Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
No tak právě proto je fajn, když někdo řekne pravdu takhle doma.
@Monchichik píše: Více
Však to je úplně v pořádku přece. To se nevylučuje.
@Anonymní píše: Více
Už jsem ti odpověděla, klidně můžeš odpověď nebo její část uveřejnit, záleží na tobě.
@Enitka píše: Více
mhm, tak matka, která se v 67 obléká vyzývavě říká své dceři 50leté, že jí nesluší, co nosí - takže zakladatelka vyhodí všechno oblečení a od zítřka bude chodit jako Bianca Sensori, aby byla také vyzývavá a matce se líbila
![]()
Jistěže ne, když Tobě se to líbí a je Ti v tom dobře. Mně by mamka taky názor řekla a já bych to vzala, Ale nedovedu si u své matky představit, že by kdy použila takový slova. Ale i pokud Ti to řekla, jak píšeš, povznes se. Vždyť Ty ji musíš dobře znát. Takže můžeš i tušit, že je takového „hodnoceni" schopná.
Jako tak hrozný zase nejsou. Prostě průměr.
Ale ve svém věku můžeš být odvážnější. Nemyslím „kozy ven“, ale třeba barvy, puntíky drobné kytičky…
Příspěvek upraven 22.08.25 v 20:13
@Popeladym píše: Více
Dočti diskuzi. Padesátiletá zakladatelka se rozhodla, že šaty vyhodí, aby teda nepohoršovala. ![]()
@AjaF Mamce vadí, jaký střih šatů nosím. Ty, co jsem ti poslala mám pouze dvoje. Druhé jsou ale víc obepínají siluetu a mají kytičky…
Fotka mi přišla, spíš je to teda tunika než šaty? Vůbec nevím, proč je kolem toho takové pozdvižení, za mě je to prostě průměrný kus oděvu, jestli se v tom cítíš dobře, tak to v klidu nos, představovala jsem si daleko větší katastrofu.
@Karamba2020 píše: Více
tak asi dobrý tah, když diskuse má už 10 stránek - o ničem v podstatě
Co budeš dělat, až tu maminka jednou nebude
Zalozis zde diskuzi na téma, co máš nosit na sobě? Nechceš se spíš osamostatnit, najít si kámošky tvého věku a s těmi diskutovat o módě? (Připadá mi to, jako kdybych psala 20ti lete holce
)