Obřízka syn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
11.6.15 20:55

@barique Nic si tady z nich nedělej. Já věřím, že syn ani nebude vědět, že mu něco chybí. Zbytečně se to tu dramatizuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.6.15 20:58
@Petule030 píše:
@barique Nic si tady z nich nedělej. Já věřím, že syn ani nebude vědět, že mu něco chybí. Zbytečně se to tu dramatizuje ;)

jistě on si nebude s ostatnimi kluky porovnávat pindíky. To je dost naivní.

• Citovat
  • Upravit
6050
11.6.15 21:08

Ono nejde ani tolik o to, zda z toho chlapec bude mít nějaké trauma. Ale fakt, že se mi narodí dítě a já mu nechám ufiknout, nějakou část těla, protože se mi to líbí, nebo protože to má jeho otec taky, nebo protože si to přeje někdo jako Bůh (bytost neexistující). Stejně, jako by se mi narodilo dítě a zdálo se mi, že bude hezčí bez uší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
11.6.15 21:12

A moc by mě zajímalo, proč někdo založil tuto diskusi. Už vidím, jak za nedlouho poletí internetem článek o tom, jak perfektní je mužská obřízka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
12.6.15 19:38

Az budou s kamosema porovnavat pindiky tak urcite nebude jediny s obrizkou!
Nehlede na to kolik chlapcu ji maji udelanou az kolem 7 roku ze zdravotnich duvodu coz nas doktor rekl ze by mu taky hrozilo.
Mel to delane v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
12.6.15 20:09
@Petule030 píše:
"Jinak argument, že příroda chlapce obdařila předkožkou, mi přijde fádní. Asi jako že nás příroda obdařila pubickým ochlupením…

Vyvolám asi bizarní hádku, ale proč by proboha mělo být pubické ochlupení bezúčelné? :D
Sice mám na holení intimních míst svůj názor, ale samozřejmě nechci nikoho zarytě přesvědčovat, co by měl dělat se svým tělem, jen mi „bezúčelnost“ přijde jako trochu nesmyslný argument.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101503
12.6.15 20:14

@salvatrice Souhlasím s nesmyslností argumentu a to jak pohledu „bezúčelnosti“, tak z pohledu toho názoru na holení, i když bude mít matka pocit, že je nutné ho holit, tak až se synátor jednoho dne rozhodne, že už se holit nechce, tak s tím prostě přestane, u té předkožky to půjde blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
12.6.15 20:16

Jinak k tématu - já bych svého syna nevystavila žádnému zákroku, který není nutný, navíc s úrovní českého zdravotnictví, přestože kladných názorů obřezaných mužů je hodně. :nevim: Ale zbytečně bych si tím nelámala hlavu, myslím, že to není až tolik podstatná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 00:39

Ženy, vy ten penis nemáte. Alex Comfort ve svém bestseleru Radost ze sexu v roce 1972 napsal: „Muži s obřízkou přicházejí o celou škálu slastných pocitů, které muži s předkožkou prožívají“. Nejnovější vědecké výzkumy prokázaly, proč je tomu tak, muž má totiž svá nejcitlivější zakončení na vnitřku špičky předkožky, a ta jsou při její amputaci, čemuž se eufémisticky říká obžízka nenávratně ztracena. To věděli už staří antičtí Řekové a proto říkali o obřezaném muži že je kolobos což znamená zmrzačený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.6.15 00:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 00:46
@salvatrice píše:
Jinak k tématu - já bych svého syna nevystavila žádnému zákroku, který není nutný, navíc s úrovní českého zdravotnictví, přestože kladných názorů obřezaných mužů je hodně. :nevim: Ale zbytečně bych si tím nelámala hlavu, myslím, že to není až tolik podstatná věc.

Kladných je hodně. Zabývám se tím teprve rok, a už znám celý kopec mužů, kterým amputace předkožky zničila sexuální život. je dokázáno, že při ní má muž až 70% svých nejcitlivějších erotogenních zakončení nenávratně pryč, mnozí muži kvůli tomu trpí anorgasmií a mnoho žen bolestivým sexem, když chlap, aby se vůbec udělal do ní musí násilně bušit jak hluchej do vrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 00:53
@salvatrice píše:
Vyvolám asi bizarní hádku, ale proč by proboha mělo být pubické ochlupení bezúčelné? :D
Sice mám na holení intimních míst svůj názor, ale samozřejmě nechci nikoho zarytě přesvědčovat, co by měl dělat se svým tělem, jen mi „bezúčelnost“ přijde jako trochu nesmyslný argument.

Ať si každý se svým tělem dělá co chce, jenže takto upravit dítě je zhůvěřilost, plno židovských mladých mužů dnes říká, že kvůli tomu nenávidí nejen své rodoče, ale i náboženství, které za to může. Momentálně jsem v Kolíně nad Rýnem, bydlí tu pan Ali Utlu, ten kvůli tomu nesnáší muslimy a islám, kvůli němuž mu to bylo uděláno do morku kosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 00:58
@barique píše:
Az budou s kamosema porovnavat pindiky tak urcite nebude jediny s obrizkou!
Nehlede na to kolik chlapcu ji maji udelanou az kolem 7 roku ze zdravotnich duvodu coz nas doktor rekl ze by mu taky hrozilo.
Mel to delane v nemocnici

Průměrný věk stažitelnosti předkožky je až 10,4 roku, mnohým klukům se to uvolní až na konci puberty, pokud někomu doktor kvůli tomu amputuje jeho nejcitlivější erotogenní zakončení v 7 letech, tak je jasné, že se jedná o MUDr Cvacha, který svému oboru vůbec nerozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 01:07

Pr, oč vzniklo intaktivistické hnutí v USA, mnoho mužů si uvědomuje, že jako bezbranná mimina byli oloupeni o nejcitlivější zakončení svého těla. Pravda se nedá ututlat, nejnovější výzkumy prokázaly, že to není zbytečný kousek kůže, nesmyslný pozůstatek evoluce, jak na konci předminulého století bludně tvrdil jeden z největších obřízkových křižáků všech dob, Peter Charles Remondino. Je truchlivé, že se dnes mnozí cikrumfetišisté ohánějí prastarým Remondinovým bludem a vydávají ho za nejnovější vědecký nálezek,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
17.6.15 01:11

Sleduju to pouze rok, a vím o hodně případech mužů, kteří jsou kvůli obřízce jim udělané v dětství doživotně nešťastní, mnozí rodiče si neuvědomují, že je to jeho tělo a ne jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí