Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Patrick Taylor, sága o doktorech. První se jmenuje tuším Doktore fofrem, jde o život. Knížky jsou mile, ctive, čtu před spaním, nádhera, miluju. Jinak jsem vášnivá čtenářka humorných a detektivních knížek, ale tohle je vyloženě oddechovka, co by se mohla líbit ![]()
Lucie Melicharová - Osudy klientů staré kartářky.
Výborná kniha, čte se sama a není to ani žádná bichle!
Doporučuji. ![]()
Dnes kontrola v centru a zase nic, PCOS, pokračujeme dál ve snažení…a chtěla bych se spíše odreagovat, asi rok jsem nic nečetla…nemáte doporučení na hezkou oddychovou knížku? Žádný horory, četla jsem naposledy Třeštíkovou nebo Liane Moriarty (Sedmilhářky a další). Tak něco v tomhle stylu ![]()
@Venceslavka píše:
Dnes kontrola v centru a zase nic, PCOS, pokračujeme dál ve snažení…a chtěla bych se spíše odreagovat, asi rok jsem nic nečetla…nemáte doporučení na hezkou oddychovou knížku? Žádný horory, četla jsem naposledy Třeštíkovou nebo Liane Moriarty (Sedmilhářky a další). Tak něco v tomhle stylu
Čteš detektivky? To jsou pro mě osobně knihy, u kterých si odpočinu nejlépe. Podle mě by se ti mohlo líbit Heřmánkové údolí nebo další knihy od Hany Körnerové nebo třeba Mornštajnová (četla jsem od ní jen Listopad a ten byl super).
@negra děkuji za tip, koukám hned na to…chápu dobře, že není tištěná, jen e-book?
@babeandbae dřív jsem četla detektivky, ale na to se bát nebo být napnutá jak kšandy teď nemám chuť, oddechnout si je hlavní cíl…
V takových chvílích sahám po Herriotovi nebo Betty MacDonald.
Taky jsou skvělé knížky od Frederika Backmana, ale já je vždycky obrečím, takže nevím, jestli nejsou trochu moc.
V poslední době se mi z oddechovek líbily i knížky od Martina Moravce - Mluví k vám kapitán a Mé cesty do hlubin mozku. Úplně lehké čtivo, až trochu blboučké je série Poslední Aristokratka od Bočka anebo detektivky od Rejfové.
A ještě třeba Knihovna malých zázraků a Sedm manželů Evelyn Hugo.
A jak už tu zaznělo, tak Zeměplocha anebo Körnerová (třeba Prosím vás, sestřičko a Děkuji, sestřičko)