Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
7.11.11 17:56

no já už tu psala,že jsme váhali mezi Lucinkou a Terezkou..manžel chtěl prve,aby byl kluk po něm Michal,jenže já to razantně zatrhla,že nesnesu,když se děcka jmenují po rodičích (stačí,když kolikrát odnesou to příjmení :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
7.11.11 17:59
duckina píše:
no já už tu psala,že jsme váhali mezi Lucinkou a Terezkou..manžel chtěl prve,aby byl kluk po něm Michal,jenže já to razantně zatrhla,že nesnesu,když se děcka jmenují po rodičích (stačí,když kolikrát odnesou to příjmení :D )

Jo s tím soulasím ale manžel naštěstí také.My nechceme ani po babičkách a jiných příbuzných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
7.11.11 18:03

Tak já se pro dnešek loučím,jdu se vykoupat a natáhnout,už mě bolí záda jak tu sedím :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 18:03

kolikrát si říkám,že ty rodiče to nemaj v hlavě v pořádku,když kolikrát čtu,jak pojmenovali své děcko..oni myslej jen na sebe,ale že to dítě bude s tim jménem třeba centrem posměchu nebo bude nešťastné,to jim je fuk..může to být sebepřiblblejší jméno,ale hlavně že je zrovna IN :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 18:04
Monrei píše:
Tak já se pro dnešek loučím,jdu se vykoupat a natáhnout,už mě bolí záda jak tu sedím :mavam: :mavam: :mavam:

tak pa,já už nemůžu ani ležet :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 18:07
tyynka píše:
Aniska888 píše:
Děvčatka asi je na to možná trochu brzy,ale už jste přemýšleli o jménech?
Mě přijde na jména ještě šíleně brzy, i když je asi hezčí oslovovat bříško už jménem.. Jen mám problém, nelíbí se mi vůbec žádné jméno a když už nějaké trošku jo, zní divně s příjmením. Takže jsem ztracená, chtěla bych nějaké normální, hezké jméno, aby prcek netrpěl v životě, ale nic mi nepřijde dost dobré.. Hlavně jsem proti těm modenrím vymoženostem, jako dvě jména, zdvojené souhlásky ve jméně a takové ty anglické přepisy.. Sophie místo Sofie a tak. A to jsem nikdy nebyla žádná starom=odní baba! :mrgreen: Ty úplně „historické“ se mi taky nelíbí.. Jsem asi ztracený případ :D Budeme muset počkat, až se dozvíme, co to bude, ať máme výběr aspoň poloviční.. :oops:

Jejda,tak ty to budeš mít asi opravdu těžké,nezávidím ti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
7.11.11 18:07
duckina píše:
Monrei píše:
Tak já se pro dnešek loučím,jdu se vykoupat a natáhnout,už mě bolí záda jak tu sedím :mavam: :mavam: :mavam:
tak pa,já už nemůžu ani ležet :-D :mavam:

Já zase dlouho sedět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 18:09
Monrei píše:

Ahojky a přeju klidnou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 18:11
duckina píše:
kolikrát si říkám,že ty rodiče to nemaj v hlavě v pořádku,když kolikrát čtu,jak pojmenovali své děcko..oni myslej jen na sebe,ale že to dítě bude s tim jménem třeba centrem posměchu nebo bude nešťastné,to jim je fuk..může to být sebepřiblblejší jméno,ale hlavně že je zrovna IN :-?

No já jsem Anna,ale tohle jméno jsem zavrhla jako první a Natálka se jmenovali už moje panenky v dětství,jen se mi zdá že je jich teď nějak moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 18:13

ani já bych po sobě nepojmenovala dcerku..jsem Kateřina,jméno se mi líbí,ale jak jsem podotkla,nesnesu jména po rodičích ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 18:20

jéééééééééééééé,teď uplně mimo mísu..oni mi dávaj mou nejoblíbenější reklamu na Kofolu :dance: „nenéééééé,já nemusim,já už ho vidiiim“ :dance:
už bylo načase..jsem myslela,že ji letos vynechaj :D grrrrrrr,to bych jim neradila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 18:21
duckina píše:
jéééééééééééééé,teď uplně mimo mísu..oni mi dávaj mou nejoblíbenější reklamu na Kofolu :dance: „nenéééééé,já nemusim,já už ho vidiiim“ :dance:
už bylo načase..jsem myslela,že ji letos vynechaj :D grrrrrrr,to bych jim neradila :lol:

A bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru? :pankac: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 18:22
Aniska888 píše:
duckina píše:
už bylo načase..jsem myslela,že ji letos vynechaj :D grrrrrrr,to bych jim neradila :lol:
A bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru? :pankac: :potlesk: :pankac:
:potlesk: :palec: :potlesk: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
7.11.11 18:27

Jej, to je ftipné, ale zrovna před chvíli jsme s manžou začli řešit jméno pro holčičku. Chlapeček je jistý, chtěl by aby se jmenoval po něm :) Ale holčičku zatím nemáme, vždy se mi začne něco líbit, a za chvíli zas přestane :D a navíc v okolí snad všechny pěkná jména už mají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 18:30
duckina píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
A bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru? :pankac: :potlesk: :pankac:
:potlesk: :palec: :potlesk: :palec: :potlesk:

Ta je suprová,na slovácích jí dávají dýl,tak sem čekala kdy dorazí i k nám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí