Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
delice
ale každý černoch je černý ![]()
jasně, nikdo tu nebagatelizuje, ale na druhou stranu to nežeň do extrému
I pěkně vypadající chlap může mít okousané nehty, sešmajdané boty a dech člověka, který se právě probral z kalby
Beatito, nějak nevím co odepsat. Tím co jsi napsala dáváš jasně najevo, že se považuješ za něco víc, než ostatní. Pak ale nevím o čem bychom měli diskutovat, pokud na to jdeš takto. Nadřazuješ se, vytahuješ a chlubíš. Ostatními opovrhuješ. Tak asi není co řešit.
Zpátky k obřízce, kolik z vás nesouhlasejících se na to poptalo chlapů nebo chlapců v okolí? Vycházíte jen z vlastní představy? OK, já mám dotázaného 1 chlapa věku 40+ a 2 60+ a 4 věku 15-20. A všichni s obřízkou nemají problém a nemyslí si, že je to dnes takový extrém. Z důvodů zdravotních i estetických nebo náboženských by se nechali obřezat bez problémů. 1 obřezaný je. Z důvodů zdravotních, nicméně žádná z jeho partnerek neměla problém ani nekoukala bůhvíjak nesouhlasně. Prý naopak
Konec sociologického okénka ![]()
delice píše:
Beatito, nějak nevím co odepsat. Tím co jsi napsala dáváš jasně najevo, že se považuješ za něco víc, než ostatní. Pak ale nevím o čem bychom měli diskutovat, pokud na to jdeš takto. Nadřazuješ se, vytahuješ a chlubíš. Ostatními opovrhuješ. Tak asi není co řešit.
Nebo ty její příspěvky tak vnímáš ty a jenom ty?
Já se ptala svého neobřezaného muže a jeho názor je jasné NE. Větší průzkum jsem nedělala zatím ![]()
Eliška píše:
Já se ptala svého neobřezaného muže a jeho názor je jasné NE. Větší průzkum jsem nedělala zatím
A řekl ti k tomu i proč? Neznám, nelíbí se mi, kluci by se mi smáli?
Že je to jeho součást a nevidí důvod, proč by se jí měl zbavovat.
Eliška píše: Že je to jeho součást a nevidí důvod, proč by se jí měl zbavovat.
Aha. Nicméně to neřeší jeho pohled na obřízku jiných. Jestli by to vnímal nebo ne… On sám asi nemá důvod, což respektuju, možná si sám sebe ani nedokáže po obřízce představit. Takže rozdíly nezná. Což je také respektovatelné.
Myslím, že jediné kdo znají rozdíly jsou ženy, kterým prošli postelí oba typy mužů. Samotní chlapi asi porovnat nemohou, snad jen tehdy, pokud podstoupili zákrok v dospělosti.
delice píše:
Myslím, že jediné kdo znají rozdíly jsou ženy, kterým prošli postelí oba typy mužů. Samotní chlapi asi porovnat nemohou, snad jen tehdy, pokud podstoupili zákrok v dospělosti.
Tak to nesoulas, minimálně z hlediska zdravotního to jsou schopný chlapy s potížemi posoudit. Zrovna tak ty, kterým se neobřezanost prostě nelíbí. A prý se to mezi nimi taky dost řeší. A údajně modernější je obřezat se ![]()
Ano obřezaný si může představit jaké by to bylo s předkožkou, a naopak. Ale pokud odstoupí chlap obřízku jako dítě asi si to fakt může jen představit, a naopak chlap s předkožkou si může tak maximálně shrnout a nechat a představovat si jaké by to bylo bez ní. Je to uplně stejné, srovnání jaké to je doopravdy nemá ani jeden.
To určitě, jen mi příjde, že i neobřezaný může mít kamarády obřezané, takže k tomu nemusí být úplně bez představy. A naopak.
Prostě nemyslím si, že neobřezaný = obřezaný jsou fuj nebo úchyláci a naopak.
Tak
Konečně jsme se na něčem shodly
Co si budeme namlouvat, když je chlap tam dole tak akorát vybavený, pěkný, čistý a funkční
pak není co řešit.
Tak jsem se ptala. Co se týče jiných mužů, je mu to naprosto jedno. Prý ho jiný muži nezajímají
tedy z tohoto hlediska.
Beatita píše:
Do Cech jezdim 1 za rok. Pokazde se tesim a pokazde od tamtud utikam. Pripadam si tam jak v buranove. Pronajim si auto pristavene na letisti. Prijede majitel agentury a prvni dojem podnikatele, prvni Cech s kterym jednam, nevedela jsem jak dychat, jakym smradlavym potem mi pan podnikatel val „smrad“ (az se mi zvedal zaludek) a o jeho jednani ani nemluvim… zadna uroven. Jakoze Prazak… nooooooooo a coooooooooooo jako, neeeeeeeee to nmame, nooooo tak to nevim. NO ja zirala. Se smradem jsem se na me posledni ceste v CR potkavala neustale. Hruza! A jak tam lidi mluvi a jak vas obsluhuji v obchodech a na uradech a jak kazdey porad remca a remca a remca… A stejne zase pristi rok budu natesena jet do Cech
Tak tohle se mě jako češky dotklo… to že se tady dohadujete jestli obřízka jo nebo ne, je Váš problém, ale to že tady haníš celý český národ je smutný. Sama jsi, předpokládám češka, žijící jinde. Povyšuješ se tady a haniš úplně vše co se Čech týče. Tohle jsi si mohla odpustit. Žij si kde chceš, ale nahanob to, jak žijem my. Mě taky smrdí když přijedu někam jinam, třeba do Turecka, třeba do Tuniska, třeba do Francie, budeš se divit, taky jsem měla kdysi za přítele araba, byl čistotnej, voněl se zn.parfémy, dbal na hygienu, ale prostě měl svůj pach, který nepřebilo nic. Prostě jeho pižma jsem cítila. To samé cítím z černochům, neodsuzuji je mám mezi nima přátele, ale taky mi nevoní. Rozhodně tím ale nikoho neurážím a nehaním způsob života jaký žijí a kde ho žijí. ne každý čech smrdí, uznávám, když je léto, lidé se zapotí v přeplněné tramvaji ráno když jedou do práce a pak smrdí celý den, ale bohužel nesmrdí oni samotní, ale to oblečení v čem zrovna jsou, jelikož většinou nemají 100%bavlněné oblečení, ale nějaké polyestery, na kterých pot zaschne a začne zapáchat. A pokud se to stane ráno, žádný parfém to nepřebije, leda se v práci třeba převléknout… Někdo se potí víc někdo míň, někdo má agresivnější pot, někdo ne. Já se třeba potím hodně, používám deodoranty, parfémy, převlékám se i několikrát denně, vím o tom. Ale někdo třeba ne. uznávám je prase. A třeba příklad já se potím hodně, můj 1OOkg manžel se potí málo a i když se zapotí, jeho pot nesmrdí, prostě nemrdí a nevím čím to je… on sám netuší. Spíš bych to řekla obráceně, chlap bude smrdět, ale u nás je to případ opačný, proto se pořád převlékám, abych nesmrděla… On takový problém nemá. A v té zmíněné tramvaji hoooodně smrdí bezdomovci a můžu ti říct, že bezdomovci smrdí všude na světě stejně… když jsem žila v Paříži, tak v metru jel dokonce bezdomovec s breberkama na zádech a ve vlasech, tohle jsem v Praze neviděla…Takže bych neodsuzovala český národ, dej si pozor na pusu, buď tak hodná