Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Evička0 píše:
@MarieOVMUC Nepochopila jsem!?
to koresponduje s mym nazorem. D
@Evička0 píše:
@MarieOVMUC a ty jsi tady na emiminu aby jsi urážela?
ja te neurazim, to je na tobe, jak si to vemes:D
Jen by me zajimalo, zda u ditete, lze v cr provest obrizku z jineho nez ze zdravotniho duvodu (a to vlastne ani netusim jaky by to mel byt) duvod resp. hradi to pojistovna???
@jananovakova Přispěla jsem se svým názorem, ale jak je vidět, je mezi námi spoustu zlých, kteří v momentě nesdílení stejného názoru začnou trapně urážet… Rozhodnutí je samozřejmě na tobě a tvém manželovi
!
Hodně štěstí ![]()
@Evička0 píše:Opravdu??? A v cem??? A to se ti sverili partneri se kteryma jsi mela hooodne blizky vztah? Hodne blizky proto, aby se ti nebali sverit sve opravdove vnitrni pocity. A nebo to bylo kamaradi se kteryma jsi to probirala jen tak ve srande treba u pivka, jak se tak keca o vsem moznem… Ono to je totiz veliky rozdil!
Muži s obřízkou to považují za výhodu!
@ynax píše:
a co mají říkat, když už jim to rodiče provedli? Nic jiného ani neznají. Já naopak četla diskuzi, kde muži psali, že sami by se pro obřízku nikdy nerozhodli. Bohužel někdo rozhodl za ně
Presne tak. Pisu o svem priteli, proto anonymne. Zalud nema vubec citlivy, tim jak se podar tre o obleceni. Takze sex je asi lepsi pro neobrezane. To je jeho myslenka. Nerozhodl by se pro to sam. Vypada to sice lip, ale ono to jaksi k ukazovani neni takze at to vypada jak chce. Ze? A nazor ze pro nas zenske je predkozka na nic, to jsem tady fakt precetla??? ![]()
@Anonymní píše:
Presne tak. Pisu o svem priteli, proto anonymne. Zalud nema vubec citlivy, tim jak se podar tre o obleceni. Takze sex je asi lepsi pro neobrezane. To je jeho myslenka. Nerozhodl by se pro to sam. Vypada to sice lip, ale ono to jaksi k ukazovani neni takze at to vypada jak chce. Ze? A nazor ze pro nas zenske je predkozka na nic, to jsem tady fakt precetla???
to byla absurdita porovnana s absurditou. Jako nektere pisatelky zde pomalu s vasni bordel mama popisovaly superlativy obrezanch penisu, tak stejne tak na vahach odstranene ´pysky…
Hm… mě by teda toto nenapadlo ani ve snu. Čekat v břiše chlapečka a už přemýšlet, jak mu nechám pindíka obřezat, protože je to snad krásné
Tady se řeší, že se holčičkám nemají píchat naušnice, dokud se sami nerozhodnou. A toto je podle mě naprosto stejné. Až bude chlapec s kamarády v šatně, tak se bude divit že je jiný. Jak může někdo takto uvažovat ještě před narozením dítěte
Bože, když vidím svého chlapečka, tak si říkám, jak bych mu toto dokázala udělat
A jak tu někdo psal o ochlupení, tak to si snad taky oholil sám, nebo ne?? To je paráda, dneska se razí názor jak je dítě osobnost už od malička a nemůže si ani vybrat, jestli bude mít předkožku nebo ne
V kolika letech se to dělá tak obřízka?
Tak hlavně ochlupení doroste, takže čert to vem, max to bude pár dní škrábat, ale obřízka je dost definitivní…
@natyber zide ji delaji osmy den mam pocit. Jinak snad dle onoho zdravotniho problemu, je li nejaky.Syn mel od miminka velke problemy.Po nekolikaletem dochazeni na urologii mi byla doporucena obrizka.Po konzultaci s pediatrou jsem k zakroku svolila. Klukovi bylo 5 let. A skutecne od te doby je klid. Nelituju, protoze skoncilo nekolikalete trapeni. Ovsem nechci vyvolat dojem ze obrizka ano a vzdy. Kdyby syn ony zdravotni problemy a trapeni nemel, vubec bych o tom nepremyslela.
@j.a.n.i1 píše:
Tak hlavně ochlupení doroste, takže čert to vem, max to bude pár dní škrábat, ale obřízka je dost definitivní…