakročil. Maminka je skvělá, nikoho netýrá. Jen jim se svou vahou nestačí. To jsou nesmysly. Založila jsem diskuzi o svém strýci, má diogenův syndrom a o domech, které jsou spíš danajským darem. Můžete mi říct, co máte za problém? Proč se na tuhle diskuzi nevykašlete? Mojí maminku obviňujete, že týrá mé děti, otec zase ubližuje zvířatům. Jste v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
13998
4.2.25 20:31

Posli mi odkazy, prosim. Jsem zvedava, porovnam to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10215
4.2.25 20:33
@Lily-of-the-valley píše: Více
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.25 20:33
@Lucy75 píše: Více

V mé generaci je hodně žen, které byly uťápnuté svým otcem. Jsem v jedné soukromé skupině a tam jsme se navzájem svěřovaly se svými zážitky. Prostě to asi byla jiná doba. Teď už si to neumím představit.

• Citovat
  • Upravit
1776
4.2.25 20:37

@hanka.br. Vnímám to stejně. Na spamováni emimina Stinga vyloženě čeká, náplň celého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.25 20:41
@Anonymní píše: Více

A stejně jdeš a uvaříš mu. To já třeba nechápu. Že toleruješ mámě, co ti řekla o pořadí dětí a chlapů… fakt nechápu. Nás máma dává teda dost před chlapa a i tak ji nemám v plánu tu toleranci ignorance od otce v domácnosti nikdy odpustit. :nevim: a rozhodně mu nebudu vařit a nic podobného. A to mi financuje bydlení. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1377
4.2.25 22:00

Tvrdila jsi, ze jemensky doktor jeji diskuze je. Pry to poznas podle stylu psani. :lol: At uz vlezu do jakekoli rozjete diskuze, jsi tam ty a tvrdis, ze je to troll, stava se z toho uz tak trochu obsese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
4.2.25 22:04
@Anonymní píše: Více

ne, neobviňuji tvé rodiče, ale tebe, že vymýšlíš ty diskuse, a nemyslím ani o strýcovi ani o domech,
diskuse o rodičích to jsou, a třeba i tady je typické, že otci vaříš, posluhuješ a on pak řekne, že to nebude jíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.25 22:09

@stinga Znovu si to přečti, vařím pro celou rodinu, ten, kdo řekne, že to nebude jíst není otec, ale maminka. Otci neposluhuji, nebo o tom nevím, když dám vařit kávu, udělám i pro něj, ale to snad není posluhování. Tak sem dej odkazy na ty diskuze. :zed:

• Citovat
  • Upravit
13998
4.2.25 22:09

Posli ty odkazy.

Ale @Gerbera001 ma pravdu, nejdriv jsi psala, ze ti taky prijde, ze je to ta s jemenským doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková