Matka mi řekla, že mi nesluší, co mám na sobě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80235
30.8.25 09:29

@Magical-eyes už je to moc dlouhé - kde se to píše? No ale stejně, pokud se jí líbí, je to její věc. Já nechápu, jak to muže dospělého člověka rozhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12745
30.8.25 09:47
@albertka132 píše: Více

To je přesně případ té mojí, jako všeobecně si v cca 80 myslí, že je každý zvědavý na její naprosto mimózní názor na věci, o nichž vůbec nic neví, nejde zdaleka jen o módu. Fakt, že ty názory sděluje dost nevybíravým způsobem, je dán i povahou, která se postupem času krystalizuje a vyostřuje (tj. dřív asi byla schopná se opanovat, ale teď, jak jí ubývají síly, ubývá i ta sebekontrola).

Další přidružený důvod je, když jí někdo něčím vadí (zpravidla si dovolí dělat něco, s čím ona nesouhlasí). Tak například v době, kdy nesouhlasila s tím, co dělám a jak žiju, taky dost rýpala do toho, jak vypadám, jak se oblékám, prostě mě při každé příležitosti chtěla shodit nebo ranit. Mně to teda až tak nevadilo, rozhodně jsem neměla důvod kvůli ní měnit vizáž nebo šatník… spíš to vedlo k tomu, že jsem ji nechtěla vídat. Totéž dělala své švagrové, ta ji opravdu už vídat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
17.9.25 09:10
@Anonymní píše: Více
Že si můžu nosit, co chci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
17.9.25 11:24
@syslomil píše: Více
Že se nám nemusí líbit stejné věci a je to tak v pořádku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
21.9.25 06:18

Jedním uchem tam druhým ven.

• Citovat
  • Upravit
Elielieliii
21.9.25 06:21

@Hecate Jj, prostě senilní, bohužel se jeden občas zapomene, že ty gerontky jsou matky a buď si to bere, nebo se zapovídá. Snad brzy pokročí um. inteligence a povede za nás i tel hovory :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová