Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no já už tu psala,že jsme váhali mezi Lucinkou a Terezkou..manžel chtěl prve,aby byl kluk po něm Michal,jenže já to razantně zatrhla,že nesnesu,když se děcka jmenují po rodičích (stačí,když kolikrát odnesou to příjmení
)
duckina píše:
no já už tu psala,že jsme váhali mezi Lucinkou a Terezkou..manžel chtěl prve,aby byl kluk po něm Michal,jenže já to razantně zatrhla,že nesnesu,když se děcka jmenují po rodičích (stačí,když kolikrát odnesou to příjmení)
Jo s tím soulasím ale manžel naštěstí také.My nechceme ani po babičkách a jiných příbuzných.
Tak já se pro dnešek loučím,jdu se vykoupat a natáhnout,už mě bolí záda jak tu sedím
![]()
kolikrát si říkám,že ty rodiče to nemaj v hlavě v pořádku,když kolikrát čtu,jak pojmenovali své děcko..oni myslej jen na sebe,ale že to dítě bude s tim jménem třeba centrem posměchu nebo bude nešťastné,to jim je fuk..může to být sebepřiblblejší jméno,ale hlavně že je zrovna IN ![]()
Monrei píše:
Tak já se pro dnešek loučím,jdu se vykoupat a natáhnout,už mě bolí záda jak tu sedím![]()
![]()
tak pa,já už nemůžu ani ležet
![]()
tyynka píše:Aniska888 píše:Mě přijde na jména ještě šíleně brzy, i když je asi hezčí oslovovat bříško už jménem.. Jen mám problém, nelíbí se mi vůbec žádné jméno a když už nějaké trošku jo, zní divně s příjmením. Takže jsem ztracená, chtěla bych nějaké normální, hezké jméno, aby prcek netrpěl v životě, ale nic mi nepřijde dost dobré.. Hlavně jsem proti těm modenrím vymoženostem, jako dvě jména, zdvojené souhlásky ve jméně a takové ty anglické přepisy.. Sophie místo Sofie a tak. A to jsem nikdy nebyla žádná starom=odní baba!
Děvčatka asi je na to možná trochu brzy,ale už jste přemýšleli o jménech?Ty úplně „historické“ se mi taky nelíbí.. Jsem asi ztracený případ
Budeme muset počkat, až se dozvíme, co to bude, ať máme výběr aspoň poloviční..
Jejda,tak ty to budeš mít asi opravdu těžké,nezávidím ti…
duckina píše:Monrei píše:tak pa,já už nemůžu ani ležet
Tak já se pro dnešek loučím,jdu se vykoupat a natáhnout,už mě bolí záda jak tu sedím![]()
![]()
![]()
Já zase dlouho sedět ![]()
Monrei píše:
![]()
Ahojky a přeju klidnou noc ![]()
duckina píše:
kolikrát si říkám,že ty rodiče to nemaj v hlavě v pořádku,když kolikrát čtu,jak pojmenovali své děcko..oni myslej jen na sebe,ale že to dítě bude s tim jménem třeba centrem posměchu nebo bude nešťastné,to jim je fuk..může to být sebepřiblblejší jméno,ale hlavně že je zrovna IN
No já jsem Anna,ale tohle jméno jsem zavrhla jako první a Natálka se jmenovali už moje panenky v dětství,jen se mi zdá že je jich teď nějak moc ![]()
ani já bych po sobě nepojmenovala dcerku..jsem Kateřina,jméno se mi líbí,ale jak jsem podotkla,nesnesu jména po rodičích
![]()
jéééééééééééééé,teď uplně mimo mísu..oni mi dávaj mou nejoblíbenější reklamu na Kofolu
„nenéééééé,já nemusim,já už ho vidiiim“ ![]()
už bylo načase..jsem myslela,že ji letos vynechaj
grrrrrrr,to bych jim neradila ![]()
duckina píše:
jéééééééééééééé,teď uplně mimo mísu..oni mi dávaj mou nejoblíbenější reklamu na Kofolu„nenéééééé,já nemusim,já už ho vidiiim“
už bylo načase..jsem myslela,že ji letos vynechajgrrrrrrr,to bych jim neradila
A bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru?
![]()
Aniska888 píše:duckina píše:A bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru?
jéééééééééééééé,teď uplně mimo mísu..oni mi dávaj mou nejoblíbenější reklamu na Kofolu„nenéééééé,já nemusim,já už ho vidiiim“
![]()
![]()
Jej, to je ftipné, ale zrovna před chvíli jsme s manžou začli řešit jméno pro holčičku. Chlapeček je jistý, chtěl by aby se jmenoval po něm
Ale holčičku zatím nemáme, vždy se mi začne něco líbit, a za chvíli zas přestane
a navíc v okolí snad všechny pěkná jména už mají ![]()
duckina píše:Aniska888 píše:duckina píše:A bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta je suprová,na slovácích jí dávají dýl,tak sem čekala kdy dorazí i k nám ![]()