Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Karamelka86
Tak si ho chudáka zachránila vid?
Smaz ty fotky, je to ubohe nekoho takhle spinit.
@Karamelka86 píše:tleskám dámy, taky by mohl místo ní začít i menstruovat ne? Mimochodem on se snažil velice dlouho udržovat domácnost, staral se o děti.. Ale asi ho přestalo bavit to dělat a koukat na to jak je ona vyvalená na gauči
Menstruuje se frndou, ale uklízí rukama ![]()
Tvůj chlap je nějak postižený? ![]()
Nevím, že nemáš trochu úroveň…
@Karamelka86 Mě by zajímalo, kde bereš tu jistotu a klid toho, že můžeš dávat tyhle fotky veřejně na net. ![]()
@Karamelka86 píše:
@PetraJ ne nevyvalil, rozvedl se s ní, nebo myslíš že by za ní měl uklízet celej život?To by mě zajímalo kzerýho chlapa by to bavilo a jak dlouho by to vydržel
jak uklízel za ní? a on tam nebydlel? neměli společnou domácnost? děti nebyly jeho?
Aha, tak chlapa to přestane bavit a uklízet přestane, hmmmm a ženská to má na doživotí, co? Tak teď něj doufám skáčeš ty.
@Karamelka86 píše:
Nečetla jsem všechny komentáře, ale zakladatelko klid, na odebrání to není. Můžu ti sem klidně nahrát jak to vypadalo u exmanželky mého chlapa, děcka jí nikdo nesebral.
ty jo tak ty jsi hustá, dávat sem fotku cizího bytu. Vidím kbelík na malování, takže asi malovala. Já malovala před 14 dny a vypadalo to u nás podobně.
@Karamelka86 píše:
@PetraJ ne nevyvalil, rozvedl se s ní, nebo myslíš že by za ní měl uklízet celej život?To by mě zajímalo kzerýho chlapa by to bavilo a jak dlouho by to vydržel
Než ji udělal děti, tak mu to nevadilo? Kdy mu to vadit začalo? Až potkal tebe? Hmmmmm, super. Představ si, že já za chlapa i vařím a on za mě umeje nádobí. Jsme chudáci.
@Blackova.K píše:
ty jo tak ty jsi hustá, dávat sem fotku cizího bytu. Vidím kbelík na malování, takže asi malovala. Já malovala před 14 dny a vypadalo to u nás podobně.
Jojo, rozchody jsou svině. Já se bývalému snažila po rozchodu pomoct, stálo mě to hafo peněz a nervů a ty pomluvy z jeho strany, brečela jsem jak želva, když se jedna společná známá prokecla, co o mě vykládá
taky bylo moc krásné, když mě pak nepustil do bytu (společný nájem) a jen mi dal zbytek věcí v pytlech, část z toho schválně zničených a mezitím bordel, doufám, že své současné ženě netvrdil, že jsem to tak skladovala ![]()
@bamba píše:
Než ji udělal děti, tak mu to nevadilo? Kdy mu to vadit začalo? Až potkal tebe? Hmmmmm, super. Představ si, že já za chlapa i vařím a on za mě umeje nádobí. Jsme chudáci.
No u nás je to dokonce norma, jeden vaří a umývá nádobí a druhý si hraje s malým nebo odpočívá ![]()
@IvetJas píše:
Jojo, rozchody jsou svině. Já se bývalému snažila po rozchodu pomoct, stálo mě to hafo peněz a nervů a ty pomluvy z jeho strany, brečela jsem jak želva, když se jedna společná známá prokecla, co o mě vykládátaky bylo moc krásné, když mě pak nepustil do bytu (společný nájem) a jen mi dal zbytek věcí v pytlech, část z toho schválně zničených a mezitím bordel, doufám, že své současné ženě netvrdil, že jsem to tak skladovala
Třeba je nynější partner @Karamelka86.
@Karamelka86 Tos fotila Ty nebo on? I když ono je to jedno, od obou je to ubohé.
A ještě to vyvěsit na net.
Mam dvě známé, u obou to vypadá obdobně. U jedné má na tom podíl psychické onemocnění, se kterým je v invalidním důchodu, u té druhé je toho víc, vzdala to. Snažila jsem se oběma pomoct, ale to bych tam musela každý den a na to fakt nemám.
Zakladatelko, zkus se poptat na Charitě nebo sehnat studentky na občasné pohlídání, tohle se nedá dlouhodobě vydržet. Držím palce.
@bamba píše:
Třeba je nynější partner @Karamelka86.
Noo, prozkoumala jsem fotky a dobrý, ale třeba visím na mořském koníkovi ![]()
@IvetJas píše:
Jojo, rozchody jsou svině. Já se bývalému snažila po rozchodu pomoct, stálo mě to hafo peněz a nervů a ty pomluvy z jeho strany, brečela jsem jak želva, když se jedna společná známá prokecla, co o mě vykládátaky bylo moc krásné, když mě pak nepustil do bytu (společný nájem) a jen mi dal zbytek věcí v pytlech, část z toho schválně zničených a mezitím bordel, doufám, že své současné ženě netvrdil, že jsem to tak skladovala
já vím, někdy je to o nervy. Ale jako vystavovat takhle cizí fotky
nehledě na to, že tohle dokážu udělat během pěti minut, vyfotím a hle, můj muž je dobytek a bordelář. Možná bych tam pro větší efekt dala i kus použitýho toaleťáku. ![]()
@Blackova.K píše:
já vím, někdy je to o nervy. Ale jako vystavovat takhle cizí fotkynehledě na to, že tohle dokážu udělat během pěti minut, vyfotím a hle, můj muž je dobytek a bordelář. Možná bych tam pro větší efekt dala i kus použitýho toaleťáku.
ted se to zvrhlo v to kdo ma vetsi bordel doma jo? Kvalitni
pouzivejte ty hlavy chvilu
![]()