Oblečení pro ředitele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64992
27.5.21 17:36
@samantafox píše:
Nějak nechápu, proč by ředitel školy nemohl chodit v džínách a tričku? Pokud nemá jednání s ministrem teda. Aby ukázal svou mocenskou převahu nad běžnými zaměstnanci? Znám ředitele soukromé, velmi úspěšné školy a chodí normálně v džínách a na nic si nehraje. Pak mám souseda ředitele státní základky a ten je teda ultrablb, ale v saku chodí, to jo.
že jo, u nás ředitel taky chodí podle toho, co ho ten den čeká. POkud má nějaké oficiální jednání, přijde v obleku nebo něčem podobném. Pokud nic nemá, přijde jako každý druhý, rifle, šortky, podle počasí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
27.5.21 17:44
@Julča001 píše:
Vždycky přemýšlím, kdo ty košile s krátkým vyrábí a proč, když se vlastně nesmí nosit :think:

Za mě teda protože jsou ošklivé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
27.5.21 17:44
@Darkandeep píše:
Za mě se teda nesmí nosit, protože jsou ošklivé :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.5.21 17:59
@samantafox píše:
Nějak nechápu, proč by ředitel školy nemohl chodit v džínách a tričku? Pokud nemá jednání s ministrem teda. Aby ukázal svou mocenskou převahu nad běžnými zaměstnanci? Znám ředitele soukromé, velmi úspěšné školy a chodí normálně v džínách a na nic si nehraje. Pak mám souseda ředitele státní základky a ten je teda ultrablb, ale v saku chodí, to jo.

Taky tomu nerozumím. Ředitel školy, kam chodí holky, chodí podle toho, co má ten den za program. Pokud má nějaké jednání, chodí v saku, košili a kalhotách k tomu vhodných. Pokud ne, tak nosí džíny, pláťáky nebo i krátké kalhoty a tričko. Asi je to i tím, že do školy jezdí běžně na kole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
27.5.21 18:35

Plátěné chino kalhoty nebo jednobarevné tmavší neodrbané džíny jsou fajn. K tomu ta košile s dlouhým rukávem a bude to vypadat dobře. Můj muž má košile různě třeba z NewYorkeru, Lidlu, v sekáči taky můžeš narazit na fajn kousky. Nežehlím, dobře pověsím. :mrgreen: Můj právě vypadá hodně mladě, tak aspoň v té košili a saku si dodá trochu na vážnosti. Zase přijít někam vyloženě v obleku, tak vypadá, že jde k maturitě. :mrgreen: Já se v práci taky cítím líp, když mám trochu slušnější oblečení, než kdybych tam byla jen tak v triku a legínách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
27.5.21 19:21

Na základce jsme měli ředitelku a ta chodila zásadně ve sportovním oblečení, včetně kalhot, jelikož to byla kovaná tělocvikářka. Chodí tak stále. Mě by ředitel v polotriku a saku neurazil a oblek klidně jenom na důležité akce a jednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.6.21 06:31

@stín katedrál Triko a legíny? Mezi lidi? Jako vážně? Dospělá osoba?

Dcera (9) si teď jednou vzala legíny s tunikou, která už jí je krátká a koukal jí zadek… vůbec jsem se na to nemohla dívat. Vypadala jako na tělocviku nebo na tréninku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
1.6.21 07:06
@Murka píše:
Taky tomu nerozumím. Ředitel školy, kam chodí holky, chodí podle toho, co má ten den za program. Pokud má nějaké jednání, chodí v saku, košili a kalhotách k tomu vhodných. Pokud ne, tak nosí džíny, pláťáky nebo i krátké kalhoty a tričko. Asi je to i tím, že do školy jezdí běžně na kole :D

Krátké kalhoty do práce nosí jen buran. Pokud se tedy v práci nepřevlékají nebo nejde o nějakou pozici, kde se ne setkává s lidmi. Dziny snad jedině v kombinaci se slim košilí a koženým páskem, ale…
Každý se obléká tak, jak důležití jsou pro něj ti, se kterými se stýká. Pak není divu, že děti v takové škole chodí v teplákách. Viz jiná diskuse.

• Citovat
  • Upravit
Janli
1.6.21 07:10
@Murka píše:
Taky tomu nerozumím. Ředitel školy, kam chodí holky, chodí podle toho, co má ten den za program. Pokud má nějaké jednání, chodí v saku, košili a kalhotách k tomu vhodných. Pokud ne, tak nosí džíny, pláťáky nebo i krátké kalhoty a tričko. Asi je to i tím, že do školy jezdí běžně na kole :D

Pak se o češích říká, že jsou burani a neumí se vhodně obléknout…tohle je děs…

• Citovat
  • Upravit
2996
1.6.21 08:09

U nas reditel chodil v teplakovce. Ale to jen v pauze mezi vyukou (telocvikar). Obcas tak prisel i na poradu, protoze se nestihl prevleknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16096
1.6.21 08:33
@Petula306 píše:
Ty jo, ten Gant je teda masakr..to si můžu nechat zdát :nevim: snad se objeví i dostupnější tipy ;)

Mně přijde dávat za tričko s límečkem skoro 3tis. jako úplný úlet.
Ale jak psala @nozu, Celio můžu doporučit. Manžel má odtamtud několik svetrů, ale takových těch tenkých 100% bavlněných, které se nosí na tělo místo trička, mají takovou tkanou strukturu a k džínám vypadají skvěle. A co je důležité, proháním je (jeden už 3 roky) sušičkou, a vždycky je vytáhnu v naprosto správném tvaru, nezmačkané, jen poskládám. Stály nějakých 700,– bez slevy a vypadají pořád super. Manžel už hlásil, že by si měl přikoupit, než to přestanou vyrábět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
9.6.21 09:50
@Ladein píše:
Holky prosím o radu. Manžel pracuje jako ředitel školy na menším městě a řeším oblekani. Rád nosí trička s límečkem, k tomu kalhoty (ne oblekove) a třeba sako. Vše spíše ležérní.
Ale ty trika jsou takové ne moc šmrncovní. Můžete mi poradit kde na taková trika jít?
Nebo jak by se podle vas měl takový ředitel oblékat? Má ne co přes 40, postavu pěknou až na pupek :P
Moc díky.

Lezerni? Polo triko a na to sako je lezerni? To je buransky. At zapomene na triko s limeckem a veme si kosili. Jeste pres balon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
9.6.21 09:50
@Koty píše:
Zkus mrknout na značku Gant , můj chlap si ji velmi oblíbil a stylově by mohla odpovídat tvému popisu.Příspěvek upraven 27.05.21 v 13:35
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
9.6.21 09:53
@Semtex píše:
Přes polotriko se sako nehodí.

Kalhoty nedzinove neoblekove, třeba chino, jsou takový střed, ani formální, ani úplně neformální. K tomu bych dala: pokud má být polotriko, tak polotriko buď samotné nebo plus svetr nebo třeba cardigan. Dělají se i svetrová polotrika.

Druhá možnost je košile a sako (sakem ale v tomto případě myslím blejzr, ne sako od obleku).

Třetí možnost košile a svetr.

Když košili, tak vždy s dlouhým rukavem. V létě rukáv ohrnout k lokti a soudružky budou slintat :lol:. Nikdy ne košili s krátkým ;)

Pani vy asi nebudete buran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
9.6.21 09:55
@Julča001 píše:
Vždycky přemýšlím, kdo ty košile s krátkým vyrábí a proč, když se vlastně nesmí nosit :think:

Ty se muzou nosit ale na zahradni party u bazenu nebo na dovolene na martiniku s diquiri v ruce a s brylemi persol na ksichtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková