Odebrání dětí OSPOD pro bordel v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8524
21.11.14 20:34
@IvetJas píše:
Holky, přikládám odkaz na článek o autistech, opravdu těžších autistech. Já u toho brečela :,( http://respekt.ihned.cz/…-deti-uplnku

Přečetla jsem to celý a hrůza teda. To člověk pak děkuje bohu, že má zdravý děti.
Já nedávno dočetla knížku, píše to otec o svý pětiletý dceři, ta měla podobný chování, jako je popisováno v článku, akorát ona nebyla autista, ale měla schizofrenii.
Knížka byla opravdu zajímavá, fakt bych nevěděla na místě rodičů, co dělat, jestli dát dítě do ústavu nebo si ho nechat.
 http://www.lekarskeknihy.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.11.14 20:42

Po přečtení článku o autistických dětech se cítím trapně. Sama za sebe. Možná s humorem, ale určitě ne na místě tu přispívám.
Přeji zakladatelce moc a moc sil a štěstí najít pomoc. Jakoukoli. A drž se holka. Máš to těžké už jen s ohledem sama na sebe.
Omlouvám se za své hloupé příspěvky, nejsou na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.11.14 20:44

No tak se mi příspěvek vymazal..
Jinak jsem si pročetla o co jde.. Nezávidím, přeju hodně sil, ale fakt se snažit apsoň tu kuchyň udržovat v čistotě, protože aspn tak mít pořádek, kvůli jídlo, zdá se mi, že jsme tam zahlédla ještě Um…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.14 20:49

Holky nyní jsem se s dětma vrátila z Prahy. Někdo se ptal na APLA zatím jsem s nimi spolupravala jen že vyšetřili syna. Studenty zdrávky formou praxe už zkoušela ranná péče nikdo se neozval. Ranná péče naštěsté napsala že malý vyhazuje věci. k umyvadlu ono kuchyn je díky autíkovi jak labortoř smíchává různé věci takže v dřezu kam dám čistou vodu nasypané granko, rýže, těstoviny. Nejlíp ještě propašovat a zapnout troubu.

• Citovat
  • Upravit
26716
21.11.14 21:00
@IvetJas píše:
Holky, přikládám odkaz na článek o autistech, opravdu těžších autistech. Já u toho brečela :,( http://respekt.ihned.cz/…-deti-uplnku

Tyjo…to je sileny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
21.11.14 21:04

Článek jsem si přečetla a musím říct, že jsem si nedovedla představit, že tyto děti mají až tak velké problémy.
Ty chytračky tady by se mely nejen omluvit, ale povinně jezdit pomáhat zakladatelce aspoň s úklidem.
Zakladatelko drž se a na to vyšetření určitě běž.

• Citovat
  • Upravit
3780
21.11.14 21:05

Já kuchyň zamykám… prcek je šikula, plyn, voda, trouba… nebezpečná kombinace
jednu dobu jsem zamykala i záchod… vycákaná voda z mísy a vymotanej papír, jen jsem byla z dohledu
věci jsem přesunovala výš a výš, teď pomůže jen zámek
některý zámky už bohužel otevře… ty co jdou lehce… takže brzy asi dojde na to, že budu chodit s klíčema u pasu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.14 21:28
@analoja píše:
Já kuchyň zamykám… prcek je šikula, plyn, voda, trouba… nebezpečná kombinace
jednu dobu jsem zamykala i záchod… vycákaná voda z mísy a vymotanej papír, jen jsem byla z dohledu
věci jsem přesunovala výš a výš, teď pomůže jen zámek
některý zámky už bohužel otevře… ty co jdou lehce… takže brzy asi dojde na to, že budu chodit s klíčema u pasu ;-)

Do kuchyně nejsou dveře ani do dětského pokoje takže je shání a vymýšlím jak udělat petlice

• Citovat
  • Upravit
30638
21.11.14 21:33
@IvetJas píše:

Uf! Víc takových článků, aby měli lidi aspoň trochu povědomí, co je to starost o postižené dítě.
Mám postiženého synovce, ne autistu. Když byl menší, hodně jsem si ho brávala, aby si ségra odpočinula. Teď už to bohužel nejde, mám malou dceru a nedělá to dobrotu, přiznám se, že jeho pubertu nezvládám. Má rozum malého dítěte, ovšem tělo mu pracuje dobře. Napíšu to na plnou hubu, pořád má erekci a neuvědomuje si, že si s ním nemůže hrát. A když mu to zakazuji, je agresivní. Izolovaně synovce a dceru držet nemůžu, tak už k nám bohužel nemůže jezdit.

Rodiče nemocných dětí na výběr nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
21.11.14 21:36

@laducha To se bohužel u postižených dětí stává často. Jedna známá měla holčičku(dlouho jsem ji neviděla)měla downa a ta si pro změnu všude vyndavala vložky.

• Citovat
  • Upravit
3780
21.11.14 21:43
@Anonymní píše:
Do kuchyně nejsou dveře ani do dětského pokoje takže je shání a vymýšlím jak udělat petlice

já bych to viděla na klasický klíč, my měli nejdřív jen háčky s očkem, ale to brzo padlo… a možná by nebylo od věci mít jeden klíč na vše… nevím, jak jsou tvý děti šikovný, ale ten můj (4) už málo co fyzicky nezvládne a vyleze všude
bydlíme ve starým baráku a některý zámky jdou ztuha… což je pro mně záchrana

je mi to trochu blbý… ale zeptám se, nechybí vám finance?… třeba ty dveře… kolikrát se daj za hubičku sehnat použitý, pokud je to klasický rozměr futer

Příspěvek upraven 21.11.14 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
21.11.14 21:46

@Markéta80 ty palubky jsou dobrý nápad;) ovšem u nás by za chvilku bylacela zed poskrabana :/ občas když není po jeho skrabe do zdi.Ja jsem uvažovala o samolepicich tapetach jenže to by asi zase slupoval. těžko říct. někdo se ptal jak je to s autisty do budoucna. nejsem schopna odpovědět za našeho malého. ale když si to vezmu reálné, tak nejspíš bude doma se mnou. dekuju bohu, ze starší syn je zdravej a hlavně zivej. před časem nám ho srazil kamion :( :(.miluji je samozřejmé oba, mladší když je v pohodě je zlaticko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
21.11.14 21:48
@IvetJas píše:

Dekuji za odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
21.11.14 21:53

@marra2 tapety odrbe :lol: ta podlaha super a vypadá to dobře a je to omyvatelné, i postel má přidělanou ke zdi protože na to že je fakt drobek má sílu a stěhoval nábytek, jen k vali do pokoje nesmí, manžel jí tam udělal obrázky po kterých by malej hned šel a hlavně se mu líbí na stropě nové kulaté světlo, to by odstřelil hned :lol: to je neuhlídatelné :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
21.11.14 21:58

@Markéta80 k Matymu taky nemůže a normálně to dodržuje :) a co sourozenci jak to zvládají? U nás si občas opravdu hezky rozumí, ale bvetsinou je křik. malém křičí kvůli každé blbosti a starší už je z něj někdy v háji a občas ho i bouchne, tak musím často zasahovat a vysvětlovat. musím furt hlídat to abych nenadrzovala auticku, snažím se jít stejným metrem a chovat se jako by byl zdravej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí