Obřízka u chlapečků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
28.1.11 17:52
Beatita píše:
„Ja si myslim, ze je to spravne, ze ty male 3 lete holcicky ty plavecky chteji a jeste spravnejsi je, ze jim je jejich maminky daji. Od toho plavky jsou, aby se pouzivaly. Muj 8 mesicni prcek ma taky svoje plavecky. V Cechach je normalni chodit bez plavek. A neni normalni obrezavat klapecky. Jinde je normalni chodit v plavkach a chlapecky obrezavat. A taky si myslim, ze to nikomu nevadi.
Asi kdybych se vdala za ceskeho muze, tak dneska muj syn obrezany neni a bude lezt na koupaku nahaty. No a ja budu remcat ve frontach na uradech a v obchodech. A kdo vi treba budu taky zapadat do te smradlave mensiny :lol: Kdyz se me moje maminka zeptala kolik u na stoji chleb, mleko atd., tak ja nevedela co rict, tak jsem jen odpovedela "ja nevi maminko,ja jen davam veci co potrebuju do voziku“. Takze skutecne nevim kolik stoji plinky Huggies atd… :?: :?: :?: A proc to tedy nevim :?: :?: :?:"

Beatito, ja to taky nedrzim v hlave, kolik stoji bezne potraviny, drogerie a pod.

o obrizce pro meho maleho uvazuji take. absolutne ne z nabozenskych duvodu, z hygienickych :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
28.1.11 20:50

já to nechám na malým, at se sám rozhodne, pkud nebude mít žádné zdravotní problémy určitě ho na obřízku nedam, to si musí pak sám rozhodnout. pravda ale je , že obřezaný penis vypadá mnohem líp :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
18.2.11 20:28

kdyz jsme u tech nausnic, tak ja mam na jednom uchu dve dirky a chci jen jednu, tak by me zajimalo co mam delat aby me ta jedna zarostla, i kdyz jsem tam mela nausnici jen rok tak ne a ne zarust
k obrizce, me by zajimalo jestli je tady nekdo kdo ji nechal delat malymu kvuli nabozenstvi nebo hygiene, mam doma 3tydeniho chlapecka a z nabozenskych duvodu by jsme mu chteli nechat udelat obrizku, tak by me zajimalo, jestli nekdo nevi kdy je nejlepsi ji nechat udelat, jestli co nejdriv nebo radsi pockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
king_Henry
8.7.11 15:48

Nevím jak kdo, ale já si penis (i pod předkožkou) myju během mytí celého těla. Žádné „smegma“ nemám a pokud se pamatuju, tak jsem ho měl minimálně jako malý.

• Citovat
  • Upravit
crowbar
2.4.12 12:22

obrizka

Ahoj holky já jsem chlap je mi 32 a obřízku nemám a jsem rad.Každý den se sprchuju a s intimní hygienou problém nemám co se týče smegma tak naposledy asi ve 13 letech.Třeba v létě si ho člověk omeje jen narychlo pod umyvadlem i během dne.No spiš musim apelovat na vás matky malých chlapců,učte je hygieně od mala a obřízku potřebovat nebudou.Za to díky mojí mamě,že mi to v pubertě řekla narovinu jak se o sebe starat i si holit podpaží i dole at je to pro ženskou na urovni.Tak obřízka jen ze zdravotních důvodů

• Citovat
  • Upravit
1
1.10.12 17:21

Ahojte maminky zitra mám jet se synem do Břeclavi na urologii s pindikem.Jde mu stahovat, jen má přes nej tu blanku a tak se mu pod kuzickou tvoři tukove kulicky, ktere časem tou blankou projdou a zmizi.Byla nám doporučeno od dětske pani doktorky, aby jsme s tim zašli na urologii…prej mu to obtahnou sondičkou. Chtela jsem se zeptat jestli s tim ma některa maminka zkušenost. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.11.12 00:13

obřízka na přání

…a víte o nějakém doktorovi, který by dělal obřízku na přání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
27.4.13 09:26

obřízka u mimča

:hug:

Příspěvek upraven 27.04.13 v 11:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
27.4.13 09:45

@VercaV A chceš to i ty? Jsi o tom plně přesvědčená, že děláš opravdu správnou věc? Že by si to jednou přál i syn? Je to vaše rozhodnutí za něj. Nedělala bych to, v těchto věcech by měl mít každý svobodnou volbu.Nic vás nenutí, netlačí, je to jen o víře, vyznání, tradicích-ale vašich. Nechte syna rozhodnout, co se svým tělem jednou udělá či neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
27.4.13 09:45

@VercaV mrkni na Canadian. Medical Care. Dělají to šetrnější metodou, nasazeni takového kroužku. Ale stojí 5500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
27.4.13 09:53

@lasička1 v dospělosti to muži prožívají mnohem hůře, tak proč ho zbytečně trápit, když si na tohle v dospělosti ani nevzpomene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
27.4.13 10:01

@VercaV A když v dospělosti nebude spokojen s vaším rozhodnutím, tak už se nedá vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.13 10:04

Můj muz ma obrizku a problém nema. A kamarad, co ji ma taky tez bez problému. Takze si nemyslím, ze je to špatné rozhodnuti

• Citovat
  • Upravit
1941
27.4.13 10:06

@lasička1 ještě jsem se s takovou reakcí nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
27.4.13 10:10

@VercaV ale lasička má pravdu. Pokud budete žít ve státech, kde je to rutinní záležitost, tak směle do toho, ale dělat obřízku jen proto, že manžel je ze STÁTŮ… a přitom budete žít tady, je podle mě nesmysl. Chudák dítě. Děti jsou kruté a vzhledem k tomu, že většina zdejších dětí obřezaná není, bude vaše dítě jako exot. Jestli si myslíš, že ho nahatého nikdo neuvidí, tak uvidí… na ŠVP, na plaveckém kurzu, na lyžákách ve sprše…Nešla bych do toho a nechala to na svém synovi až bude dospělý, bude chtít, nebude chtít… Je to jeho tělo a to, že otec je zvyklý (a asi i obřezaný) přeci nehraje žádnou roli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí