Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak já popíšu situaci u nás, která mě strašně štveS manželem jsme spolu 4 roky, manželé rok. Vždycky jsme usínali spolu, milovala jsem se k němu přitulit, jeho objetí, hlazení, škrábání na zádech, častokrát takové usínání končilo sexem
Já jsem člověk co k usínání potřebuje tmu a ticho, manžel je naopak zvyklý usínat u televize. Takže jsem se podvolila, měli jsme menší telku v obýváku, manžel si ji vždycky večer natočil na ložnici a z postele koukal, ležel vedle mě. Sice se mi usínalo blbě a nebo mě to v noci budilo a chodila jsem ji pak vypínat ale budiž. Jenže v únoru jsme koupili televizi novou velkou a dělali rekonstrukci obýváku, posouvaly se dveře do ložnice takže teď už z ložnice koukat nemůže. A chodí spát k telce do obýváku. A já v ložnici sama. I ten sex se smrskl z cca 2× týdne na 2× měsíčně.
už jsem si říkala že mu koupím malou televizi do ložnice, i když jsem vždycky byla spíš odpůrce tohoto
![]()
Kup. A klidně si poustejte potichu film. Na TV nastavit ze se za 2h vypne…lidi se odcizi pokud spolu večer neusinaji…
Tak já popíšu situaci u nás, která mě strašně štve
S manželem jsme spolu 4 roky, manželé rok. Vždycky jsme usínali spolu, milovala jsem se k němu přitulit, jeho objetí, hlazení, škrábání na zádech, častokrát takové usínání končilo sexem
Já jsem člověk co k usínání potřebuje tmu a ticho, manžel je naopak zvyklý usínat u televize. Takže jsem se podvolila, měli jsme menší telku v obýváku, manžel si ji vždycky večer natočil na ložnici a z postele koukal, ležel vedle mě. Sice se mi usínalo blbě a nebo mě to v noci budilo a chodila jsem ji pak vypínat ale budiž. Jenže v únoru jsme koupili televizi novou velkou a dělali rekonstrukci obýváku, posouvaly se dveře do ložnice takže teď už z ložnice koukat nemůže. A chodí spát k telce do obýváku. A já v ložnici sama. I ten sex se smrskl z cca 2× týdne na 2× měsíčně.
už jsem si říkala že mu koupím malou televizi do ložnice, i když jsem vždycky byla spíš odpůrce tohoto