Obtěžuje mě soukromé číslo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
15.2.12 12:38

u svého operátora můžeš zjistit majitele čísla (ať už je skryté nebo se ti ukazuje) a následně podat trestní oznámení pro obtěžování, operátor neumí blokovat konkrétní číslo (alespoň u O2 to nejde), ještě je možnost blokovat číslo přímo v telefonu, ne všechny to však umožňují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
15.2.12 12:38

Crystal, byla o tom nedávno diskuze na BC… Jsou to nějaká čísla, která berou peníze… Zkus to řešit přes operátora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
15.2.12 13:04

Mě se stává to samý, volá mi skrytý a když to zvednu je tam ticho dokud nepoloží.
Od tedka už to prostě nezvedám, pže jsem četla o tom že to nebere peníze mě atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
15.2.12 13:09

Já cizí a hlavně skrytá čísla (blocked) už raději nezvedám. Čísla pak hledám přes google, existují stránky, kde uživatelé píšou, co to je za číslo, jak často otravuje atd.. O blokování jsem uvažovala, ale problém je ten, že notoričtí obtěžovatelé čísla mění, takže si moc nepomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
15.2.12 13:15

ani v podrobném výpisu číslo nebude, ted to dělala kamarádka. Pokud bys chtěla zjistit kdo to je, musíš udat operátorovi přesný čas v kolik hodin a minut ti volalo. Oni ti pošlou výpis kdo to byl i se jménem a adresou, pokud tedy dotyčný volá na paušál. Tahle sranda stojí 500kč. Opravdu jen jeden hovor v daný čas. Levné to sice není, ale kamarádce to pomohlo k odhalení toho kdo jí pořád volal. Ta se divila !!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
15.2.12 15:44

Ale to co popisuje Crystal není žádný vtipálek, jsou to nějaké automaty… Nebo to je normální české číslo, Crystal? Navíc pokud to číslo na displeji vidíš, tak jde zablokovat přímo ve tvém mobilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cokomilka333
18.2.13 14:23

Zrovna to řeším..v sobotu mi někdo ze soukromého čísla volal 19*..požádala jsem operátora t-mobile…má to za 250 bez dph o zjištění čísla..jinak to totiž nejde a počkám co bude..když mi sdělí číslo a adresu…to v případě že ten dotyčný má smlouvu..budu to řešit sama..pokud jen číslo..jdu na policii…ta jediná číslo může zablokovat..a navíc podám trestní oznámení..ono totiž nejde jen o mne..má děti, rodinu..a kdyby to byl vtipálej..je to blbý..ale on to může být duševně narušený člověk..který má něco pomyslného protí mně…a už to může být průser..nedám takovému člověku šanci…nenechám se terorizovat..

• Citovat
  • Upravit
361
22.3.13 13:21

Je to mazec lidi jsou blázni, že to někoho baví? Já jsem taky měla zkušenost že mi volalo zkryté číslo, no a pak jsem zjistila že je to v telefonu, když zmáčknu určité tlačítko zavolá mi zpátky fingovaný hovor, je to pro pocit bezpečí když prej pujdu někde sama tak budu dělat že mi někdo volá…no a mi se to omylem vytáčelo v kapse:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.15 11:19

Obtežujici čislo

Zdravim vas taky mě obtežuje neustale dokola soukrome čislo, aji moje rodine přislušníky, myslim si že to bude dělat nějaky dement, ale stači, podat trestni oznameni a operator si vytahne to čislo, podle mě to bude dělat nějaky hubalek zdenek, tady tohle už by byl trestni čin.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.21 21:42

Soukromé číslo

Dobry den, asi mam opacny problem. Kdyz nekomu zavolam, ukazuje se tomu cloveku soukrome cislo, ikdyz me ma normalne ulozenou a ja tam nic nenastavovala, nechapu co s tim

• Citovat
  • Upravit
101764
22.4.21 22:33
@Anonymní píše:
Dobry den, asi mam opacny problem. Kdyz nekomu zavolam, ukazuje se tomu cloveku soukrome cislo, ikdyz me ma normalne ulozenou a ja tam nic nenastavovala, nechapu co s tim

Zkus tenhle návod https://www.skrblik.cz/…kryte-cislo/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.24 08:59

48485

Dobrý den, minule mi zavolalo „Soukromé číslo“ :pocitac: a nebral jsem to. co to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.24 10:47

@MEDVED_Kodiak3030 :mrgreen: a víš, že soukromé číslo mohou být policajti nebo sociálka? Není asi úplně dobrý to ignorovat, pokud nevolá to číslo třeba v noci, nebo jen krátce neprozvání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
2.3.24 11:05

Soukromé číslo mi volalo i z úřadu, z matriky a taky z Městské policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
3.3.24 10:42
@AndělkaJilemnická píše:
@MEDVED_Kodiak3030 :mrgreen: a víš, že soukromé číslo mohou být policajti nebo sociálka? Není asi úplně dobrý to ignorovat, pokud nevolá to číslo třeba v noci, nebo jen krátce neprozvání

To ale nepíše soukromé číslo, ale žádný volající. U nás takhle v UK volají doktoři 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák