Obřízka u chlapečků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Virginian
11.1.14 00:31

A abychom byli spravedlivi, zenskou obrizku u holcicky taky nektera maminka nechala udelat?

• Citovat
  • Upravit
3165
11.1.14 01:06

@Virginian Najeď si na stránku 19, tam jsem se to snažila nadhodit a dočteš se, co mi přišlo za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
11.1.14 01:23

Pokud se nejedná o zdravotní problém, tak je mužská obřízka stejná zhovadilost jako ženská. Divím se že to není zakázaný, obřezávat *** dětem z důvodu vymaštěných hlav jejich rodičů :zed:.

@mrs.gendy píše:
@Danča1984 pro muslimy a zidy je to znak telesne cistoty. Vylozene je pravidlem, ze kazdy muslim se musi pred modlitbou umyt. A to komplet a vsechno 3×.
takze je takova nabozenska hygiena..nebo jak to nazvat…prameni to z obojeho

Já strávil v muslimském světě ( Egypt, Libye, Irán ) 2 roky pracovně a tam se nikdo takhle neumýval ( ruce, nohy, obličej, pak šli bouchat kebulema o zem, čím větší mozol na čele, tím větší muslim ).

@_Karlel píše:
Podle posledních studií na opicích má předkožka tyto důležité funkce:
1, chrání žalud proti poškrabáním při pohybu v přírodě (dnes už muži nosí spodní prádlo)
2, párek opic při souloži je v této situaci snadnou kořistí, a proto je vhodné, aby soulož byla krátká. Předkožka udržuje žalud přecitlivělý na dotek a vlhký pro lepší přenos vjemů. Předkožka tak umožňuje zkrátit soulož na 45-65 sekund. (nevidím výhodu v tom, že muž se udělá rychle)
3, Předkožka na ztopořeném žaludu výrazně usnadňuje proniknutí do samičky, i v případě, že na soulož není připravena (není zvlhlá). Pro rozmnožování důležitá vlastnost, ale dnes snad muži by tuto schopnost ani mít nemuseli.
Doba, kdy předkožka měla svůj význam, už dávno pominula.
K tomu je nepřehlédnutelné, že ženy žijící s obřezaným mužem mají 6,5× méně často záněty pochvy. Je rozdíl mít zánět (průměrně) každý druhý rok nebo dva záněty za 26 let! :lol:
Také se zjistilo, že židovské ženy prakticky neznají rakovinu děložního hrdla (způsobený papilloma virem). Nemají se jak infikovat, protože vir na šíření potřebuje předkožku a všichni židé jsou obřezaní. Úmrtnost na tuto rakovinu je 40-45%! V ČR na ni umírá každý den 1 žena. :cry: V Evropě, kde se obřízka nedělá, je tímto virem promořeno téměř 80% populace.
Bůh dobře věděl, proč židům řekl, aby muži předkožku neměli.

Tohle je jeden velký plk.

Příspěvek upraven administrátorem 11.1.2014 7:33 - vulgarismy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.1.14 01:46

@hBod souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.1.14 10:49

Mam take pritele muslima. A mame syna 18mesicniho a pritel chce aby mel obrizku ale ja mam strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.1.14 11:51

@Evikanej Nedopusť to, ovlivníš tím jeho sexuální život a možná i psychiku (přecejen bude „jiný“ než ostatní chlapci ve sprchách, což by mohlo mít nehezké následky - děti jsou zlé). Mimochodem, nic proti tvému muži, ale globálně nesnáším tu logiku přistěhovalých jedinců a prosazování svých náboženských praktik. :nevim: Když chce něco prosazovat, měl zůstat tam, kde je to vítáno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
11.1.14 11:56

@Evikanej ahoj…no urcite kdyz s tim nebudes souhlasit, tak ti kluka neobreze bez tveho vedomi…
Ja jsem s tim mojim o tom jeste nemluvila, protoze jeste nevim co mam pod srdickem, ale on by neudelal neco tak zasadniho bez meho souhlasu
Moji 3 synovci meli s predkozkou hrozne trapeni…chodili na strhavani, potom nemohli od bolesti ani chodit
ani si na ne nenechali sahnout…z toho mam zase strach ja
ale co clovek, to nazor…

• Citovat
  • Upravit
3165
11.1.14 11:57

Sice neznám až tak zákony, ale věřím, že určitě by se nakonec i ukázalo, že takto trýznit děti a upravovat jim pohlavní orgány aniž by s tím samy souhlasily, je nezákonné. :nevim:
Přiznám se, že bych dceři (kdybych nějakou měla) nenechala ani píchnout uši, nevidím sebemenší důvod, proč to dělat. Jedině kdyby chtěla sama, až by byla starší. Ale propíchnutí uší a vyloženě odříznutí část penisu se nedá porovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.1.14 11:57

@mrs.gendy ze zdravotních důvodů to podporuji - pokud jsou s pindíkem problémy, ale z náboženských důvodů ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
11.1.14 12:06

@Maculinka vzdyt rikam ze kazdej ma jinej nazor…
Me se zase nelibi to, kdyz matka neni schopna poradne se o mrne starat a pak kvuli jejimu zanedbani musi podstoupit obrizku…to neni z duvodu nemoce, ale ze spatne hygieny…jenze kazda takova se pak odvolava na nemoc. A to se odkejve a nikdo nic

• Citovat
  • Upravit
29
10219
11.1.14 12:07
@Maculinka píše:
@Evikanej Nedopusť to, ovlivníš tím jeho sexuální život a možná i psychiku (přecejen bude „jiný“ než ostatní chlapci ve sprchách, což by mohlo mít nehezké následky - děti jsou zlé). Mimochodem, nic proti tvému muži, ale globálně nesnáším tu logiku přistěhovalých jedinců a prosazování svých náboženských praktik. :nevim: Když chce něco prosazovat, měl zůstat tam, kde je to vítáno. :nevim:

8o co to píšeš? I naši chlapi jsou obřezaní. A můžu tě ujistit, že sex je naprosto v pohodě. :mrgreen: A psychická traumata nemá. :mrgreen: Já píšu z praxe a ty jsi načerpala informace kde? 8o :think:

A propo jak můžete srovnávat ženskou a mužskou obřízku? 8o U žen se poševní vchod zašije nebo v těch zemích sevře trny, aby srostl. A po svatbě při první noci jej manžel obnoví žiletkou nebo něčím ostrým - to je hnus. A tady jsou jistě traumata a následky smrti u porodu.Ale srovnáváte nesrovnatelné. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.1.14 12:19

@29 Informace od známých a výpovědí obřezaných mužů. Mimochodem - i na internetu je toho mraky. ;)
Každý zásah do těla bez důvodu je hloupý (náboženství neberu jako důvod). Ale každý má na to jiný názor. Ty si žij názorem, jak je to super uřezat předkožku mužům a já si budu žít tím, že je to zhovadilost a přenos primitivních starých praktik do 21.století :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
11.1.14 12:28

@Maculinka já takového chlapa mám a muslim není je to křesťan Čech jako poleno. Nemusím číst nic na netu. V životě se mu nikdo nesmál. Při sexu nikdy neměl problém. Pokud se těm klukům v dnešní době bude někdo posmívat tak kvůli tomu, že jsou muslimové. každopádně chlap si přečetl tvé výplody a pobavila jsi ho. :mrgreen:
Dobrovolně bych dítě obřezat z náboženských důvodů nenechala.Taky jsem proti obřízkám jen mě pobavily ty dvě věty o ovlivnění sexuálního života a posmívání se ve sprchách. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.1.14 12:31

@29 Nevím, z jakého sladkého kraje jsi, ale třeba v Ostravě jsou děti celkem kruté a rádi si všímají rozlišností na těle ;)
A to, že tvůj muž zrovna problém se sexem nemá, tak to neznamená, že je to vepsané pravidlo. Možná by sis měla přečíst něco o znecitlivění žaludu po obřízce a další problémy. To, že zrovna v tvém okolí nemají problém, neznamená, že problémy nebude mít další obřezaný jedinec.. :nevim:
Za další, můj kamarád ten problém má ;)
Stačilo by si pročíst celou diskuzi, není jediný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.1.14 12:59

@29 A jsem ráda, že jsem tvého muže pobavila, myslím si o tom své. Ne o „tom“, ale o něm. Je to jako bych já se vysmívala ženám po porodu, které byly šité, že jizvu po letech cítí, když já ji necítím. :think: Trošku na zamyšlení, ne? Já ten problém nemám, tak jednoduše zesměšním názor žen, které ten problém údajně mají. Říká se tomu zabedněnost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí