Obuv do města, co vydrží roky

428
16.2.23 06:53

Obuv do mesta co vydrzi roky

Prosim, uz dlouho shanim nejake pekne boty, ktere vydrzi roky. Pokud neco koupim v klasickych obchodech jako CCC nebo Deichmann, je to v ramci mesicu pryc. Obuv se rozlepuje a vypada jako roky stara (i pres veskerou peci). Zkousela jsem Batu, Adidas, Nike a s tim mam podobne zkusenosti. U deti jsem spokojena se znackou Fare, ale ty zase nedelaji moc peknou obuv pro dospele. Nemate vy dobre zkusenosti s nejakou znackou? 🙏 🙏 Predem moc diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2998
16.2.23 06:59

Opravdu chceš v jedných botech chodit roky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24725
16.2.23 07:02

Ja kupuju boty jedině Keen. A ano, vydrží v pohodě několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
16.2.23 07:03

Hele musim rict, ze mne vydrzej treba 4 roky Lasocki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
16.2.23 07:04

ECCO vydrží fakt dlouho a v pěkném stavu. Pořizovací cena je dost vysoká, dají se vychytat slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
16.2.23 07:11
@freeport píše:

Já s tím nemám problém. Kvalitní kožené polobotky vydrží řadu let. Hlavně bych je za ty peníze nechtěl každý rok kupovat :mrgreen:

Za mě můžu doporučit https://www.vasky.cz/cs/ a aspoň podpoří domácí výrobce a né čínu. (třeba Bata je samá číná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
16.2.23 07:12

Jako jeden pár bot, který budeš nosit opravdu denně Ti vydrží max 2 roky.
Dobrý jsou - Geox, teď vsichni nosi On Cloud, Guess. Pokud mas moznost kup vic párů kvalitních bot a opravdu Ti vydrží při střídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
16.2.23 07:14

@Denarius No, jo tak vy chlapi tohle máte jinak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
16.2.23 07:15

Jsem spokojena s Rieker / Remonte, kupuju je na jejich e-shopu online, postovne zdarma i pri vraceni. Mam nekolikery kozacky, letni sandaly v nekolika barvach, ruzne tenisky i kozene baleriny. Nikdy jsem nereklamovala. Ale bot mam hodne, stridam dle obleceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
16.2.23 07:17

@Cenarius Vasky se mi moc líbí a koukám na ně ještě od doby, co nebyla ta značka známá.
Chci se zeptat, kolik od nich máte bot a jak dlouho? Děkuji.
Fandím i zakladately. Že se nebál a jako mladý do toho šel. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
16.2.23 07:17

Ja mam dobrou zkusenost s Rieker, mam boty uz nekolik let (nekolik paru) a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5105
16.2.23 07:18

My mame s muzem Keen, CMP, New Balance.. to stridame, a uz je kazdy par let mame. Ted se chystam na leto si koupit sandale nebo pantofle Vasky.
Diteti kupujeme- na zimu jen Superfit s goretexem, na podzim a jaro ma membranovy celorocky od Keen, i sandale mela. Letos zkusime sandale od CMP. A jinak ma kecky na pisek a hriste DPK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7473
16.2.23 07:34

Já mám boty několik let i obyčejné levnější…ač většinu mám rieker, tamaris, nike, adidas pak i ccc… ale mám hoodně botu.. na zimu asi 6ks zateplené, nezateplené.. a pak jaro až podzim různé tenisky tak asi netuším 10-14ks.. a pak to vydrží několik let jak to různě střídám. Na hory na procházky do přírody mám dvoje kožené columbie, pak salomony s goretexem.. zatím je mám cca 2-3roky a jsou stále ok…
Ale mít jedny boty a nosit je denně neumím si je představit za rok za dva… budou prostě jeté..
Muž má tevy sandále dvoje na střídačku taky dlouho už.. new balance tenisky taky už pár let… a on hlavně nosí ty salomony goretex všude a taky mu vydrží max. dva roky a jsou takové už nehezké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9795
16.2.23 07:38

Mám jedny botky od rieke už asi 10 let, Baťa mi taky vydrží minimálně ty 3 roky, spíš 5. Ale boty stridam (třeba 2-3 v sezóně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9795
16.2.23 07:39
@freeport píše:

Já ano :mrgreen: Raději než kupovat nové, nesnáším nakupování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák